Individuele Rondreis Verenigde Staten 21 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Verenigde Staten 21 dagen
Individuele Rondreis Verenigde Staten 21 dagen
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Fly Drive Verenigde Staten

Individuele Rondreis Verenigde Staten 21 dagen




21 dagen edelstenen van het noordwesten

Dag: 1 Aankomst in San Francisco, CA
0 mijl 0 Km accommodaties:
Aankomst op de luchthaven, haal uw huurauto op en ga naar het hotel. San Francisco is een van de mooiste steden van de VS. Het is een compacte en toegankelijke plek, waar de straten in het centrum stijgen op onmogelijke hellingen om een ​​prachtig uitzicht over de stad, de baai en daarbuiten te onthullen. San Francisco is cultureel levendig en etnisch divers; Als gevolg hiervan is het uitgegroeid tot het stedelijke juweel van de kust van Californië. Heel typerend voor deze stad zijn de kabelbanen en rijen uitgebreide redwood Victoriaanse huizen. Vreemd genoeg bevat het de grootste Chinatown buiten China. Verken vanavond Chinatown, langs de straten, exotische ingrediënten worden verkocht, zijde en jade worden mals gemaakt, en heerlijke inheemse gerechten zijn te vinden in de vele restaurants.
(STD) Best Western Americania of vergelijkbaar (2 nachten) of vergelijkbaar (2 nachten)
(SUP) Pickwick Hotel of vergelijkbaar (2 nachten)
Accommodaties:

Dag: 2 San Francisco, CA
0 mijl 0 Km
Bezoek de dramatische bochten van Lombard Street, een van de meest gefotografeerde sites van San Francisco. De prachtig aangelegde afdaling van één blok van Hyde Street naar Leavenworth Street heeft Lombard de titel van 'meest bochtige straat ter wereld' gegeven. Op de kruising van Hyde en Lombard biedt een kabelbaanrit een spectaculair uitzicht op Alcatraz, Angel Island, Coit Tower, Yerba Buena Island en de Bay Bridge. Stop bij de werf die een onbelemmerd uitzicht biedt op het beruchte eiland Alcatraz en bestaat uit een lange rij aan de kust met visrestaurants, straatverkopers en entertainers, souvenirwinkels en een prachtige oceaan
landschap. Breng wat tijd door in Golden Gate Park; het biedt tientallen leuke dingen om te doen. Topattracties zijn het Conservatorium van Bloemen en de Japanse Theetuin. Mis de lokale buffel kudde niet. Vanavond dineren in een van de vele karakteristieke wijken van San Francisco; van Chinatown tot het zeer Italiaanse North Beach, elk heeft zijn eigen karakteristieke cultuur en keuken.


Dag: 3 San Francisco - Sacramento - South Lake
188 mijl 302.492 Km
Accommodaties: (STD & SUP) Zephyr Cove of vergelijkbaar (1 nacht) Vanwege het unieke karakter van dit gebied, zullen beide categorieën van dezelfde accommodaties genieten.
Verlaat San Francisco vanmorgen en ga naar South Lake Tahoe. Maak onderweg een stop in Sacramento, dat de hoofdstad van de staat Californië is. Oorspronkelijk opgericht als een bevoorradings stad voor goudzoekers, is het moderne Sacramento het handelscentrum voor het centrale valleigebied. Rondleidingen door het California State Capitol and Museum zijn beschikbaar. Dit museum belicht de regionale en staats politieke geschiedenis in het gebouw dat sinds 1869 de zetel van de regering is. Overweeg een bezoek aan het landhuis van de gouverneur. Van 1903 tot 1967 was dit prachtige Victoriaanse herenhuis de thuisbasis van dertien gouverneurs. Rondleidingen leiden bezoekers door goed ingerichte kamers met weelderige decoraties.
Spoorweg Excursies zijn ook beschikbaar. Deze populaire attractie neemt bezoekers mee op een treinrit van 40 minuten langs de rivier de Sacramento. Geniet van cruisen in openlucht gondels en vintage touringcars getrokken door echte stoomlocomotieven terwijl je je verwondert over het landschap. Ga door naar South Lake Tahoe voor een overnachting. Gedeeld door de staten Californië en Nevada, ligt Lake Tahoe, genesteld tussen de Sierra Nevada en de bergketen Carson. Accommodaties: (STD & SUP) Zephyr Cove  of vergelijkbaar (1 nacht)
 Vanwege het unieke karakter van dit gebied genieten beide categorieën van dezelfde accommodatie.


