Fly en Drive Uruguay La Polma Afbeelding Fly en Drive Uruguay La Polma
Fly en Drive Uruguay La Polma ***
Bestemming: Rondreizen Uruguay - Individuele rondreizen

Fly en Drive Uruguay La Polma

***

plane hotel car


14 Dagen

Tijdens deze rondreis ontdekt u Uruguay met een eigen huurauto. U krijgt de gelegenheid onder andere de verschillende wijnen uit de kelder van de meest prestigieuze wijnhuizen in Uruguay te proeven. Ook wandelt u door de beroemde Rambla de Montevideo langs de kust. U rijdt zelf behalve naar de historische stad Colonia del Sacramento die door UNESCO tot werelderfgoed is uitgeroepen, ook naar de Estancia Rural, een gigantische landgoed met boerderij met comfortabele faciliteiten op het Uruguayaanse platteland. Met veel vrije tijd tussendoor eindigt deze fly en drive reis via het Santa Teresa park vol bijzondere dieren en een machtig fort. In de hoofdstad Montevideo, vanaf daar terugvlucht naar Amsterdam.



Dag 1: Amsterdam - Montevideo

Vlucht vanuit Amsterdam naar Uruguay. Op de luchthaven wordt u opegwacht door onze gids voor een warme welkom en transfer naar het hotel. In de namiddag neemt u een pauze in de beroemde Winery op dertig minuten van Montevideo en bezoekt u een boetiekwijnmakerij met zijn unieke klassieke Cars Museum. U krijgt hier de gelegenheid om de verschillende wijnen uit de kelder te proeven van de meest prestigieuze wijnhuizen in Uruguay. Bekroond met meer dan 75 internationale prijzen. U brengt de eerste nacht door in Montevideo.

Dag 2: Bezoek aan Montevideo

Na het ontbijt gaat u Montevideo ontdekken onder begeleding van een gids. Hij neemt u langs de meest emblematische plaatsen van Montevideo, de hoofdstad van Uruguay, zoals het parlementsgebouw, Avenida 18 de Julio, het Centenario stadion of het Prado park. Verder wandelt u door de beroemde Rambla de Montevideo langs de kust. U luncht in The Mercado Del Puerto, de typische plek specialiteiten van Montevideo als de beroemde Asado te eten. Aan het einde van de tour reist u terug naar het hotel in Montevideo.

Dag 3 en 4: De historische stad Colonia del Sacramento

U gaat vandaag de weg op richting het westen en bezoekt de historische stad Colonia del Sacramento die door UNESCO tot werelderfgoed is uitgeroepen. Door het Portugese rijk zoa'n 300 jaar geleden gesticht, "de appel van de tweedracht" tussen Portugal en Spanje in 1777. Tijdens uw bezoek aan deze charmante stad, passeert u de beroemde "Calle de los Suspiros" (Kerk van het Heilig Sacrament), het San Pedro Bastion en de vuurtoren van waaruit u de hele stad kunt bewonderen. Daarna rijdt u via de Coastal Road (Rambla Costanera) om naar de Real San Carlos (het voormalige arena), de kerk van San Benito en de haven. De middag is ter vrije besteding. U overnacht in een hotel in Colonia.

Dag 5: De Rural Estancia

In de ochtend rijdt u naar de Estancia Rural, een gigantische landgoed met boerderij waar u kunt genieten van comfortabele faciliteiten op het Uruguayaanse platteland. Vanuit de logeer accommodatie, wordt u verschillende activiteiten aangeboden zoals paardrijden naar de Sierra de Mahoma. U mag ook de tijd nemen om te genieten op de wijnproeverij van een lokale producent, tijdens een bezoek aan de wijngaarden op het landgoed van zoa'n duizend hectare.

