Fly en Drive Uruguay from Buenos Aires Afbeelding Fly en Drive Uruguay from Buenos Aires
Fly en Drive Uruguay from Buenos Aires ***
Bestemming: Rondreizen Uruguay - Individuele rondreizen

Fly en Drive Uruguay from Buenos Aires

***

plane hotel car


12 Dagen

Een mooie rondreis vanuit Argentinië naar via de Rio de la Plata rivier naar Carmelo vooral bekend om haar wijngaarden. In een eigen huurauto ontdekt u de hoofdstad Montevideo, haar architecturale monumenten, wijken en kustgezichten. Bijzonder is ook dat u in de gemeenten: Treinta y Tres, Durazno en Florida komt. In de stad waar Uruguayaanse vrouwen als eerste stemrecht kregen. Het Parque Nacional de Santa Teresa is erg mooi park, met een geweldige groene omgeving, met toegang tot het strand Playa Grande. Echt een plek om te genieten van de natuur en relaxen. Deze reis neemt u verder mee naar Cabo Polonio, een klein en vriendelijk vissersdorpje, gedeeld door twee prachtige stranden. Vanaf Montevideo vliegt u via Buenos aires terug naar Schiphol Amsterdam.



Dag 1: Amsterdam - Buenos aires - Colonia - Carmelo

Intercontinentale vlucht vanuit Amsterdam naar Buenos Aires. Na aankomst vervolg reis naar de veersteiger. Per veerboot maakt u een indrukwekkende tocht van ongeveer 1 uur over de Rio de la Plata. Bij aankomst in Colonia staat de huurauto klaar. U kunt zelf de stad, die op de de UNESCO- werelderfgoed lijst met facinerende architectuur staat ontdekken. U vervolgt uw reis verder naar Carmelo vooral bekend om haar wijngaarden. Overnachting in Carmelo.

Dag 2: Carmelo aۼ Montevideo (250 km)

Op programma staat de rit naar de hoofdstad van Uruguay, Montevideo. Deze duurt ongeveer drie uren. Ons advies is om nog langs de unieke Bodegaa's te gaan. U leert veel over druiven en de diverse processen en de verandering zij door de jaren hebben moeten doorstaan. Na aankomst in de hoofdstad maakt u kennis met de architecturale monumenten, wijken en kustgezichten van Montevideo. Tijdens de stadrit de elegante Carrasco, Punta Gorda en Pocitos, die langs La Rambla de Montevideo

Dag 3: Montevideo aۼ Cerro Chato (255 km)

Vandaag rijdt u naar Cerro Chato, gelegen op de heuvel van Cuchilla Grande en op ongeveer 255 van Montevideo. Deze stad ligt in drie gemeenten: Treinta y Tres, Durazno en Florida. Bijzonder aan deze stad is dat het eerste plaats is waar Uruguayaanse vrouwen hun stem konden uitbrengen. Op slechts 2 kilometer van de stad staat een prachtige promenade bereid die veel toeristen aantrekt, de Salto de Agua. Een recreatiegebied dat wordt gekenmerkt door het bestaan van drie prachtige natuurlijke poelen. Deze wordt gevoed door water in de vorm van een waterval vanaf een aanzienlijke helling door een rotsbed naar de zwembaden stroomt en vervolgens de natuurlijke loop volgt. U beleeft tijdens de rit een stuk natuurlijk landschap.

Dag 4: Estancia Los Plátanos a€º Chuy (240 km)

U zult merken dat hier een geweldige plek is om het land van Gaucho te ervaren te beleven. Oude kamer (u voelt echt de geschiedenis) op de top van een heuvel met een prachtig uitzicht rondom. Een korte wandeling en u bent tussen het vee met alleen het geluid van stilte. Direct na het middag eten rijdt u verder richting noordoostelijk Uruguay, dichtbij de grens met Brazilie.

