Cesars Resort Afbeelding Cesars Resort
Cesars Resort ****
Bestemming: Turkse Riviera - Kumkoy

Cesars Resort

****

Cesars Resort Side is een gezellig hotel met een mooie ligging direct aan het privestrand in Kumkoy. Het hotel ligt op circa vijf kilometer van het centrum van Side en op circa twaalf kilometer van Manavgat, dat bekend staat om de prachtige watervallen.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Cesars Resort

Cesars Resort Side is een gezellig hotel met een mooie ligging direct aan het privestrand in Kumkoy. Het hotel ligt op circa vijf kilometer van het centrum van Side en op circa twaalf kilometer van Manavgat, dat bekend staat om de prachtige watervallen.

Ligging

Het Cesars Resort Hotel in Side is een fantastisch hotel op een schitterende locatie in Kumkoy en vlakbij de de historische plaats Side waar Romeinse overblijfselen te bezichtigen zijn en direct aan de zee. Het klimaat is hier heerlijk. Het openbaar vervoer is goed geregeld.

Faciliteiten

De faciliteiten in het Cesars Resort Hotel in Side zijn uitgebreid. U kunt genieten van wellness, fitness, Turkse sauna, Spa en massage. Bij het hotel zijn zwembaden met glijbanen en palmbomen en een direct uitzicht op de zee. Er zijn veel sportmogelijkheden binnen en buiten. U kunt er culinair genieten in diverse restaurants en in de winkeltjes kunt u uw noodzakelijke spullen kopen. Er is Wifi beschikbaar en alles wat u in een hotel verlangd. Vanuit uw hotel bent u zo bij het strand en de zee via een trap naar benenden en de plaats Kumkoy is in de buurt.

Voor de kinderen

Het Cesars Resort Hotel in Kumkoy is goed ingesteld op kinderen. Er is een kinderbad, een animatie - en recreatieprogramma, een miniclub en minidisco en er zijn kinderbedjes beschikbaar. Voor jongeren is er disco en veel sport.

Sport en ontspanning

In het Cesars Resort Hotel Side kunt u veel sporten beoefenen. Er zijn tennisbanen aanwezig. U kunt tennissen, watersport beoefenen, aerobics doen, strandvolleybal spelen en zwemmen. Ook binnen in het hotel is er van alles te doen u kunt darten, cabaret en bingo spelen. Ook in de plaatsen Kumkoy en Side kunt u aan sport deelnemen.

Hotelkamers

De hotelkamers in het Cesars Resort Hotel in Side zijn goed voorzien met een geavanceerde televisie, een minibar, een kluisje, een airco, telefoon en een zitje op uw balkon. De bedden worden verschoond op regelmatige basis en u heeft een ruime badkamer tot uw beschikking.

Verzorging

De verzorging in het Cesars Resort Hotel Side is in de eerste plaats op basis van All inclusive. De service is perfect. U kunt uw voorkeur kenbaar maken aan de receptie. Er is dagelijks een buffetrestaurant. Roomservice is op aanvraag mogelijk en u kunt doorlopend een drankje gebruiken aande diverse bars van het Cesars Resort Hotel.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Cesars Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203