Side Star Elegance hotels Afbeelding Side Star Elegance hotels
Side Star Elegance hotels
Bestemming: Turkse Riviera - Side

Side Star Elegance hotels


Side Star Elegance (ex. Asteria Side) ligt in een prachtige omgeving direct aan het strand op ca. 3 km van het gezellige centrum van Side. De dolmushalte ligt pal voor het hotel.

Hotel o.b.v. Volgens programma



De ligging

Side Star Elegance (ex. Asteria Side) ligt in een prachtige omgeving direct aan het strand op ca. 3 km van het gezellige centrum van Side. De dolmushalte ligt pal voor het hotel.

Faciliteiten van het hotel

Het uitstekend verzorgde Side Star Elegance (ex. Asteria Side) is in de winterperiode 2014-2015 gerenoveerd en beschikt over een ruime entree met lobby, receptie en een lounge met zitjes.

Het hotel beschikt over verschillende restaurants met binnen- en buitenterrassen. Er zijn 4 a-la-carterestaurants (Turks, Italiaans, vis en Chinees). Tijdens uw verblijf kunt u een maal in een van de a-la-carterestaurants dineren (reserveren noodzakelijk). In Side Star Elegance (ex. Asteria Side) zijn 4 bars, waaronder een lobby bar en beach bar.

In de prachtige tuin vindt u 2 zwembaden, 1 met waterglijbanen (op bepaalde tijden) en een relaxbad. Voor de kinderen is er een apart kinderbad. U kunt bij het zwembad en op het strand gratis gebruikmaken van parasols, ligbedden en een handdoekenservice.

Verder biedt Side Star Elegance verschillende winkeltjes, een minimarkt, dokterspost en een internetcafe. Bij het restaurant en de lobby kunt u gebruikmaken van de gratis wifi.

Voor de kleintjes is er Nederlandstalige kinderanimatie: van 1 juni - 30 september 2017 is er ten minste een Nederlandssprekende kinderanimator aanwezig in de miniclub (4 tot 11 jr), speeltuin en minidisco.

Uw hotelkamer

De verzorgde standaardkamers (1-3 personen) van Side Star Elegance zijn voorzien van een balkon, bad/douche toilet en fohn. De kamers beschikken over airconditioning (op bepaalde tijden, weersafhankelijk), televisie, gratis wifi, telefoon, minibar (gevuld met frisdrank en bier) en een kluisje (gratis).

Tegen een toeslag kunt u een standaardkamer met zijzeezicht (1-3 personen) of zeezicht (1-3 personen) boeken. N.B. Bij kamers met zijzeezicht is het mogelijk dat uw uitzicht deels wordt ontnomen door bomen of andere gebouwen.

U kunt ook kiezen voor een standaard terras kamer, deze kamer is gelijk aan de standaardkamer echter met een terras, of standaard Swimup kamer (2 volwassenen), deze zijn gelegen in het hoofdgebouw, op de begane grond en hebben direct toegang tot een gezamenlijk zwembad.

Tevens zijn er suites, deze bestaan uit 2 ruimtes en hebben zeezicht.

Voor gezinnen zijn er familiekamers (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw.), deze bestaan uit 2 ruimtes. Tegen een toeslag kunt u zwembadzicht of zeezicht boeken. Tevens duplex familiekamers, deze zijn in duplex stijl.

De voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning

Side Star Elegance biedt een keur aan sport- en ontspanningsmogelijkheden zoals: fitness, aerobics, tennisbanen (lessen en verlichting tegen betaling), tafeltennis, boccia, darts, beachvolleybal en waterpolo. Enkele activiteiten zijn tegen betaling. In de Spa zijn het Turks bad, verwarmd binnenzwembad (alleen geopend in de winter) en sauna gratis. Massages en andere behandelingen tegen betaling. Er is levendige animatie met sport, spel, amusement, shows en live muziek.

Verzorging Zomer 2017

U verblijft in Side Star Elegance op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm (speciale dieet en kinderhoek). Middagsnacks (12.30-15.00), ijs (12.00-17.00) en middernachtsnack (23.00-06.00). U kunt een keer tijdens uw verblijf gratis dineren in elk a-la-carte restaurant (vooraf reserveren). Alle lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes 24 uur per dag, tijdens openingstijden van de diverse bars. Tegen betaling: import drankjes, (fris)drank in flessen, verse vruchtensappen en roomservice.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Side Star Elegance hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203