Individuele Rondreis Uruguay 11 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Uruguay 11 dagen
Individuele Rondreis Uruguay 11 dagen
Bestemming: Rondreizen Uruguay - Individuele rondreizen

Individuele Rondreis Uruguay 11 dagen




Dag 1: Welkom bij Mont 11 DAys Uruguay Classic Tour evideo

Welkom door onze gids op de luchthaven van Montevideo en transfer naar het hotel. Neem 's middags een pauze in de beroemde wijnmakerij op dertig minuten van Montevideo en bezoek een boetiek wijnmakerij met zijn unieke klassieke Cars Museum. Krijg de kans om de verschillende wijnen uit de kelder te proeven in een van de meest prestigieuze wijnmakerijen in Uruguay, beloond met meer dan 75 prijzen en medailles op internationaal niveau. Overnachting in Montevideo.


Optie Bodega Bouza niet inbegrepen

Accommodatie in een viersterrenhotel in een tweepersoonskamer inclusief ontbijt

Bezocht: Montevideo

 

Dag 2: Rondleiding door Montevideo

Na het ontbijt neemt onze Engelssprekende gids je mee naar de meest karakteristieke plekken van Montevideo, de hoofdstad van de Republiek Oriental del Uruguay als het wetgevend paleis, Avenida 18 de Julio, het Centenario-stadion of het Prado-park. Je loopt ook langs de beroemde Rambla de Montevideo langs de kust. Neem een ​​lunchpauze in The Mercado Del Puerto, de typische plek om de specialiteiten van Montevideo als de beroemde Asado te eten. Ga na de tour terug naar het hotel in Montevideo.


Accommodatie in een viersterrenhotel in een tweepersoonskamer inclusief ontbijt


Bezocht: Montevideo

 

Dag 3: De historische stad Colonia del Sacramento

Ga op weg naar het westen en bezoek de historische stad Colonia del Sacramento, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat en meer dan 300 jaar geleden door het Portugese rijk werd gesticht, "de appel van onenigheid" tussen Portugal en Spanje in 1777.


Wanneer u deze charmante stad bezoekt, passeer dan de beroemde "Calle de los Suspiros" (Straat der Zuchten), de Kerk van het Heilig Sacrament, het San Pedro Bastion en de vuurtoren waar u de hele stad kunt bewonderen. Daarna nemen we de Coastal Road (Rambla Costanera) om naar de Real San Carlos (voormalige arena), de kerk van San Benito en de haven te gaan. Vrije namiddag.


Overnachting in een typische posada in een tweepersoons superior kamer inclusief ontbijt


Bezocht: Colonia del Sacramento Colonia

Dag 4: The Rural Estancia

Rijd 's ochtends naar Estancia Rural, een geweldige ranch waar u kunt genieten van comfortabele faciliteiten op het Uruguayaanse platteland. Gehuisvest in volpension, worden verschillende activiteiten aangeboden als paardrijden naar de Sierra de Mahoma. Neem de tijd om te genieten van de wijnproeverij van deze lokale producent terwijl u de wijngaarden van het duizend hectare grote landgoed bezoekt.


Accommodatie op basis van volpension (4 maaltijden) in Superior tweepersoonskamer (inclusief activiteiten)


Bezocht: Estancia Finca Departamento de San José

 

Dag 5: Piriapolis en Punta del Este

Na het ontbijt ga je naar het zuidoosten, naar Piriapolis, een van de mooiste badplaatsen van Uruguay. Ga vervolgens langs de weg naar Punta Del Este en bezoek het hoogtepunt, zoals het beroemde "Casa Pueblo" van de kunstenaar Carlos Páez Vilaró (toegang niet inbegrepen), de historische wijk Punta Del Este, onze Vrouwe van Candelaria, de vuurtoren , het monument voor "Los Dedos" of het RALLI-museum en nog veel meer. Overnachting in Punta del Este.


Accommodatie in een viersterrenhotel in een Superior tweepersoonskamer inclusief ontbijt

Bezocht: PiriápolisPunta del Este


Dag 6: The Hills of Minas

Breng de dag alleen door in Minas Valleys. Bezoek de regio Lavalleja, 80 kilometer van Punta del Este. Liefhebbers van natuur en buitenleven zullen genieten van een lange wandeling in de heuvels van Minas. Overnachting in Punta del Este.


Accommodatie in een viersterrenhotel in een Superior tweepersoonskamer inclusief ontbijt


Bezocht: Punta del EsteMinas


Dag 7: Colinas de Garzon en José Ignacio

Breng de dag door bij José Ignacio en Laguna Garzón. José Ignacio is een selectief resort op 35 km van Punta Del Este. Dit kleine dorp wordt beschouwd als de "Latino Saint Tropez" op het zuidelijk halfrond, met aan elke kant twee natuurlijke baaien. Dit schiereiland is 2 km lang, 800 meter breed en heeft twee prachtige stranden: Playa Mansa in het oosten en Playa Brava in het westen.


Bezoek vervolgens Colinas de Garzón en de wijnmakerij met olijfolie en wijnproeverijen (niet inbegrepen - optioneel). Als je van de unieke landschappen en nieuwe sensaties houdt, als je verschillende soorten extra vierge olijfolie wilt proeven en wijnen van hoge kwaliteit wilt proeven, dan wordt dit een onvergetelijke ervaring! Overnachting in Punta del Este.


Accommodatie in een viersterrenhotel in een Superior tweepersoonskamer inclusief ontbijt

Bezocht: José Ignacio Garzon Punta del Este

 

Dag 8: Ecologisch reservaat van Cabo Polonio en zeeleeuwen kijken

Rijd naar Cabo Polonio (bezoek zelf). Het ecologische reservaat is gelegen aan de Atlantische kust in het departement Rocha. Het hele gebied is beschermd en toegang is niet toegestaan ​​voor privé-voertuigen vanwege het ontbreken van een weg. De toegang tot het reservaat (ter plaatse te betalen) wordt uitgevoerd in een terreinwagen die speciaal is ontworpen om te kunnen circuleren in de duinen en zandbanken. Overnachting in La Paloma.


Accommodatie in een viersterrenhotel in een Superior tweepersoonskamer inclusief ontbijt


Bezocht: Cabo PolonioLa Paloma

Dag 9: Punta del Diablo en Valizas

Weg naar Valizas en Punta del Diablo. In oostelijke richting maakt u een eerste stop in het dorp Valizas direct na Cabo Polonio om de beroemde zandduinen te bewonderen en te genieten van paardrijden op het strand. Ga vervolgens verder naar het vissersdorpje Punta del Diablo en verken de vele restaurants voor lunch en stranden om te ontspannen voordat je terugkeert naar La Paloma.


Accommodatie in een viersterrenhotel in een Superior tweepersoonskamer inclusief ontbijt

Bezocht: Punta del DiabloLa Paloma

 

Dag 10: Santa Teresa Park

Deze dag staat in het teken van het bezoek van Santa Teresa, met zijn reserves aan inheemse dieren, bloemen park en fort vol geschiedenis. Overnachting in La Paloma.


Accommodatie in een viersterrenhotel in een Superior tweepersoonskamer inclusief ontbijt


Bezocht: Parque Nacional de Santa TeresaLa Paloma


Dag 11: Einde van uw reis

Breng het gehuurde voertuig terug op de luchthaven voordat u uw vliegtuig naar huis neemt.



Individuele Rondreis Uruguay 11 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203