Individuele Rondreis Uruguay 8 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Uruguay 8 dagen
Individuele Rondreis Uruguay 8 dagen
Bestemming: Rondreizen Uruguay - Individuele rondreizen

Individuele Rondreis Uruguay 8 dagen




Dag 1: De historische stad Colonia del Sacramento

Welkom door onze gids in de haven van Colonia del Sacramento en ophalen van het gehuurde voertuig. Nadat je de bagage hebt afgezet, ga je naar Colonia Del Sacramento.


Deze historische stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en werd meer dan 300 jaar geleden door het Portugese rijk gesticht, de "appel van onenigheid" tussen Portugal en Spanje in 1777. Als u deze charmante stad bezoekt, passeer dan de beroemde "Calle de los Suspiros" ( Straat der Zuchten) Kerk van het Heilig Sacrament, San Pedro Bastion en de vuurtoren waar je de hele stad kunt bewonderen. Daarna nemen we de Coastal Road (Rambla Costanera) om naar de Real San Carlos (voormalige arena), de kerk van San Benito en de haven te gaan. Vrije namiddag.


Overnachting in een typische posada inclusief ontbijt


Bezocht: Colonia del Sacramento

Dag 2: The Rural Estancia

Rijd 's ochtends naar Estancia Rural, een geweldige ranch waar u kunt genieten van comfortabele faciliteiten op het Uruguayaanse platteland. Gehuisvest in volpension, worden verschillende activiteiten aangeboden als paardrijden naar de Sierra de Mahoma. Neem de tijd om te genieten van de wijnproeverij van deze lokale producent terwijl u de wijngaarden van het duizend hectare grote landgoed bezoekt.


Accommodatie op basis van volpension (4 maaltijden) in Superior tweepersoonskamer (inclusief activiteiten)


Bezocht: Estancia Finca Departamento de San José


Dag 3: Hoogtepunten van Montevideo

Na het ontbijt rijden we naar Montevideo. Geef de bagage af bij het hotel en ontmoet onze gids. Lunch in Mercado del Puerto, de typische plek om de specialiteiten van Montevideo als de beroemde asado te eten. Onze Engelssprekende gids neemt je mee naar de meest karakteristieke plaatsen van Montevideo, de hoofdstad van de Republiek Oriental del Uruguay als het wetgevend paleis, Avenida 18 de Julio, het Centenario-stadion of het Pradopark. Je loopt ook langs de beroemde Rambla de Montevideo langs de kust.


Accommodatie in een viersterrenhotel in een Superior tweepersoonskamer inclusief ontbijt


Bezocht: Montevideo


Dag 4: Piriapolis en Punta Del Este

Na het ontbijt ga je naar het zuidoosten, naar Piriapolis, een van de mooiste badplaatsen van Uruguay. Ga dan langs de weg naar Punta Del Este en bezoek de

hoogtepunt zoals het beroemde "Casa Pueblo" van de kunstenaar Carlos Páez Vilaró (ingang niet inbegrepen), de historische wijk Punta Del Este, onze Vrouwe van Candelaria, de vuurtoren, het monument voor "Los Dedos" of het RALLI-museum en nog veel meer meer. Overnachting in Punta del Este.


Accommodatie in een viersterrenhotel in een Superior tweepersoonskamer inclusief ontbijt

Bezocht: PiriápolisPunta del Este


Dag 5: Ecologisch reservaat van Cabo Polonio en zeeleeuwen kijken

Weg naar Cabo Polonio (bezoek zelf). Blijf langs de kust rijden tot aan de regio Rocha en laat uw auto achter bij de ingang van het ecologische reservaat Cabo Polonio. Het hele gebied is beschermd en toegang is niet toegestaan ​​voor privé-voertuigen vanwege het ontbreken van een weg. De toegang tot het reservaat (ter plaatse te betalen) wordt uitgevoerd in een terreinwagen die speciaal is ontworpen om te kunnen circuleren in de duinen en zandbanken. U zult de zeeleeuwenkolonie die hier jaarlijks leeft van heel dichtbij observeren. Je overnacht in La Paloma (30 km van Cabo Polonio).


Accommodatie in een viersterrenhotel in een Superior tweepersoonskamer inclusief ontbijt

Bezocht: Cabo PolonioLa Paloma

 

Dag 6: Punta Del Diablo en Dunes Of Valizas

Weg naar Valizas en Punta del Diablo. In oostelijke richting maakt u een eerste stop in het dorp Valizas direct na Cabo Polonio om de beroemde zandduinen te bewonderen en te genieten van paardrijden op het strand. Ga vervolgens verder naar het vissersdorpje Punta del Diablo en verken de vele restaurants voor lunch en stranden om te ontspannen voordat je terugkeert naar La Paloma.


Accommodatie in een viersterrenhotel in een Superior tweepersoonskamer inclusief ontbijt


Bezocht: Punta del DiabloLa Paloma


Dag 7: Santa Teresa Park

Bezoek het fort van Santa Teresa en het park. Nog steeds aan de Atlantische kust, zou deze dag kunnen worden gewijd aan Santa Teresa, met zijn reservaat van inheemse dieren, bloemen park en fort vol geschiedenis. Overnachting in La Paloma.


Accommodatie in een viersterrenhotel in een Superior tweepersoonskamer inclusief ontbijt

Bezocht: Parque Nacional de Santa TeresaLa Paloma


Dag 8: Tijd om afscheid te nemen!

Terug naar het westen in de richting van Montevideo, breng het gehuurde voertuig terug op de luchthaven voordat u het vliegtuig neemt.


 Bezocht: Montevideo



Individuele Rondreis Uruguay 8 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203