Dag: 4. South Lake Tahoe - Elko, NV
349 mijl 561.541 Km
Accommodaties: (STD) Shilo Inn Suites Elko of vergelijkbaar (1 nacht) - (SUP) Red Lion Hotel of vergelijkbaar (1 nacht)
Geniet van alles wat Lake Tahoe vandaag te bieden heeft. Het helderblauwe water van het meer is een schilderachtige magneet en wordt gecomplimenteerd door de frisse lucht en de beboste vergezichten. Het meer is het tiende diepste ter wereld en de kustlijn is bezaaid met steden, elk uniek; de meest prominente is Incline Village, een gemeenschap van dure huizen, intrigerende winkels en vrijetijdsactiviteiten. Hier vindt u Lakeshore Drive's twee mijl aan onroerend goed met meerdere miljoenen dollars. Truckee, ten noordwesten van het meer, is meer lokaal en het historische centrum van de voormalige houtzagerij heeft een verscheidenheid aan bars, restaurants en winkels. South Lake Tahoe heeft veel resorts en casino's die een verscheidenheid aan uitgaansgelegenheden bieden. Maak voor een voorproefje van de hemel een ritje in de Heavenly Valley Ski Resort-gondel. De gondel bestaat uit ultra moderne 'auto's' die je van de binnenstad van South Shore naar de berg brengen naar het 14.000 vierkante meter grote observatiedek van Heavenly Resort. Elke auto biedt plaats aan acht personen. De rit van 2 1/2 mijl stijgt tot een hoogte van 9.123 voet en biedt een spectaculair uitzicht van kust tot kust. Ga verder naar de stad Elko waar je de nacht zult doorbrengen.
Accommodaties:

(STD) Shilo Inn Suites Elko of vergelijkbaar (1 nacht)
(SUP) Red Lion Hotel of vergelijkbaar (1 nacht)


Dag: 5 Elko - Bonneville Salt Flats - Salt Lake City, UT
268 mijl 431.212 Km

Accommodaties: (STD) Red Lion Salt Lake City of vergelijkbaar (1 nacht) (SUP) Peery Hotel of vergelijkbaar (1 nacht)
Verlaat Elko vanmorgen en reis naar Bonneville Salt Flats State Park. Deze overblijfselen van het oude meer van Bonneville uit de ijstijd, de zoutvlakten, zijn nu openbaar terrein. Het is de grootste van de vele zoutpannen ten westen van het Great Salt Lake. Het gebied is extreem vlak en bijna perfect uitgelijnd met de vorm van de aarde, waardoor bezoekers de kromming van de planeet kunnen zien. Het race potentieel van de Salt Flat werd voor het eerst erkend in 1896 door W.D. Rishel, die een wielerbaan van New York naar San Francisco verkende. Rishel keerde terug en overtuigde de waaghals Teddy Tetzlaff ervan om een ​​snelheidsrecord op de flats te proberen. In 1949 was de racebaan op de Bonneville Salt Flats de standaarden voor wereldsnelheidsrecords over land. Op deze natuurlijke weg werden de land-, snelheids barrières van 300, 400, 500 en 600 mijl per uur doorbroken. Sinds de eerste snelheidsrecord pogingen in 1914 zijn er honderden records gevestigd en verbroken in verschillende auto- en motorfiets klassen. Ga door naar Salt Lake City voor een overnachting.
Accommodaties: (STD) Red Lion Salt Lake City of vergelijkbaar (1 nacht)
(SUP) Peery Hotel of vergelijkbaar (1 nacht)

