Individuele Rondreis Uruguay 8 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Uruguay 8 dagen
Individuele Rondreis Uruguay 8 dagen
Bestemming: Rondreizen Uruguay - Individuele rondreizen

Individuele Rondreis Uruguay 8 dagen




Dag 1: Welkom in Montevideo!


Accommodatie: Hotel Dazzler Montevideo


Bienvenidos een Uruguay! Aankomst op de luchthaven van Montevideo en geniet van een transfer naar uw eerste hotel. De hoofdstad van Uruguay is een stad van contrasten, met aan de ene kant goed bewaarde historische monumenten en aan de andere kant moderne gebouwen.


Als je eenmaal bent neergestreken, maak je een wandeling over La Rambla (de promenade langs de waterkant van Montevideo), die toegang biedt tot meer dan 18 mijl kustlijn.


Transfer naar hotel in Montevideo


Dag 2: Montevideo


Word wakker en geniet van een 3,5 uur durende rondleiding door de must-sees van Montevideo, waaronder statige Art Deco- en Beaux-Arts-gebouwen, koloniale kerken en lommerrijke pleinen.


Overweeg om 's middags een stadsauto te boeken voor een rit van 20 minuten naar Bodega Bouza Winery. Deze prachtige wijnmakerij is een koploper in de lokale industrie en creëert stevige rode wijnen gemaakt met tannat, de kenmerkende Uruguayaanse druif, evenals tempranillo en merlot.


Mis de Citroën D.S. uit 1964, Ford Model T's en een idiote Messerschmitt 1957-minicar uit 1964 niet in de showroom van de eigenaar!


Privé Rondleiding door Montevideo (3,5 uur)


Geniet van een uitgebreide stadstour door Montevideo, inclusief de Cuidad Vieja (oude stad) met zijn beroemde Mercado del Puerto, Plaza Constitución, Metropolitan Cathedral en Colonial Town Hall, Teatro Solis en Plaza Independencia. In het midden van Plaza Independencia staat een monument gewijd aan de nationale held, José Gervasio Artigas en zijn mausoleum. Tegenover het plein staat het Government House (museum van de presidenten).


Vervolg uw weg naar de belangrijkste winkelstraat Avenida 18 de Julio, genoemd naar de datum waarop de eerste grondwet van Uruguay werd geschreven: 18 juli 1830. Wandel langs winkels en cafés tot u het wetgevende paleis (Palacio Legislativo) bereikt. Bekend als de trots van Uruguay, werd het paleis gebouwd tussen 1908 en 1925 met 52 tinten lokaal marmer en 12 houtsoorten. Binnen Bezoeken zijn alleen mogelijk op werkdagen, afhankelijk van de activiteiten van het Parlement.


Rijd langs de wijk Prado met een van de oudste parken in de stad. Prado Park is de thuisbasis van de beroemde sculptuur La Diligencia (The Stage Coach), een monument voor de laatste

inheemse volkeren de Charruas en de rozentuin. Je gaat verder naar Batlle & Ordoñez Park, langs de Obelisk, het La Carreta (Covered Wagon) monument, het voetbalstadion en de woonwijk Carrasco.


Stop ten slotte bij Plaza Virgilio met een monument gewijd aan de gevallen soldaten van de marine. Hier geniet u van een prachtig uitzicht over de stad voordat u terugkeert naar uw hotel.


Dag 3: Montevideo - San Jose


Accommodatie: Estancia Finca Piedra


Na het ontbijt transfer naar de Estancia Finca Piedra in de provincie San Jose, aan de voet van de Mahoma-bergen. Deze prachtige Estancia (ranch) is de ideale plek om te ontspannen en deel te nemen aan buitenactiviteiten.


Na aankomst maak je een korte rondleiding door de ranch en maak je een tocht met de mountainbike. Bezoek later de nandoes en capibara's die op Estancia wonen en lunch. Breng de rest van de dag op uw gemak door.


Transfer naar San Jose!


Dag 4: San Jose


U kunt deze dag op uw gemak doorbrengen. Geniet van de verschillende activiteiten die in Estancia worden aangeboden, zoals paardrijden, wandelingen in de omgeving, of neem een ​​bad in een van de twee open zwembaden of in het gesloten verwarmde zwembad.


Uruguayanen zijn vriendelijke en gastvrije mensen met een grote liefde voor mate, een traditionele, Zuid-Amerikaanse cafeïne-rijke drank. Mate, samen met asado (geroosterd vlees), is de Uruguayaanse keuken in een notendop.


Dag 5: San Jose - Colonia del Sacramento - Montevideo


Accommodatie: Hotel Dazzler Montevideo


Na het ontbijt neemt u afscheid van Estancia terwijl u overstapt naar Colonia del Sacramento. Geniet van een 2 uur durende tour van 30 minuten door de charmante koloniale stad (de oudste in Uruguay) voordat je in de late namiddag terugkeert naar Montevideo.


Bij uw terugkeer naar Montevideo, gaat u naar de wijken Barrio Sur of Palermo om vergelijkingen of groepen te zien, straatoptredens van candombe, traditionele volksmuziek van Uruguay.


Transfer naar Colonia del Sacramento!


Transfer naar Montevideo!