Dag 5. Chuy aۼ La Rocha (105 km)

Door de kustlijn te volgen komt u in La Rocha, aan de noordelijkste kust van Uruguay. Een prachtige plek waar de zandduinen een kwartmijl dik zijn, het oneindige strand tot aan beide horizonnen. Het Parque Nacional de Santa Teresa is erg mooi park, met een geweldige groene omgeving, toegang tot het strand Playa Grande. Echt een plek om te genieten van de natuur en relaxen. Het wordt een onvergetelijke rit langs weilanden en sierlijken palmen.

Dag 6: Cabo Polonio (260 km)

Deze dag is staat in het teken van een bezoek aan Cabo Polonio. Een klein en vriendelijk vissersdorpje, Cabo Polonio wordt gedeeld door twee prachtige stranden. Daarachter ligt gigantische duinen terwijl de iconische vuurtoren op het puntje van het schiereiland een van de wildste delen van de kust van Uruguay beschermt. Cabo Polonio ligt aan de noordoostkust van Uruguay, 60 km van Brazilië, en ongeveer 3 uur met de auto van Montevideo, precies 260 km van La Paloma in de richting van Valizas en Aguas Dulces. Bezoekers die met de auto reizen, moeten hun voertuigen op de parkeerplaats bij de ingang van het Nationaal Park achterlaten. Vanaf hier, geconverteerde vrachtwagens en 4x4's ferry toeristen naar het resort, langs een prachtig bos, zandduinen en de wilde kustlijn. De reis duurt ongeveer 25 minuten.

Dag 7-8: Guardia del Monte aۼ Punta del Este (155 km)

Na het ontbijt rijdt u met de huurauto naar Punta del Este. De komende tweedagen zult u doorbrengen in deze badplaats aan het strand in Uruguay, compleet met casino's, stranden, jachten en veel toeristen van over de hele wereld.ligt in het departement Maldonado, grenzend aan de departementale hoofdstad van Maldonado, aan de Atlantische kust in het zuiden van het land

Dag 9: Punta del Este aۼ Montevideo (135 km)

Vandaag reist u terug naar de hoofdstad van Uruguay, Montevideo. Na aankomst in uw hotel levert u de huurauto in. Derest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 10: Montevideo - Buenos Aires

U zult vandaag het bezoek aan Uruguay afsluiten middels een vlucht vanaf de luchthaven van Montevideo naar Buenos Aires. In de Argentijnse hoofdstad brengt u de laatste nacht door, alvorens u terugreis naar Amsterdam

Dag 11: Argentinië - Nederland

In de ochtend kunt u nog rond struinen in de bruisende stad Buenos Aires. 'Smiddags transfer naar vanaf uw hotel naar de airport voor de intercontinentale vlucht naar Nederland.

Dag 12: Aankomst in Nederland


Dag tot dag


Dag 1: Amsterdam - Buenos aires - Colonia - Carmelo
Dag 2: Carmelo aۼ Montevideo (250 km)
Dag 3: Montevideo aۼ Cerro Chato (255 km)
Dag 4: Estancia Los Plátanos a€º Chuy (240 km)
Dag 5. Chuy aۼ La Rocha (105 km)
Dag 6: Cabo Polonio
Dag 7-8: Guardia del Monte aۼ Punta del Este (155 km)
Dag 9: Punta del Este aۼ Montevideo (135 km)
Dag 10: Montevideo - Buenos Aires
Dag 11: Argentinie - Nederland
Dag 12: Aankomst in Nederland



Locatie


Vluchten
De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Inclusief
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • Alle hotelovernachtingen volgens het programma
  • Verzorging naar aanleiding van programma
  • Huurauto, categorie Small
  • 1 × Ruimbagage inbegrepen tot 23 kg in Economy


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig € 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Exclusief entreegelden
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Parkeergelden
  • Benzine


Huurauto
  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • WA-dekking van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.

Fly en Drive Uruguay from Buenos Aires 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203