Ambassador Afbeelding Ambassador
Ambassador ****
Bestemming: Turkse Riviera - Kemer

Ambassador

****

Hotel Ambassador is een aanrader voor families met kinderen. Dit zeer goede en centraal gelegen hotel ligt op circa 250 meter van het centrum van Kemer en circa 75 meter van het bij het hotel behorende prive strand.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Turkije - Kemer

Ambassador

Een aanrader voor families met kinderen.

Dit zeer goede en centraal gelegen hotel ligt op circa 250 meter van het centrum van Kemer en circa 75 meter van het bij het hotel behorende prive strand.

Ligging

Dit zeer goede en centraal gelegen hotel ligt op circa 250 meter van het centrum van Kemer en circa 75 meter van het bij het hotel behorende prive strand. Met name door de vele faciliteiten en de goede prijs/kwaliteits verhouding is dit hotel een aanrader voor families met kinderen.

Faciliteiten

Ruime complex dat uit meerdere gebouwen bestaat heeft u de beschikking over een receptie, lounge met zithoeken, kapsalon en winkel. De maaltijden kunt u gebruiken in meerdere restaurants waar u zowel binnen als buiten deel kunt nemen aan de in buffetten. Een drankje kunt u nemen in een van de bars die zich op het terrein bevinden. Bij het ruime buitenbad met apart kinderbad treft u het zonneterras met ligstoelen, de parasols en de poolbar aan. Aan het prive strand van het hotel treft u eveneens ligbedden, parasols en natuurlijk de onontbeerlijke beachbar aan. Ter ontspanning of als u een even weg wilt uit de vrijwel altijd brandende zon staan sauna met massagemogelijkheden en het Turks bad geheel tot uw beschikking.

Sport/Amusement

Fitnessruimte, tafeltennis, biljart, regelmatig animatie en diverse watersporten aan het strand.

Verzorging

Verblijf is op basis van All-Inclusive, Alle alcoholische en non alcoholische drankjes zijn vanaf 10.00 tot 23 uur verkrijgbaar. Na 23.00 uur zijn alle dranken tegen betaling.

All Inclusive concept Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, langslapersontbijt, snacks, tea time met koffie, thee en koekjes. Lokale alcoholische en non alcoholische drankjes.

Kamers

De ruime kamers zijn voorzien van telefoon, televisie, minibar, kluisje en airconditioning.

De badkamer is uitgerust met douche/toilet en haardroger. Alle kamers hebben een balkon met zitje.

Villa De Villa's die mooi in het groen liggen zijn qua inrichting gelijk aan de standaardkamers en bestaan uit 1 huiskamer met bankbedden en kleine kitchenette, 2 slaapkamers elk voorzien van airconditioning en een balkon of terras met zitje. De villa's zijn maximaal geschikt voor 6 personen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Ambassador 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203