Stadstour door Colonia del Sacramento


Verken Colonia del Sacramento, de oudste stad in Uruguay, gesticht door de Portugezen in 1680 toen Spanje en Portugal met confrontaties te maken hadden. Beide rijken vochten meer dan honderd jaar lang over de stad totdat het Verdrag van Saint Ildefonso het aan Spanje kende. De kleine koloniale stad werd in 1995 door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed.


Bezoek het centrale plein Playa de Maya en slenter door de pittoreske straatjes van Santa Rita en San Gabriel, de Matriz-kerk, de San Pedro-weg, het Bastion del Carmen en de beroemde "Calle de los Suspiros" (Straat der Zuchten), vaak gebruikt als decor voor historische films.


Dag 6: Montevideo - Punta del Este


Accommodatie: Atlantico Boutique Hotel


Rijd vandaag ongeveer 2 uur naar Punta del Este, de meest populaire strandbestemming aan de zuidpunt van Uruguay. De prachtige stranden van de stad trekken toeristen van over de hele wereld, maar vooral uit Argentinië en Brazilië.


Bekijk de charmante badplaats Piriapolis en het Museum van Casapueblo voordat je aankomt in Punta del Este. Bezoek de elegante woonwijken, stranden, het centrum en de haven voordat je aankomt bij je hotel.


Transfer naar Punta del Este!


Stadstour door Punta del Este


Rijd richting Piriapolis, een kuststad op 30 km van Punta del Este. De stad, gesticht tijdens de Belle Epoque, lijkt op de Franse Côte d’Azur en was de thuisbasis van het eerste resort van Uruguay. Bezoek het Argentino Hotel, gebouwd in 1930 en destijds het meest luxueuze hotel in Zuid-Amerika. Bewonder de prachtige art nouveau-details in de lobby van het hotel.


De volgende haltes zijn Portezuelo en Punta Ballena voor adembenemende uitzichten langs de kust. Bezoek het museum Casapueblo, huis en atelier van de beroemde Uruguayaanse kunstenaar Carlos Paez Vilaro. Het oogverblindende witte complex, gebouwd in 1958 door Vilaro zelf, lijkt op Spaans-Marokkaanse architectuur en is gelegen op een rotsachtige klif met uitzicht op de oceaan. Smalle treden leiden naar een doolhof van kamers die op verschillende niveaus zijn verspreid en gevuld met het werk van de kunstenaar.


Ga verder naar de woonwijken van Punta del Este (San Rafael, Cantegril, Parque Golf en Beverly Hills) en bewonder de elegante huizen en verfijnde koloniale architectuur. Punta del Este staat bekend om zijn kustlijn en een grote verscheidenheid aan fijne zandstranden zoals Playa Brava, San Rafael en El Emir. Ga verder naar het centrum, de hoofdlaan (Avenida Gorlero) en de haven voordat je de tour in je hotel afsluit.

Dag 7: Punta del Este


Breng de ochtend op uw gemak door om te ontspannen en alleen te genieten van Punta del Este. Bekijk de beroemdste bezienswaardigheid van Punta, de gebeeldhouwde hand van monster formaat die uit het zand van Playa Brava steekt.


Geniet 's middags van een rondleiding door de boetiek wijnmakerij Alto de la Ballena. Met een prachtig uitzicht op de Laguna del saus is dit de perfecte setting om je Uruguayaanse avontuur te beëindigen!


Bezoek aan de wijnmakerij Alto de la Ballena, met wijnproeverijen en snacks


Alto de la Ballena, een van de meest indrukwekkende wijnmakerijen van Uruguay, ligt op 16 km van de zee voor de kust van Punta del Este. Met ijzerrijke grond van geoxideerd grijs graniet, leisteen en kwarts, is de wijnmakerij een paradijs voor dieren in het wild en heeft het een prachtig uitzicht over de Laguna del Sauce.


Álvaro Lorenzo en zijn vrouw Paula Pivel waren hoogvliegende leidinggevenden (hij was ook lid van het congres van 2004 tot 2010) maar besloten hun passie te volgen en in 2001 een boetiek wijnmakerij te starten. Hun onderzoek identificeerde het zuidoosten van Uruguay als ideaal voor droge wijnen , met zeebries en temperaturen van gemiddeld 85 ° F. Momenteel produceren ze 30.000 flessen per jaar, maar streven ernaar om dat te verhogen tot 50.000.


Hun wijngaarden zijn beplant met Merlot, Tannat, Cabernet Franc, Syrah en Viognier-druiven. De instap lijn omvat een schone, goed uitgebalanceerde Viognier, een Merlot-Cabernet Franc-Tannat blend (met de helft van de Merlot gerijpt in Frans eiken, maar nog steeds een jonge wijn in het algemeen met veel tannine) en een rosé (60% Cabernet Franc, 40% Tannat, dus als een lichtrode wijn). Na een bezoek aan de wijngaarden kunt u genieten van een wijnproeverij en snacks met vleeswaren, geselecteerde kaas en zelfgebakken brood.


Dag 8: Vertrek uit Uruguay


Uw vakantie eindigt vandaag. Neem een ​​privétransfer van Punta del Este naar de internationale luchthaven in Montevideo voor uw vlucht naar huis.


Transfer naar de luchthaven van Montevideo (MVD)


Naar huis vliegen!



Individuele Rondreis Uruguay 8 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203