Dag 6: Piriapolis en Punta del Este

Na het ontbijt rijdt u richting het zuid-oosten naar een van de mooiste badplaatsen van Uruguay, genaamd Piriapolis. U neemt de weg langs de kust naar Punta Del Este en bezoekt het beroemde "Casa Pueblo" van de kunstenaar Carlos Páez Vilaró (entree niet inbegrepen), de historische wijk Punta Del Este, onze lieve vrouw van Candelaria, de vuurtoren, het monument "Los Dedos" of het RALLI-museum en nog veel meer. De nacht brengt u door in Punta del Este.

Dag 7: De bergen van Minas

U mag deze dag doorbrengen in de Valleien van Minas. Bezoek het regio Lavalleja, op ongeveer 80 kilometer van Punta del Este. Natuurliefhebbers kunnen een lange wandeling in de heuvels van Minas beleven. De nacht brent u wederom door in Punta del Este.

Dag 8: Colinas de Garzon en José Ignacio

Breng de dag door op José Ignacio en Laguna Garzón. José Ignacio is een selectief resort op bijna 35 km van Punta Del Este. Dit kleine dorp wordt beschouwd als het "Latino Saint Tropez" van het zuidelijk halfrond, met aan weerszijden twee natuurlijke baaien. Dit schiereiland is 2 km lang, 800 meter breed en heeft twee prachtige stranden: Playa Mansa in het oosten en Playa Brava in het westen.

Vervolgens bezoekt u Colinas de Garzón en mogelijk de wijnproeverijen ( optioneel). U krijgt de mogelijkheid verschillende soorten extra vierge olijfolie en wijnen van hoge kwaliteit te proeven. Dit wordt een onvergetelijke ervaring! U overnacht wederom in Punta del Este.

Dag 9: Het Ecologische reservaat van Cabo Polonio

Vandaag rijdt u naar Cabo Polonio (bezoek op eigen houtje). Het ecologische reservaat ligt aan de Atlantische kust in het stadsdeel Rocha. Het is beschermd gebied en privévoertuigen zijn vanwege de afwezigheid van wegen niet toegestaan. Bij de ingang van het reservaat (u betaalt dan entree) wordt u in een speciaal voor de duinen en zandbanken ontworpen terreinwagen rond gebracht. U brengt deze nacht in La Paloma door.

Dag 10: Punta del Diablo en Valizas

Op de route naar Punta del Diablo en Valizas, richting het oosten komt u bij het dorp Valizas direct na Cabo Polonio. U gaat hier de beroemde zandduinen bewonderen en genieten van paardrijden op het strand. Vervolgens rijdt u naar het vissersdorpje Punta del Diablo en gaat u in een van de vele restaurants lunchen. U kunt nog heerlijk ontspannen op het strand alvorens terugkeer naar La Paloma, waar u de nacht zult doorbrengen.

Dag 11: Santa Teresa Park

Een dag speciaal voor een historisch bezoek aan Santa Teresa, met haar bijzondere reservaat vol dieren, Bloemen Park en een Fort. Deze nacht brengt u door in La Paloma.

Dag 12: Montevideo

Deze dag is ter vrije besteding. Overnachting in hotel in het centrum van Montevideo

Dag 13: Uruguay - Amsterdam

Na het ontbijt hebt start u met het voorbereiden van uw terugreis. Op de luchthaven retouneert u de huurauto en stapt u op het vliegtuig vor terugreis naar Nederland.

Dag 12: Aankomst in Amsterdam


Dag tot dag

Dag 1: Amsterdam - Montevideo
Dag 2: Bezoek aan Montevideo
Dag 3 en 4: De historische stad Colonia del Sacramento
Dag 5: De Rural Estancia
Dag 6: Piriapolis en Punta del Este
Dag 7: De bergen van Minas
Dag 8: Colinas de Garzon en José Ignacio
Dag 9: Het Ecologische reservaat van Cabo Polonio
Dag 10: Punta del Diablo en Valizas
Dag 11: Santa Teresa Park
Dag 12: Montevideo
Dag 13: Uruguay - Amsterdam
Dag 14: Aankomst in Amsterdam




Locatie


Vluchten
De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma
  • Huurauto, categorie Small


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Huurauto
  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • WA-dekking van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Fly en Drive Uruguay La Polma 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203