Dag: 6 Salt Lake City - Jackson, WY

303 mijl  487.527 Km  Accommodaties: (STD) Painted Buffalo Inn of vergelijkbaar (1 nacht) (SUP) The Wart Hotel of vergelijkbaar (1 nacht)

Vandaag kunt u heel Salt Lake City en het beroemde Mormon Temple Square verkennen. De stad werd in 1847 gesticht door een groep mormoonse pioniers onder leiding van hun profeet, Brigham Young, die de vijandigheid en het geweld in het Midwesten ontvluchten. Gratis rondleidingen worden aangeboden door Temple

Plein waar je de tabernakel en andere historische mormoonse plekken zult zien. Salt Lake City is de hoofdstad en meest bewoonde stad van Utah. De eerste transcontinentale spoorlijn bracht de stad veel economische groei en leidde tot de bijnaam "Crossroads of the West". Tegenwoordig is de mijnindustrie in volle bloei en staat de stad wereldwijd bekend als gastheer van de Olympische Winterspelen van 2002. Je kunt de uitgestrekte lokale kopermijnen bezoeken of het Olympisch Park zien. Misschien wilt u ook het Great Salt Lake bezoeken. Een overblijfsel van het enorme oude meer van Bonneville, het meer is nu ingesloten en het water is zout. Het is het grootste meer tussen de Grote Meren en de Stille Oceaan en is het grootste zoetwatermeer op het westelijk halfrond. Ga door naar Jackson voor een overnachting. Cowboys komen tot leven in deze stad die ooit een pelshandel was. In de hoeken staan ​​saloons en authentieke kunstwerken uit het westen zijn te vinden in de vele galerijen. Bezoek een lokale ranch voor een heerlijke cookout en Wild West Show. Rondleidingen door het gebied zijn mogelijk te paard of zelfs met een heteluchtballon!

Accommodaties:

(STD) Painted Buffalo Inn of vergelijkbaar (1 nacht)

(SUP) The Wart Hotel of vergelijkbaar (1 nacht)


Dag: 7 Jackson - Grand Teton National Park

126 mijl  202.734 Km  Accommodaties: Accommodaties: (STD & SUP) Yellowstone-accommodatie  of vergelijkbaar (2 nachten) - ( In-park accommodaties van 2 nachten worden aangeboden op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, afhankelijk van beschikbaarheid.

Verlaat Jackson en rijd langs de majestueuze Teton Mountains. De Teton Range is veertig mijl lang en ervaart een gemiddelde sneeuwval van 191 inch per jaar. Grand Teton is met 13.770 voet (4.197 m) de hoogste piek in dit bereik. Het uitzicht op de vaak met sneeuw bedekte bergen is spectaculair. Stop bij een van de vele vergezichten of meren voor een uitstekende foto. Vervolg West Yellowstone waar een verblijf van twee nachten is geregeld. Yellowstone was het eerste nationale park ter wereld, het voorbeeld waarop parken overal gemodelleerd zijn. Een van de beroemdste kenmerken van dit park is Old Faithful. Deze beroemde geiser dankt zijn naam aan zijn stiptheid en voorspelbaarheid. Uitbarstingen bij Old Faithful duren overal van 1 tot 5 minuten en sproeien water en stoom tot 184 ft verticaal. Yellowstone heeft ook vrij rondlopende kuddes buffels. Het omvat ook het grootste natuurreservaat van het land, een enorm meer, de Continental Divide, zo'n 10.000 hydrothermale kenmerken en meer dan 1000 mijl aan paden. De diversiteit aan attracties past bij elke locatie op aarde. Accommodaties: Accommodaties: (STD & SUP) Yellowstone-accommodatie * of vergelijkbaar (2 nachten)

(* 2 overnachtingen in het park worden aangeboden op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt), afhankelijk van beschikbaarheid.

