Individuele Rondreis Verenigde Staten 20 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Verenigde Staten 20 dagen
Individuele Rondreis Verenigde Staten 20 dagen
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

Individuele Rondreis Verenigde Staten 20 dagen





Dag 1: Anchorage: aankomst om 18.00 uur Groepsvergadering en diner (hostel)


Dag 2-4: Seward: Cruise met orka, bultruggen, zeeleeuwen en geniet van afkalvende gletsjers met lunch op de boot! Werk het de volgende dag af door Exit Glacier te wandelen! (Camping)


Dag 5: Homer: bekijk gigantische heilbot en kampeer op de Homer Spit met een fantastisch uitzicht op de omringende vulkanen (kamperen)


Dag 6-7: Adventure Luxury Camp: in stijl opruwen in canvas tenten met bedden. Geniet van het luxe hoofdgebouw, zalmdiner en kajakken op zee (Luxury Camp met bedden)


Dag 8: Hope: Kamperen met bruine beren langs Cook Inlet. Geniet van de sfeer van de eerste goudkoortsstad van Alaska en het kleine vissersdorpje (Bush-Camping)


Dag 9: Anchorage: Beluga Point en optionele rondleidingen door de stad (Museum, Alaska Native Heritage Centre), verken het nachtleven in de stad (H)


Dag 10-12: Denali National Park: verken het NP met de hoogste top van Noord-Amerika en vlieg eventueel rond en land op een gletsjer van Mt McKinley. Er zijn wildshuttles, sledehonden en / of verschillende wandelmogelijkheden (kamperen)


Dag 13-14: Maclaren Wilderness Camp and Lodge: Bushkamp bij de Maclaren-gletsjer, geniet van een kanotocht over de rivier en ontspan de tweede nacht in de rustieke lodge (eerste nacht wilderniskamp, ​​tweede nacht Lodge)


Dag 15-17: Wrangell / St Elias National Park: kampeer langs de gletsjer gevoede rivier in het grootste Amerikaanse National Park. Naast wandel- en mijntours zijn er mogelijkheden om jezelf uit te dagen met ijsklimmen, raften of een gletsjerwandeling (Bush-Camping)


Dag 18-19: Valdez: bekijk de 800 mijl lange pijpleiding van Alaska, verken de stad van de Exxon-ramp en kajak mogelijk door ijsbergen (kamperen)


Dag 20: Anchorage: terugkeer naar Anchorage via Matanuska-gletsjer - trip eindigt vandaag in de middag.



Individuele Rondreis Verenigde Staten 20 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203