Individuele Rondreis Verenigde Staten 22 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Verenigde Staten 22 dagen
Individuele Rondreis Verenigde Staten 22 dagen
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

Individuele Rondreis Verenigde Staten 22 dagen




Dag 1: New York (Newark). Welkom in de Verenigde Staten. Je avontuur begint om 18.00 uur met een welkomstbijeenkomst in de lobby van het hotel. Als u te laat komt, neem dan contact op met de receptie van het hotel. We zullen tijdens deze bijeenkomst uw verzekeringsgegevens, voedsel kit en informatie over nabestaanden verzamelen, dus zorg ervoor dat u al deze gegevens aan uw leider heeft. Als je een paar dagen eerder aankomt om de bezienswaardigheden te zien (aanbevolen), zullen we graag extra accommodatie voor je boeken (afhankelijk van beschikbaarheid). Overweeg een eendaagse sightseeingtour door New York te doen.


Dag 2: Washington DC. Rijd vandaag in zuidelijke richting naar de hoofdstad van het land, Washington DC, en stop onderweg in Philadelphia voor een snelle blik op enkele van de hoogtepunten van de oude stad, waaronder de Liberty Bell, Independence Hall en de 'Rocky'-trappen. Na het rondreizen door Philly gaat u verder naar DC. De totale rijtijd van New York naar Washington DC bedraagt ​​ongeveer zeven uur.


Dag 3: Washington DC. Vandaag is het gratis om Washington DC te verkennen, waarbij de stad gemakkelijk te voet kan worden ontdekt. Om vandaag zoveel mogelijk te zien, is het misschien een idee om een ​​kaart te krijgen en een plan te maken. Kies uit een van de bijna 100 musea van wereldklasse van DC: het National Air and Space Museum, het U.S. Holocaust Memorial Museum, het National Museum of Natural History en het Newseum zijn er maar een paar. Er zijn ook vele andere kleine fascinerende musea die in de stad verborgen zijn. De stad staat vol met iconische monumenten en gebouwen, dus mis het Witte Huis, Capitol Building, Washington Monument, Lincoln Memorial, MLK Monument, FDR en Jefferson Memorials niet. Je zult vandaag waarschijnlijk veel wandelen, dus beloon jezelf misschien met een ontspannende avond.


Dag 4: Appalachen. Reis door het adembenemende landschap van de Blue Ridge Mountains, onderdeel van de Appalachen (500 km). Shenandoah National Park is een van de hoogste en meest schilderachtige delen van de Appalachen. Neem de Skyline Drive langs de top van de bergen, reis door diepe bossen en langs spectaculaire vergezichten. Stop om je benen te strekken onder de indrukwekkende eiken en bewonder het prachtige uitzicht. Later op de middag rijdt u naar uw camping voor de nacht. Het totale autorijden duurt vandaag ongeveer acht uur, inclusief stops.


Dag 5: Nashville. Rijd vandaag ongeveer zes uur verder naar het zuiden naar Nashville, Tennessee. Eenmaal op de camping neergestreken, bezoekt u misschien de Country Music Hall of Fame, die de gouden Cadillac bevat die ooit van Elvis was. Een andere bezienswaardigheid is Music Row, waar meer dan 50 opnamestudio's en ongeveer 200 muziekuitgeverijen zijn gevestigd. De Wildhorse Saloon is 's avonds een geweldige plek om authentiek zuiders eten en live muziek te ervaren.


Dag 6: Memphis. Ga vanmorgen naar het westen naar Memphis, dat ongeveer vier uur duurt. Net buiten de stad kun je Graceland, het voormalige huis van Elvis Presley en de plaats van zijn graf bezoeken. Hier kunt u de beroemde jungle-kamer zien, evenals zijn auto's, privévliegtuigen en nog veel meer. Overweeg 's avonds om naar de traditionele blues clubs van Beale Street te gaan, beroemd gemaakt door legendes als W.C Handy, Howlin' Wolf en B.B. King. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, is er het National Civil Rights Museum (in het voormalige Lorraine Motel) waar Martin Luther King, Jr. werd vermoord. Als je tijd hebt, is een must-see in Memphis Sun Studio - de 'Birthplace of Rock'. Het bevat de eerste opnames van legendarische artiesten als Elvis, Johnny Cash en Jerry Lee Lewis.


Dag 7: New Orleans. Maak vandaag de lange rit door de staat Mississippi naar New Orleans (de 'Big Easy'), die meestal ongeveer acht uur duurt. Nadat u bent ingecheckt bij uw hotel in de Franse wijk, gebruikt u uw vrije tijd om de ‘Big Easy’ te leren kennen. Een eclectische mix van Europese, Creoolse en Cajun-cultuur manifesteert zich in de architectuur-, keuken- en muziekscene van de stad. Maak eventueel een wandeling door de ruige Bourbon Street of door het voormalige plantagebuurt van het Garden District. Sluit je misschien vanavond aan bij de rest van de groep voor een typisch diner in Cajun-stijl en toast op je avontuur.