Vroeg boeken is essentieel; anders worden vergelijkbare accommodaties in de buurt van het park verstrekt)


Dag: 8

Yellowstone National Park

0 mijl  0 Km 

Vandaag is het aan jou om de vele interessante park locaties en de hydrothermale kenmerken te verkennen door over de wandelpromenades te wandelen. De natuur van Yellowstone is net zo spectaculair als de hydrothermale kenmerken. Vanwege de afgelegen locatie van het park en vanwege de grote omvang, lopen dieren vrij rond en kunnen ze op een natuurlijke manier leven zoals hun soort eeuwenlang heeft geleefd. Elanden, elanden en buffels behoren tot de meest bevolkte inwoners. Overweeg om te stoppen bij een van de vele lodges of bezoekerscentra voor interpretatieve informatie en om te winkelen voor unieke geschenken. Houd je ogen open voor beer en eland, een special

kijk traktatie in het park. Een van de meest indrukwekkende delen van het park is de diepe kloof van de Yellowstone River, met de bovenste en onderste delen van Yellowstone Falls. De onderstaande afbeelding toont de kloof en Yellowstone Falls vanaf Artist's Point op de zuidrand. Er zijn veel historische gebouwen in Yellowstone, passend bij zijn lange tijd als nationaal park. De meest bekende is Old Faithful Inn. De herberg is oorspronkelijk gebouwd in 1903-1904 en uitgebreid in zowel 1913 als 1928. In de herberg vindt u ook restaurants, winkels en andere voorzieningen.


Dag: 9

West Yellowstone - Missoula, MT


282 mijl  453.738 Km  Accommodaties: (STD) Best Western Plus Grand Creek Inn of vergelijkbaar (1 nacht) - (SUP) DoubleTree Missoula of vergelijkbaar (1 nacht)

Reis vandaag naar Missoula, Montana. Onderweg rijd je over weinig bereden wegen een bergachtig gebied in. Ga verder langs Georgetown Lake, een populaire toeristische bestemming in zowel de zomer als de winter. Eindelijk aankomen in Missoula voor een overnachting. Overweeg hier een bezoek aan het Rocky Mountain Elk Foundation Wildlife Visitor Centre. Bekijk de educatieve displays, een kunstgalerie voor wilde dieren en een cadeauwinkel. Het Historisch Museum van Fort Missoula is een andere topattractie. Het beschikt over meer dan 22.000 objecten en 13 historische bouwwerken. Het biedt een zeldzame kans om te zien hoe pioniers in West-Montana leefden.

Accommodaties: (STD) Best Western Plus Grand Creek Inn of vergelijkbaar (1 nacht)

(SUP) DoubleTree Missoula of vergelijkbaar (1 nacht)

Dag: 10. Missoula - Kalispell, MT

117 mijl  188.253 Km  Accommodaties: (STD) Red Lion Hotel Kalispell of vergelijkbaar (1 nacht) (SUP) Grouse Mountain Lodge of vergelijkbaar (1 nacht)

Verlaat Missoula vanmorgen en rijd richting Kalispell. Kalispell ligt vlakbij de kop van Flathead Lake, het grootste natuurlijke zoetwatermeer ten westen van de Mississippi. Glacier National Park, met zijn majestueuze besneeuwde toppen, is te zien vanuit het centrum, waar aan een kant een goed gevestigde hoofdstraat het gerechtsgebouw van Kalispell omcirkeld. Deze kleine, bloeiende stad herbergt het Conrad Mansion, een 19e-eeuws herenhuis in Normandische stijl met 26 oorspronkelijk ingerichte kamers; Tiffany glas en acht open haarden. Hier is een overnachting geregeld.

