Euphoria Palm Beach Afbeelding Euphoria Palm Beach
Euphoria Palm Beach ****
Bestemming: Turkse Riviera - Side

Euphoria Palm Beach

****

Euphoria Palm Beach is een ruim opgezet vakantiedorp en ligt direct aan het strand. Het complex is van alle gemakken voorzien voor een geslaagde vakantie; heerlijk eten, aan het strand, waterglijbanen en uitstekende service.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Euphoria Palm Beach

Euphoria Palm Beach is een ruim opgezet vakantiedorp en ligt direct aan het strand. Het complex is van alle gemakken voorzien voor een geslaagde vakantie; heerlijk eten, aan het strand, waterglijbanen en uitstekende service.

Ligging: Euphoria Palm Beach in Side

Euphoria Palm Beach ligt direct aan het prive zand-/kiezelstrand. Het centrum van Side ligt op ongeveer 18 kilometer en het centrum van Manavgat op ongeveer 12 kilometer en zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Faciliteiten: Euphoria Palm Beach

Euphoria Palm Beach telt 586 kamers en bestaat uit diverse bijgebouwen. U vindt er een receptie, een lobby met zitjes en een TV ruimte. In de mooie verzorgde tuin liggen 3 zwembaden, waarvan 1 met glijbanen en 2 kinderbaden. Rondom het zwembad en op het strand staan de ligbedden, matrasjes en parasols voor u klaar. U kunt gratis gebruikmaken van de handdoekenservice. Voor een hapje of drankje kunt u in Euphoria Palm Beach terecht in het buffetrestaurant, 5 a la carte restaurants (Italiaans, Anatolisch en Mexicaans zijn gratis en vis en Aziatisch zijn tegen betaling, vooraf reserveren) en 6 bars. Verder beschikt het complex over een kapsalon, internetcafe, minimarkt, wasserette, doktersservice, babysitservice en gratis wifi verbinding in de lobby. Voor de kleintjes is er een mini-club (4-12 jaar), een teenager club (13-17 jaar), minidisco en een speeltuin.

Uw hotelkamer:Euphoria Palm Beach

Uw standaardkamer in Euphoria Palm Beach is comfortabel ingericht en beschikt over airconditioning, satelliet televisie, huurkluisje, telefoon, minibar (tegen betaling) en een balkon. Een badkamer met bad/douche, toilet en fohn. Voor gezinnen zijn er familiekamers, deze bestaan uit 2 ruimtes. Sport & Ontspanning:

Op sportief gebied kunt u in Euphoria Palm Beach gratis gebruikmaken van de tennisbanen, (verlichting tegen betaling), fitness, tafeltennis, basketbal, beachvolley, boogschieten en darts. Watersporten en biljart zijn tegen betaling. Voor wat ontspanning kunt u in het Wellness Center gratis gebruikmaken van de sauna, Turks bad en de jacuzzi. Massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt gedurende de dag en avond een entertainmentprogramma met sport, spel en shows.

Verzorging: Euphoria Palm Beach

U verblijft in hotel Euphoria Palm Beach op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30), allen in buffetvorm. Diverse snacks (12.00-16.00), ijsjes (12.00-17.00), koffie/thee en koekjes (17.00-18.00) en middernachtsnack (23.30-00.30). Alle lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 02.00 uur. Tegen betaling: waterpijp in Caffee Turk, vis en Aziatisch a la carte restaurants (vooraf reserveren), verse vruchtensappen, luxe wijnen en champagnes en import drankjes.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Euphoria Palm Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203