Individuele Rondreis Uruguay 14 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Uruguay 14 dagen
Individuele Rondreis Uruguay 14 dagen
Bestemming: Rondreizen Uruguay - Individuele rondreizen

Individuele Rondreis Uruguay 14 dagen




Dagen 1-3: Buenos Aires, Argentinië

Verblijf 2 nachten in Hotel Clasico


Hotel Clasico Argentinië

Aangekomen in Buenos Aires wordt u opgewacht en overgebracht naar uw hotel in het hart van de wijk Palermo. Breng uw tijd door in deze bruisende stad en ontdek de rijkdom aan musea, restaurants en milonga's (tangobars) van de hoofdstad, of misschien wilt u door de geplaveide straten van de barrios van de stad dwalen en de lokale charme ervaren.


Dagen 3-5: Colonia Del Sacramento

Verblijf 2 nachten in Charco Hotel


Charco Hotel Uruguay

De volgende ochtend transfer je per veerboot van Buenos Aires naar Colonia Del Sacramento, waar je je huurauto ophaalt. Geniet hier terwijl u de UNESCO-werelderfgoedlijst verkent. We raden aan om door de geplaveide straten van deze pittoreske stad te slenteren terwijl je de koloniale architectuur van de gebouwen en pleinen bewondert. Vanaf hier rijd je naar Montevideo.


Dagen 5 - 7: Montevideo, Uruguay

Verblijf 2 nachten in Oliva Luxury Hotel Montevideo


Oliva Luxury Hotel Montevideo Uruguay

Als je in de hoofdstad aankomt, ga je naar je hotel in een van de meest exclusieve buurten van de stad. Met veel te bieden in Montevideo, bezoek de bruisende havenmarkt, bekijk het Carnival Museum of maak een rondleiding door de stad.


Dagen 7-10: Jose Ignacio, Uruguay

Verblijf 3 nachten in Posada del Faro

Posada del Faro Uruguay

Een rit langs de kust van Montevideo brengt u naar het charmante dorpje Jose Ignacio. Bezoekers kunnen zo ontsnappen aan het drukke stadsleven en genieten van spectaculaire gouden stranden en zonnige kustwandelingen.


Dagen 10 - 13: Uruguayans platteland, Uruguay

Na een mooie rit vanuit Jose Ignacio kom je aan bij Estancia El Charbaon. Als een van onze favoriete plekken in Uruguay, denken we dat je het geweldig zult vinden om omringd te zijn door het glooiende landschap van Uruguay en de Sierras de Rocha. In de loop van de komende drie dagen heb je volop gelegenheid om te paardrijden, vogels te kijken of te wandelen. We raden je ook aan een historische tour te maken naar het fort van Santa Teresa of een bezoek te brengen aan een van de nabijgelegen stranden van La Pedrera of Punta del Este.


Dag 13 - 14: Vlucht naar huis.

De volgende ochtend begint u aan uw rit terug naar Montevideo, waar u uw huurauto inlevert en incheckt op de luchthaven voor uw nachtelijke vlucht terug naar het VK.



Individuele Rondreis Uruguay 14 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203