Accommodaties:

(STD) Red Lion Hotel Kalispell of vergelijkbaar (1 nacht)

(SUP) Grouse Mountain Lodge of vergelijkbaar (1 nacht)


Dag: 11. Kalispell - Calgary - Canmore - Banff, AB

340 mijl  547,06 Km Accommodaties: (STD) Inns of Banff of vergelijkbaar (2 nachten) (SUP) Charleston Cedar Court of vergelijkbaar (2 nachten)

Vandaag steek je de grens over naar buurland Canada voor een bezoek aan enkele van de bekendste steden. Eerste stop in Calgary. Deze stad werd geboren toen in de zomer van 1875 een klein deel van de North West Mounted Police naar de ontmoetingsplaats van de Bow and Elbow Rivers kwam; ze bouwden een log fort dat tegen het einde van het jaar honderden kolonisten aantrok. Met een economische geschiedenis gericht op vee en olie, heeft de stad een indrukwekkende torenhoge skyline ontwikkeld. De vele parken en recreatieve activiteiten in de buitenlucht geven Calgary de charme van een kleine stad. In 1988 organiseerde Calgary de Olympische Winterspelen. Hiervoor bouwde het het Olympisch Park en een groot aantal andere faciliteiten die als attracties bleven. Rijd door richting Banff, maar maak een korte stop in Canmore. Deze stad werd in de jaren 1880 gesticht als de centrale hub voor de kolenmijnen die de transcontinentale treinen van de Canadian Pacific Railroad van brandstof voorzagen terwijl ze boven de Rockies klommen; het Canmore Museum vertelt het complete verhaal. De oude binnenstad bevindt zich op een eiland in de Bow River. Drie straatblokken zijn bezaaid met winkels, brood pubs, restaurants en boetieks. Ga verder naar de stad Banff, gelegen in Banff National Park, voor een verblijf van twee nachten.

Accommodaties:

(STD) Inns of Banff of vergelijkbaar (2 nachten)

(SUP) Charleston Cedar Court of vergelijkbaar (2 nachten)


Dag: 12. Banff National Park, AB

0 mijl  0 Km 

Banff, opgericht in 1885 na de ontdekking van de Cave and Basin Hot Springs, is het oudste en beroemdste nationale park van Canada. Het bevat een verscheidenheid aan uitstekende geologische en ecologische kenmerken, waaronder ruige bergen, gletsjers, ijsvelden, alpenweiden, meren, minerale warmwaterbronnen, diepe kloven en hoodoos. De gevarieerde fauna bevat 53 soorten zoogdieren, waaronder elanden, dikhoornschapen, zwarte en grizzlyberen, wolven, coyote, kariboes en bergleeuwen. De Castle Guard-grotten in de afgelegen noordwestelijke hoek van het park vormen het langste grottensysteem van Canada. De Cave and Basin National Historic Site in Banff herdenkt de oprichting, groei en ontwikkeling van de nationale parken van Canada door middel van interactieve displays en exposities. Maar met zijn bulderende watervallen en ijsblauwe gletsjers, weiden vol wilde bloemen en adembenemende panoramische vergezichten, is dit een park dat het best te voet wordt gewaardeerd. Gelukkig kun je met verschillende wissels langs de Icefields en Bow Valley Parkways van dichterbij bekijken zonder al te veel tijd of energie te investeren. Een groot aantal bedrijven biedt begeleide eendaagse en meerdaagse park tours per bus, fiets, sneeuwschoen, ski- en wandelschoen.


Dag: 13

Banff - Glacier & Mount Revelstoke National Park

298 mijl  479.482 Km  Accommodaties: (STD & SUP) Accent Inn Kelowna of vergelijkbaar (1 nacht)

