Cenger Beach Afbeelding Cenger Beach
Cenger Beach
Bestemming: Turkse Riviera - Side

Cenger Beach


Cenger Beach Resort is een prachtig hotel waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Jong en oud zal zich in dit hotel uitstekend vermaken tijdens de vakantie in het gastvrije Turkije.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Cenger Beach

Cenger Beach Resort is een prachtig hotel waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Jong en oud zal zich in dit hotel uitstekend vermaken tijdens de vakantie in het gastvrije Turkije.

Ligging

Cenger Beach Resort ligt in het kleine plaatsje Kizilot. Het strand ligt door een weg afgescheiden van het resort. Er is een voetgangerstunneltje naar het strand toe. Manavgat ligt op 15 km en het centrum van Side ligt op 20km.

Faciliteiten

Dit uitstekende 5 sterren hotel beschikt over 266 kamers. In de lobby treft u de receptie en de lobbybar met zitjes. In de prachtige tuin vindt u het zwembad met apart kinderbad en een gedeelte met 2 glijbanen. De ligbedjes, parasols en handdoekenservice zijn gratis. De maaltijden worden in buffetvorm gepresenteerd in het hoofdrestaurant. In het Vis en Turks a la carte restaurant kunt u eenmalig gratis dineren (met reservering). Verder zijn er een aantal bars. Tot slot biedt Cenger Beach Resort u roomservice (tegen betaling), een gameroom met o.a. een bowlingbaan, internetcafe en playstation, dokterspost, kapsalon, wasserette en een minimarkt, allen tegen betaling. Voor de kleintjes is er een miniclub (4-12 jaar) en een kinderoppas (op aanvraag en tegen betaling).

Sport & Ontspanning

Tijdens uw verblijf in Cenger Beach is er genoeg te doen! Aerobics, tafeltennis, steps, jeux des boules, beach volley, tennisbaan (materiaal en verlichting tegen betaling, reservering nodig) en de fitnessruimte zijn gratis. Tegen betaling: darts, biljart, Playstation en watersporten. In de Spa Sanus per Aquam is het gebruik van Turks bad en sauna gratis. Behandelingen en massages tegen betaling. Er is dagelijks soft animatie met sport en spel en s avonds een kleine show.

Uw hotelkamer

De verzorgde kamers van Cenger Beach zijn voorzien van centrale airconditioning (op vaste tijden), satelliet tv, telefoon, minibar, kluisje (tegen betaling) en een balkon. Badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. De quadkamer bestaat uit 1 ruimte en heeft een stapelbed voor de kinderen. Familiekamers bestaan uit 2 ruimtes met tussendeur.

Verzorging

U verblijft in Cenger Beach op basis van All Inclusive; Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.00). Gedurende de dag: snacks (12.00-16.00), koffie/thee met cake en koekjes (16.00-17.00), middernachtsoep (23.00-24.00). De aanwezige lokale alcoholische en non alcoholische drankjes zijn inbegrepen tussen 10.00-24.00 uur. Tegen betaling: verse vruchtensappen, Turkse koffie, drankjes in de disco, import drankjes.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Cenger Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203