Nashira Resort hotels Afbeelding Nashira Resort hotels
Nashira Resort hotels
Bestemming: Turkse Riviera - Manavgat

Nashira Resort hotels




Hotel o.b.v. Volgens programma



Nashira Resort Hotel ligt direct aan een prive strand en is omgeven door palmbomen. Dit prachtige hotel biedt tal van faciliteiten, zoals een waterpark met 27 glijbanen voor jong en oud, een Spa Center, diverse a-la-carterestaurants, comfortabele kamers en een miniclub voor kinderen. Nashira Resort Hotel staat voor ontspanning en vertier voor jong en oud.

Ligging: Nashira Resort Hotel in Titreyengol

Nashira Resort Hotel ligt direct aan het strand en op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Titreyengol. Het centrum van Manavgat ligt op circa 5 kilometer en het oude centrum van Side op ongeveer 10 kilometer. Op loopafstand vindt u het openbaar vervoer.

Faciliteiten: Nashira Resort Hotel

Nashira Resort Hotel telt 493 kamers verdeeld over een gebouw met 6 verdiepingen. In de prachtige lobby met zitjes vindt u de receptie en liften.

In het buffetrestaurant kunt u terecht voor al uw maaltijden en in een van de 4 a-la-carterestaurants kunt u heerlijk dineren (vooraf reserveren en tegen betaling). Een drankje kunt u bestellen bij een van de 9 bars, waaronder de aqua bar en de disco.

In de tuin vindt diverse zwembaden en kinderbaden en voor nog meer waterpret is er een waterpark (geopend van 01-05 t/m 15-10, weersafhankelijk) met 27 spectaculaire glijbanen. Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor u klaar. Het resort biedt een gratis badhanddoekenservice.

Verder biedt Nashira Resort Hotel u roomservice, een gameroom, een babysitservice (op aanvraag), een was service, diverse winkeltjes, een doktersservice en een internetcafe. In de openbare ruimtes kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Voor de kinderen is er een miniclub (4-12 jaar), een teenage club (13-16 jaar), een minidisco en een speeltuin.

Uw hotelkamer:

Uw standaardkamer in Nashira Resort Hotel is ruim en comfortabel ingericht en beschikt over airconditioning, satelliet televisie, minibar, kluisje, telefoon en een balkon met zitje. De badkamer beschikt over een bad/douche, toilet en fohn.

Tegen een toeslag kunt u een standaardkamer met zeezicht boeken.

Voor gezinnen zijn er familiekamers, deze bestaan uit een grote ruimte met extra bedden.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw verblijf in Nashira Resort Hotel kunt u gratis gebruikmaken van tennis (verlichting en materiaal tegen betaling), tafeltennis, boccia, darts, aerobics, beachvolley, beachvoetbal, yoga, pilates en fitness. Bowlen, biljart, de gameroom en watersporten aan het strand zijn tegen betaling.

In het Spa Center kunt u gratis gebruikmaken van de sauna, het Turks bad, het stoombad en de jacuzzi. Massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling.

Het animatieteam verzorgt overdag en in de avond een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer: Nashira Resort Hotel

U verblijft in Nashira Resort Hotel op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.00-18.00), koffie/thee en koekjes (17.00-19.00) en nachtsoep (23.00-24.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, de a-la-carterestaurants (vooraf reserveren), verpakt ijs en roomservice.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Nashira Resort hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203