Verlaat Banff vanmorgen en rijd naar Kelowna. Onderweg passeer je Mount Revelstoke & Glacier National Park. Mount Revelstoke en Glacier National Parks omvatten de natuurlijke schoonheid en geschiedenis van de Columbia Mountains. Rogers Pass National Historic Site, gelegen in het hart van Glacier National Park, herdenkt het verhaal van Rogers Pass en zijn rol als de belangrijkste bergpas in de Canadese geschiedenis. De Columbia-bergen zijn steil en de valleien smal, waardoor er slechts een paar gemakkelijke wandelingen en een groot aantal uitdagende wandelingen mogelijk zijn. Deze parken herbergen een grote diversiteit aan dieren en planten. Bezoek het Rogers Pass Informatiecentrum voor inzichtelijke parkgidsen. Ga verder naar Kelowna, een van de snelst groeiende gebieden in Canada. Gelegen naast het enorme Okanagan-meer, is deze stad het centrum van een enorm fruit-, wijn- en groenteteelt gebied. Bekend om zijn zonnige weer en actieve bezigheden, is Kelowna een populair resort voor golfers en liefhebbers van watersport. In het centrum vind je een winkelgebied met een aantal winkels, galeries en cafés. De trots en vreugde van Kelowna is het prachtige stadspark met meer dan 800 meter breed zandstrand. Aan de noordrand is een jachthaven waar u boten en recreatiemateriaal kunt huren of u kunt inschrijven om te leren waterskiën en parasailen. U kunt ook aan boord gaan van een boot voor een rondleiding door het meer. Hier is een overnachting geregeld.

Accommodaties: (STD & SUP) Accent Inn Kelowna of vergelijkbaar (1 nacht)


Dag: 14

Kelowna - Vancouver, BC

241 mijl  387.769 Km  Accommodaties: (STD) Best Western Plus Uptown of vergelijkbaar (2 nachten) - (SUP) Renaissance Vancouver of vergelijkbaar (2 nachten)

Laat Kelowna achter je en reis naar de kosmopolitische stad Vancouver. Als je daar eenmaal bent, moet je Stanley Park bezoeken. Stanley Park, een van de grootste stadsparken ter wereld, is ronduit verbazingwekkend. Proef de hoogtepunten tijdens een heerlijke koetsrit van 1 uur die door het bos slingert, langs Burrard Inlet, langs cricketvelden, rozentuinen en de overtreffende trap van First Nations-totempalen. Overweeg een bezoek aan het Vancouver Aquarium terwijl u daar bent. Dit aquarium heeft het klimaat en de leefomgeving van dieren, vogels en vegetatie van over de hele wereld. De Amazon Gallery bevat tropische vogels, piranha's en jungleplanten. De enorme zwembaden bevatten orka's, beluga-walvissen en zeeotters. Er zijn ook exemplaren te zien uit de arctische onderwater kust van British Columbia en Canada. Geniet 's avonds van de pracht van Vancouver. Verse zeevruchten en honderden restaurants zullen uw palet tevreden stellen. In Vancouver is een verblijf van twee nachten geregeld.


Accommodaties:


(STD) Best Western Plus Uptown of vergelijkbaar (2 nachten)

(SUP) Renaissance Vancouver of vergelijkbaar (2 nachten)


Dag: 15

Vancouver, BC

0 mijl  0 Km 

Neem de tijd om vandaag door West End te dwalen. De winkelstraat bekend als Robson Street is hier waar mode heerst. Elke zijstraat heeft een hoekcafé of een interessante winkel die erop wacht om ontdekt te worden. Een andere bezienswaardigheid is de Capilano-hangbrug en het regionale park. De originele brug werd gebouwd in 1889. De plank en kabelbrug, die 230 voet boven de rivier de Capilano ligt, strekt zich uit over 450 voet van de ene kant naar de andere. Andere attracties in het park zijn 's werelds grootste privé collectie totempalen, demonstraties van totem houwen, wandelpaden, twee restaurants en een cadeauwinkel. Een andere waardevolle stop is de Dr.Sun Yat-sen Klassieke Chinese Tuin. Het is gebouwd in een authentieke Ming-dynastie stijl. De tuin staat bekend als de eerste in zijn soort die sinds het einde van de 15e eeuw is aangelegd. Het werd gebouwd met alleen zorgvuldig gerangschikte rotsen, hout, planten en water, allemaal zonder schroeven, spijkers of elektrisch gereedschap te gebruiken. De principes van yin & yang-tegenstellingen, zoals licht en donker en ruw en glad, vormen een sterk element in het ontwerp van deze tuin.


