Americas Deep South ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

Americas Deep South

***

Amerika's deep south staat voor rock & roll, country en jazz. Hier vind je vele verschillende culturen en diverse invloeden terug. Van de country en western muziek in Nashville reizen we naar de Afro-Amerikaanse blues van Memphis. Breng een bezoek aan een schitterende plantagewoning in Natchez, alvorens je doorreist naar het multiculturele New Orleans. Ontdek de geschiedenis van het diepe zuiden en geniet...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 01-02 Atlanta/Nashville

Na de welkomstmeeting vroeg in de morgen vertrek je naar de stad van de country muziek, Nashville. De gouden cadillac van Elvis staat tentoongesteld in de Country Music Hall of Fame, wat zeker een bezoekje waard is. Of slenter op je eigen tempo door de Music Row Area, waar zich meer dan 50 opnamestudio's en 200 muziekwinkels zich bevinden.

Dag 03-04 Memphis

Van de country naar de blues; vandaag reizen we door naar Memphis. In de avond kun je een bezoek brengen aan Beale Street, waar de traditionele blues clubs zijn gelegen. De volgende dag brengen we een bezoek aan Graceland, het huis en landgoed van 'The King' Elvis Presley. Ook het Nationaal Civil Rights museum, gevestigd in het voormalige Lorraine Motel waar Martin Luther King werd vermoord, is een echte aanrader.

Dag 05 Clarksdale

We rijden naar Tupelo, de geboorteplaats van 'The King'. Vervolgens reizen we door naar Clarksdale, dat ook wel als de bakermat van de Blues wordt gezien en waar het Delta Blues Museum is gevestigd. Clarksdale is tevens de geboorteplaats van legendarische sterren als Sam Cooke, Muddy Waters en John Lee Hooker.

Dag 06 Natchez

We volgen de Mississippi rivier naar het stadje Natchez. Breng na aankomst eens een bezoek aan een van de schitterende landhuizen, gebouwd door negentiende eeuwse rijke plantage-eigenaren.

Dag 07 Lafayette

Verder de Mississippi Delta in bereiken we Lafayette. Een heerlijke plaats om te genieten van een koud biertje, live muziek en de sfeer om je heen.

Dag 08-10 New Orleans

Op naar het 'Hart van het Zuiden', New Orleans, een stad met vele verschillende culturele invloeden. Hier kun je genieten van nog meer muziek! Het French Quarter biedt de jazzliefhebber alles wat zijn hartje begeert. In Bourbon Street kom je vele jazzclubs tegen. Hier kun je tevens tegen genieten van de heerlijke keuken tijdens een relaxte dinercruise over de Mississippi.

Dag 11 Birmingham

We rijden door naar Birmingham in Alabama. Birmingham is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van de burgerrechtenbeweging. Je vindt hier dan ook het Birmingham Civil Rights Institute en museum, welke we zullen bezoeken. Daarnaast kun je in het nabij gelegen Carver Theater, waar de Alabama Jazz Hall is gevestigd, genieten van fantastische live muziek.

Dag 12 Atlanta

Aan onze reis langs de geschiedenis van de muziek door de Deep South komt vandaag een einde wanneer we terug keren naar Atlanta.

Inclusief

Engelssprekende reisleider/chauffeur Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) 1 diner Excursies, 'sightseeing' en entreegelden nationale parken volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Overige maaltijden Optionele excursies Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203