Side Star Resort Afbeelding Side Star Resort
Side Star Resort
Bestemming: Turkse Riviera - Colakli

Side Star Resort


Side Star Resor is aan het strand van Side gevestigd. Deze accommodatie werd totaal gerenoveerd. Er zijn 2 zwembaden, een discotheek en diverse spafaciliteiten aanwezig. Alle chique ingerichte kamers hebben een privebalkon met uitzicht op de tuin of de zee.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Side Star Resort

Side Star Resort biedt u alles wat u zich maar kunt wensen tijdens uw welverdiende vakantie. Vanuit de groene weelderige tuin loopt u langs Romeinse opgravingen naar het brede zandstrand, waar de bedjes en parasols voor u klaar staan. Ziet u het al voor u

Ligging:

Side Star Resort ligt op ca. 200 m van het strand, het centrum van Side ligt op ca. 12 km en is makkelijk te bereiken met de dolmus (minibusje) of taxi.

Faciliteiten:

Zodra u de lobby van Side Star Resort binnenwandelt, ervaart u direct de aangename sfeer die er heerst. De 462 kamers zijn verdeeld over 15 units van ieder 5 verdiepingen met in iedere unit een lift aanwezig is. Wifi gratis in lobby. De marmeren entree van het hoofdgebouw is zeer ruim en licht en hier bevindt zich tevens de receptie.In de lobbybar, pool/snackbar en beachbar worden drankjes geserveerd. Discotheek, restaurant, 3 a-la-carterestaurants (Turks, Mexicaans, Verre Oosten, open 1 mei tot 31 okt). In de weelderige tuin treft u het grote zwembad met apart kinderbad, 3 glijbanen, omgeven door een zonneterras met zonnebedden en parasols. Deze zijn zowel bij het zwembad als op het strand gratis, net als de handdoekenservice. Voor de jongste gasten is er een speeltuin en een miniclub (4-11 jaar). U kunt gratis gebruikmaken van kinderwagens.

Tegen betaling: wasserette, dokterspost, internetcafe, game room, kapsalon, babyoppas (op aanvraag) en diverse winkeltjes.

Sport & Ontspanning:

Wilt u naast zonnen en zwemmen ook actief zijnSide Star Resort biedt u volop keuzemogelijkheden: 2 tennisbanen met gratis materiaal, basketbal, beachvolleybal, tafeltennis, darts, sauna, minigolf, fitnessruimte, aerobics, kano's en surfen (brevet vereist). Tegen betaling: tennisbaanverlichting, bowlen, biljart en gemotoriseerde watersporten. U kunt heerlijk ontspannen in het Wellness Center; het gebruik van de sauna, binnenbad en Turks bad zijn gratis, massages en behandelingen zijn tegen betaling. Elke dag animatie.

Kamers:

De standaardkamers in Side Star Resort zijn voorzien van een telefoon, satelliet televisie, wifi (tegen betaling), kluisje, minibar (dagelijks gevuld met fris), airconditioning en waterkoker met koffie/thee mogelijkheden. De badkamer beschikt over een douche, toilet en fohn. Alle kamers hebben een balkon met zitje. Tegen een toeslag kunt u een standaardkamer met zeezicht boeken. De quadkamer bestaat uit een ruimte met een tweepersoonsbed en een slaapbank. De familiekamer bestaat uit twee aparte ruimtes.

Verzorging:

U verblijft op basis van All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00), diner (19.00-21.00); alle in buffetvorm. Per verblijf 1 maal dineren in een van de a-la-carterestaurants (vooraf reserveren). koffie/thee met zoetigheden (16.00-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 - 24.00 uur, volgens de openingstijden van de outlets. Tegen betaling: import drankjes, drinken in fles of blik, verse vruchtensappen, cocktails, drankjes in de discotheek, buitenlandse koffies en alle consumpties na 24.00 uur. (All Inclusive formule onder voorbehoud)



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Side Star Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203