Dag: 16

Vancouver - Victoria, BC


40 mijl  64.36 Km  Accommodaties: (STD) Accent Inn Victoria of vergelijkbaar (1 nacht) (SUP) Abigail's Hotel of vergelijkbaar (1 nacht)

Vandaag vertrek je vanuit Vancouver voor een korte rit naar Victoria, de hoofdstad van British Columbia. Deze prachtige stad ligt op de zuidpunt van Vancouver, voor de westkust van British Columbia. Het is een stad van 300.000 inwoners met een adembenemend binnenhavengebied. Het toonaangevende Amerikaanse reismagazine Condé Nast Traveler heeft het uitgeroepen tot een van de tien beste steden ter wereld om te bezoeken, en wereld nummer één voor sfeer en milieu. En het is niet voor niets vernoemd naar een koningin en een tijdperk. Victoria zit vol met Victoriana, tearooms, Union Jacks, doedelzakspelers en pubs die je bij elke beurt confronteren. Ook heeft een groot deel van de waterkant een onmiskenbaar schilderachtig en sympathiek Engels gevoel. Een groot deel van de binnenstad is hersteld in originele gevels. Er is hier zoveel te doen en te zien; het is een kwestie van kiezen. Maak een wandeling langs de verhoogde weg in de Inner Harbor, geniet van een walvis avontuur, geniet van de uitgesproken West Coast-keuken of neem deel aan een lokale theaterproductie, het is aan jou.

Accommodaties:

(STD) Accent Inn Victoria of vergelijkbaar (1 nacht)

(SUP) Abigail's Hotel of vergelijkbaar (1 nacht)


Dag: 17

Victoria - Port Angeles, WA

0 mijl  0 Km  Accommodaties: (STD & SUP) Lake Crescent Lodge of vergelijkbaar (1 nacht)

Vandaag reis je met de veerboot over de straat van Juan de Fuca naar Port Angeles, een stad die aan de noordrand van het Olympic National Park in Washington ligt. Vaak aangeduid als "drie parken in één", omvat Olympic National Park drie duidelijk verschillende ecosystemen, ruige met gletsjers bedekte bergen, meer dan 60 mijl aan wilde Pacifische kust en prachtige stands met oud groeiend en gematigd regenwoud. Maak een mooie rit naar Hurricane Ridge. Een spectaculair uitzicht op de Olympic Mountains vind je hier. Stop bij het bezoekerscentrum en maak een van de populaire dagwandelingen. De stad Port Angeles beschikt ook over een openbaar zwembad en een recreatiecentrum voor dagen waarop buitenactiviteiten worden uitgesloten door het weer. Het is niet ongebruikelijk dat er concerten worden gegeven op de pier in Port Angeles, met een unieke locatie voor live entertainment. Bezoek het Museum van de Clallam Historical Society voor een chronologie van de mensen en cultuur in Port Angeles en omgeving.

Accommodaties:

(STD & SUP) Lake Crescent Lodge of vergelijkbaar (1 nacht)


Dag: 18

Port Angeles - Quinault, WA

124 mijl  199.516 Km  Accommodaties: (STD & SUP) Lake Quinault Lodge of vergelijkbaar (1 nacht)

Verlaat Port Angeles en maak een mooie rit naar het zuiden, richting Quinault om je verkenning van Olympic National Park voort te zetten. De stad Quinault ligt aan de rand van Lake Quinault, op het Olympisch schiereiland in West-Washington en hoewel het een eigen leven leidt - winkels, restaurants, musea, enz. - wordt het voornamelijk gebruikt voor verblijfsdoeleinden voor degenen die Lake bezoeken Quinault en de zuidkant van het park. Populaire activiteiten in het Lake Quinault-gebied zijn wandelen, fietsen, varen, vistochten en interpretatieve rondleidingen of gewoon ontspannen in de Lodge.