Dag 8: New Orleans. Vandaag is het gratis om zoveel mogelijk in New Orleans te passen. Opgericht door Franse handelaren in 1718, zijn er vele lagen van geschiedenis in deze stad en de vele attracties zorgen ervoor dat het een van de meest bezochte steden in de VS is - een trend die slechts kortstondig werd gestopt door de orkaan Katrina in 2005. Tour the Honey Island Swamp (pas op voor 'alligators'), vaar over de Mississippi op een rivierboot of bezoek het fascinerende kleine Voodoo-museum. Bekijk 's avonds misschien een jazz show en dans de hele nacht in de bars langs Frenchman Street.


Dag 9: Oost-Texas. Het is nogal een reis van Louisiana naar Texas (bijna 700 kilometer). Je bent vandaag ongeveer negen uur onderweg, dus leun achterover en geniet van de rit. Misschien heb je de kans om onderweg te stoppen voor een moerastocht en krijg je andere kansen om te stoppen en je benen te strekken.


Dag 10: San Antonio. Sluit je aan bij de truckers langs Highway 10 naar San Antonio. San Antonio, met Mexicaanse invloeden, is de thuisbasis van de Alamo, een origineel gereconstrueerd Spaans-Mexicaans fort uit de 18e eeuw. Bij aankomst kunt u een wandeling maken langs de beroemde River Walk of in de voetsporen treden van Davy Crockett en Jim Bowie bij de Alamo. De totale rijtijd is vandaag ongeveer drie tot vier uur.


Dag 11: Carlsbad Caverns National Park. Nadat je de staat Texas hebt doorkruist, ga je de woestijnen van New Mexico binnen op weg naar Carlsbad Caverns National Park. Een van de grootste grotten ter wereld, Carlsbad Cavern, wordt nog steeds slechts gedeeltelijk verkend. Wandel diep de 'Big Room' in en verder. Bekijk 's avonds de overweldigende aanblik van een vleermuis vlucht - duizenden vleermuizen die uit de grotten zwermen. Aangezien de vleermuizen in oktober naar het zuiden trekken voor de winter, is dit een seizoen gezicht en wordt het het best bekeken in juli en augustus. Het totale rijgedrag van vandaag is ongeveer negen uur.


Dag 12: Santa Fe. Vervolg de reis noordwaarts naar Santa Fe vandaag. De totale rit duurt ongeveer vijf uur. Santa Fe is de oudste hoofdstad van de Verenigde Staten. Misschien wilt u de pueblo-architectuur rondom het stadsplein bekijken of de San Miguel Mission bezoeken, de oudste kerk van de VS. Als je een kunstliefhebber bent, dan is een bezoek aan het Georgia O'Keeffe Museum een ​​must.


Dag 13: Mesa Verde National Park. Ga verder naar Mesa Verde National Park, de thuisbasis van de grootste en best bewaarde klifwoningen van de Anasazi-indianen. Het park beschermt meer dan 4.000 bekende archeologische vindplaatsen. Verken een klif woning op een korte wandeling, of (tegen een kleine vergoeding) doe mee aan een door een boswachter geleide wandeling naar de moeilijker toegankelijke locaties. De totale rijtijd is vandaag ongeveer vijf uur.


Dag 14: Monument Valley. Na een rit door fascinerende woestijngebieden bereikt u Monument Valley. Monument Valley is zo genoemd naar de gigantische zandsteenformaties verspreid over de woestijn. De vallei vormt het decor voor talloze westerns en maakt deel uit van het grootste Indiase reservaat in de VS en is de thuisbasis van meer dan 200.000 Navajo-indianen. Zie misschien de bezienswaardigheden vanaf de achterkant van een jeep met een Navajo-gids. Bezoek gebieden die alleen toegankelijk zijn voor de Navajo, bekijk traditionele Navajo-huizen, wandel zandduinen op en staar naar spectaculaire rotsformaties. De totale rijtijd is vandaag ongeveer drie en een half uur.


Dag 15: Grand Canyon. Rijd vandaag van Monument Valley naar de Grand Canyon en stop onderweg bij een Indiaanse handelspost. De totale rit duurt ongeveer vier uur. Woorden doen geen recht aan de Grand Canyon, een van de zeven wereldwonderen. Deze prachtige kloof is 1,5 kilometer diep en wordt gevormd door meer dan zes miljoen jaar erosie van de Colorado-rivier. Je brengt hier twee nachten door, zodat je morgen een volledige dag kunt verkennen.


