Royal Garden Select Afbeelding Royal Garden Select
Royal Garden Select ****
Bestemming: Turkse Riviera - Konakli

Royal Garden Select

****

In het 4-sterren hotel Royal Garden Select zal het u aan niets ontbreken voor een heerlijke vakantie. Het hotel beschikt over verzorgde kamers, gratis wifi in de lobby, een professioneel wellnesscenter, een groot zwembad, een mooie tuin en is gelegen direct aan het strand.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Royal Garden Select

In het 4-sterren hotel Royal Garden Select zal het u aan niets ontbreken voor een heerlijke vakantie. Het hotel beschikt over verzorgde kamers, gratis wifi in de lobby, een professioneel wellnesscenter, een groot zwembad, een mooie tuin en is gelegen direct aan het strand. De all inclusive is ook geldig op het strand en u mag ook gebruik maken van alle faciliteiten (m.u.v. de restaurants) van het naastgelegen zusterhotel Royal Garden Suites, zoals het zwembad, het leuke aquapark met 6 leuke glijbanen en de gezellige bar. In het wellnesscenter kunt u tegen betaling genieten van hammam, sauna en stoombad. In de directe omgeving zijn winkels en met de dolmus bent u zo in het centrum van Alanya, wat op ca. 14 km ligt.

Ligging

Royal Garden Seelect ligt direct aan het strand en op ca. 300 m van winkeltjes, bars en restaurants. Op ca. 14 km afstand ligt het bruisende centrum van Alanya. De luchthaven van Alanya (Gazipasa) ligt op ca. 60 km en op ca. 110 km ligt de luchthaven van Antalya.

Faciliteiten

Lobby met receptie, liften, winkeltjes, minimarkt, kapper, tv-ruimte, gratis wifi in de lobby, tegen betaling internethoek, diverse bars, waaronder een poolbar en een beachbar, patisserie, buffetrestaurant, 2 a la carte restaurants (Italiaans en vis), disco en tegen betaling wasserijservice. Tuin, zwembad, zonneterras en strand met ligbedden, matrasjes, parasols en badhandoekservice (wisseling tegen betaling). U kunt tevens gebruik maken van het fantastische aquapark van het naastgelegen hotel Royal Garden Suites.

Sport & Ontspanning

Aerobics, jeu de boules, tafeltennis, fitness, darts, beachvolleybal, aquafit. Tegen betaling biljart, playstation, gamesroom, diverse watersporten aan het strand (externe aanbieder). Animatieprogramma. Wellnesscenter met binnenbad en tegen betaling sauna, stoombad, Turks bad, massage en diverse schoonheidsbehandelingen.

Kamers

Verzorgd ingericht met airco, tv, minibar en huurkluisje. Badkamer met douche en fohn. Balkon met zitje. Voordeelkamer: Als kamer, echter nog voordeliger geprijsd.

Verzorging

U verblijft in Royal Garden Select op basis van all inclusive.

All Inclusive formule (onder voorbehoud):

  • ontbijt-, lunch- en dinerbuffet
  • diner in a-la-carterestaurants
  • lokale (alcoholische) dranken 10:00-24:00
  • afternoon tea 16:00-17:00
  • snacks 12:30-14:00
  • Turkse pannekoeken 10:30-12:30/15:30-17:30
  • minibar dagelijks gevuld met water en frisdrank

All inclusive Sport & Ontspanning

  • aerobics, tafeltennis, fitness, beachvolleybal, aquagym, darts en animatie.

Reisdocumenten:

Voor een reis naar Turkije geldt een visumplicht. Het is daarnaast van belang dat uw paspoort of identiteitskaart nog minimaal 60 dagen geldig is na het aflopen van uw visum. Een visum is 6 maanden geldig en voor meerdere bezoeken geldig. Denkt u eraan dat ook baby's en kinderen een eigen geldig document en visum nodig hebben. Indien u een andere nationaliteit heeft dan de Nederlandse dan dient u bij de ambassade goed te informeren welke documenten u nodig hebt. Volgens de ANVR-reisvoorwaarden bent u als klant zelf verantwoordelijk voor het in bezit hebben van de juiste en benodigde reisdocumenten. Alle financiele consequenties van het niet hebben van de vereiste reisdocumenten zijn voor eigen rekening.

Het visum dient u voor vertrek online aan te schaffen. Dit kan gemakkelijk via www.evisa.gov.tr De kosten voor het visum bedragen $ 20,- per persoon (= c.a. 18,-p.p.) en zijn vooralsnog alleen te voldoen via creditcard (Mastercard & Visa).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Royal Garden Select 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203