Accommodaties: (STD & SUP) Lake Quinault Lodge of vergelijkbaar (1 nacht)

Dag: 19

Quinault - Seattle, WA

153 mijl  246.177 Km  Accommodaties: (STD) Quality Inn & Suites of vergelijkbaar (2 nachten) (SUP) Deca Hotel of vergelijkbaar (2 nachten)

Keer vandaag terug naar Seattle voor de twee laatste dagen van uw tour. Seattle staat bekend als de "Emerald City" vanwege de edel groene wateren eromheen. Gelegen tussen de grillige Olympic Mountains in het westen en de vulkanische toppen van de Cascade Range in het oosten, ligt de stad op een smalle strook land tussen Puget Sound en het 30 kilometer lange meer Washington. Een groot deel van het moderne Seattle begon in 1962 met de Wereldtentoonstelling. Het hielp bij het ontstaan ​​van de Space Needle, het Seattle Center, het Colosseum en andere lokale bezienswaardigheden. De beurs was aanleiding voor de verdere ontwikkeling van parken, wegen en transportsystemen. Een van de belangrijkste attracties van de stad is de waterkant. Hier vindt u winkels, restaurants en het Seattle Aquarium, Odyssey Maritime Discovery Centre en Ye Olde Curiosity. Bezoek voor een andere unieke ervaring het Glasmuseum. Een stijgende stalen kegel van 90 voet vormt de kern van het gebouw en veel tentoonstellingen tonen hedendaagse glaswerken. Bezoek het Hot Shop Amphitheatre, een werkende glasstudio waar je het proces van glas maken kunt zien. Mis de Brug van Glas niet, bedacht door de beroemde glaskunstenaar Dale Chihuly.

Accommodaties: (STD) Quality Inn & Suites of vergelijkbaar (2 nachten)

(SUP) Deca Hotel of vergelijkbaar (2 nachten)


Dag: 20

Seattle, WA

20 mijl  32.18 Km 

Geniet vandaag van alle bezienswaardigheden en geluiden van Seattle. Maak een liftrit van 520 voet boven het maaiveld en bezoek het observatiedek van de Space Needle. Hier vindt u een prachtig uitzicht over de stad. Met krachtige telescopen kunt u inzoomen op de afstand. Voor een draai aan de traditionele museumervaring, bezoek het Experience Music Project. Gemaakt door Paul Allen en ontworpen door architect Frank Gehry, is dit rock-'n-roll-museum een ​​veelkleurig spektakel

Oorspronkelijk gepland als een gedenkteken voor Jimi Hendrix, geboren in Seattle, groeide het museum uit tot niet alleen Hendrix, maar ook alle Northwest-rock en de geschiedenis van de Amerikaanse mainstream muziek. Er zijn veel interactieve kamers waar je gitaren, drums en andere instrumenten kunt spelen. Een andere tentoonstelling richt zich op de geschiedenis van gitaren en omvat enkele van de eerste elektrische gitaren, die dateren uit het begin van de jaren dertig. Neem de tijd om Pike Place Market te bezoeken. The Market, die op 17 augustus 1907 werd geopend, is een van de oudste, continu beheerde openbare boerenmarkten in het land. Het is een vestigingsplaats voor veel kleine boeren, ambachtslieden en handelaars. Zorg ervoor dat u de visverkopers hun vangst van persoon tot persoon ziet gooien. Drink een kopje koffie bij de eerste Starbucks, die in 1971 op de Pike Place Market werd geopend. Na een lange dag wandelen kunt u ontspannen op een rondvaartboot en genieten van het uitzicht over de stad vanaf de wateren van Puget Sound.

De optionele ervaring van vandaag


Dag: 21

Seattle - Seattle International Airport, WA

14 mijl 22.526 km 

Vertrek op uw gemak naar de SeaTac International Airport. Inleveren huurauto.



Individuele Rondreis Verenigde Staten 21 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203