Dag 16: Grand Canyon. Vandaag is een vrije dag om de Grand Canyon te verkennen. Wandel over de meanderende South Rim Trail of wandel over de South Kaibab Trail naar Skeleton Point. Als je extra avontuurlijk bent, kun je zelfs kiezen voor een schilderachtige helikoptervlucht over het gebied (op eigen kosten). Ontspan in de vroege avond aan de rand van de kloof en geniet van een spectaculaire zonsondergang.


Dag 17: Las Vegas. Ga de Grand Canyon uit en steek de westelijke woestijnen van Arizona over naar Las Vegas. Onderweg rijd je langs een deel van de beroemde Route 66 en stop je bij het nostalgische stadje Seligman. De totale rit duurt ongeveer vijf uur. Las Vegas is misschien wel de gokhoofdstad van de wereld, maar er is genoeg te doen als gokken niet jouw ding is. Ga naar de winkels, voel hoe je maag op een achtbaan op het dak valt of wandel gewoon langs de Strip en geniet van de glitter en omzichtigheid. 'S Avonds kunt u zich tegoed doen aan een' all you can eat'-buffet, een van de vele shows bekijken of de hele nacht feesten in een nachtclub in Vegas.


Dag 18: Las Vegas. Je hebt nog een dag om verder te genieten van de geneugten van Las Vegas. Maak van de gelegenheid gebruik om een ​​zwembad te vinden waar u kunt ontspannen, een blackjack kunt spelen, een show kunt bekijken of gewoon kunt genieten van de gekte die Vegas is. Je kunt er ook voor kiezen om op een optioneel avontuur te gaan in de beruchte Las Vegas Roller Coaster.


Dag 19: Death Valley. Vandaag is een lange dag rijden (ongeveer zes uur). Je legt meer dan 550 kilometer af door Death Valley en over de oostelijke Sierra. Death Valley is een van de heetste plekken ter wereld, met temperaturen die in de zomer oplopen tot 56 ° C. Het park heeft enorme zandduinen, gebeeldhouwde rotsen, geïsoleerde valleien en vulkanische kraters. De kloof en bergwanden veranderen van kleur met het veranderende licht. Hoogtes variëren van 85 meter onder zeeniveau nabij Badwater Basin (het laagste punt in de Verenigde Staten) tot 3756 meter bij Telescope Peak. Stop bij het bezoekerscentrum en maak, als het niet te warm is, een wandeling over de prachtige zoutvlakten.


Dag 20: Yosemite National Park. Als u naar het westen rijdt, reist u door de Tioga Pass (afhankelijk van de sneeuw) naar het hart van de Sierra Nevada Mountains. Je bestemming is Yosemite National Park. Een van de beroemdste parken in de VS, de kolossale granieten kliffen van Yosemite, watervallen en sequoia-bossen trekken bezoekers van over de hele wereld. Je brengt twee nachten door in het park om morgen een volledige dag te verkennen. De totale rijtijd is vandaag ongeveer vijf uur, of langer als de Tioga Pass gesloten is.


Dag 21: Yosemite National Park. Vandaag is een vrije dag om erop uit te trekken en het park te ontdekken. Er zijn tal van wandelingen beschikbaar, elk variërend in steilheid en moeilijkheidsgraad. Wandel onder de verkoelende wind van Nevada Falls (4-5 uur) of naar het serene Mirror Lake (45 minuten). Houd onderweg eekhoorns in de gaten en misschien zelfs een beer. Misschien huur je liever een fiets en verken je Yosemite Valley. Bezoek onderweg het museum, de fotogalerij, winkels en restaurants van het park. In de hitte van de zomer is een ontspannende dobber over de Merced-rivier gevolgd door een paar drankjes in het café van het park precies wat u zoekt.


Dag 22: San Francisco. Laat Yosemite vandaag achter je en rijd ongeveer vier uur in westelijke richting naar San Francisco. De 'City by the Bay' heeft een prachtige omgeving en een levendig, multicultureel hart. Misschien wil je de vintage winkels langs de funky Haight Street bezoeken, de tram nemen naar de waterkant of een cruise maken over de baai om de indrukwekkende Golden Gate Bridge te zien. De reis eindigt bij aankomst in San Francisco en er is vannacht geen accommodatie voorzien. De aankomsttijd hangt af van elke groep, maar als je besluit om op deze dag uit te vliegen, boek dan geen vlucht voor 21.00 uur. Dit geeft u voldoende tijd om een ​​shuttle van het hotel naar de luchthaven te nemen en er twee uur voor vertrek te zijn. Als je 's avonds in de stad verblijft, ga dan misschien wat noedels eten in Chinatown of pasta in North Beach. Als je extra tijd in San Francisco wilt doorbrengen, zullen we graag extra accommodatie voor je boeken (afhankelijk van beschikbaarheid).



Individuele Rondreis Verenigde Staten 22 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203