Individuele Rondreis Uruguay 10 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Uruguay 10 dagen
Individuele Rondreis Uruguay 10 dagen
Bestemming: Rondreizen Uruguay - Individuele rondreizen

Individuele Rondreis Uruguay 10 dagen




Dag 1-2 Colonia


Neem een ​​vlucht van Londen naar Montevideo, via Madrid, en kom de volgende ochtend aan. Je wordt opgehaald op de luchthaven en twee uur naar je hotel in Colonia del Sacramento gereden.


U bevindt zich op een ideale locatie in de historische wijk van de stad, op een steenworp afstand van de oude vuurtoren. De oude stad dateert uit 1680, toen het werd gesticht door de Portugezen, en is sindsdien uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed en staat bekend om zijn schilderachtige geplaveide straatjes, kleurrijke koloniale gebouwen, bars en restaurants. Geniet 's middags van een wandeltocht en stop bij de oude gebouwen, forten en Spaanse en Portugese musea.


Verblijf: één nacht in een tweepersoonskamer in de Plaza Mayor - bed & breakfast


Dag 3-4

Montevideo


Montevideo

Vandaag, na het ontbijt, krijgt u de sleutels van uw huurauto en rijdt u naar Montevideo. Verdeeld tussen de oude stad, de nieuwe stad en de open stad, is Montevideo een intrigerende maar moderne metropool die volledig wordt omgeven door een wit zandstrand.


Een begeleide wandeling laat je kennismaken met de oude stad - daterend uit de koloniale tijd - waar je de beroemde havenmarkt, het carnavalsmuseum, het museum voor precolumbiaanse kunst, het Solis-theater en het beroemde Torres Garcia Art Museum zult ontdekken. Je ziet de kathedraal en Cabildo op Constitution Square, voordat je eindigt bij de poorten van de oude stad waar het standbeeld van de nationale held 'Jose Gervasio Artigas' naast zijn mausoleum staat.


Verblijf: twee nachten in een tweepersoonskamer in de Don Boutique - bed & breakfast


Dag 5-8

Jose Ignacio


Vandaag volg je de schilderachtige routes 8 en 12 richting de olijfplantages van "Lot 8" waar je kunt genieten van een proeverij en alles te weten komt over het uitgebreide productieproces van olijfolie. Je vervolgt je rit naar het prachtige Viña Eden, waar je stopt voor de lunch en nog een proeverij voordat je verder gaat naar het oosten naar je hotel.


U verblijft in een moderne accommodatie aan het strand, op korte rijafstand van het centrum van Punta del Este. Naast een scala aan buitenactiviteiten binnen handbereik - zoals wandelen, windsurfen en paardrijden - zult u genieten van directe toegang tot het zandstrand Jose Ignacio.

Verblijf: Vier nachten in een tweepersoonskamer in Casa Suaya - bed & breakfast


Dag 9-10

Montevideo - Madrid - Londen


Vandaag, na het ontbijt, rijd je terug naar Montevideo en laat je je huurauto af op het vliegveld. Je gaat aan boord van een middagvlucht terug naar Londen via Madrid en komt de volgende ochtend aan.



Individuele Rondreis Uruguay 10 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203