Southwest Loop Self Drive Afbeelding Southwest Loop Self Drive
Southwest Loop Self Drive ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

Southwest Loop Self Drive

***

Stap in de auto en ga op avontuur tijdens deze self-drive rondreis door het zuidwesten van Amerika. Neem de beroemde route 66, rij dwars door het spectaculaire landschap van Arizona, bezoek de Nationale parken Grand Canyon, Zion en Bryce en ervaar het maanachtige landschap van Monument Valley. Geniet onderweg ook eens van een overheerlijke hamburger in een traditioneel wegrestaurant zoals alleen Amerika die kent....

Rondreis o.b.v. Volgens programmaDag 01 Las Vegas

Na aankomst op de luchthaven van Las Vegas haal je de huurauto op bij het Alamo kantoor en vertrekt je naar je hotel in de stad. Geniet vandaag al van de 'glitter & glamour' van 'Sin City', zoals Las Vegas ook wel wordt genoemd. Dit moderne, kloppende hart in de Nevada woestijn biedt voor ieder wat wils. Wie weet heb je geluk en win je genoeg zakgeld voor de komende dagen bij elkaar!

Dag 02 Zion National Park

Je verlaat de neon hectiek van Las Vegas en vertrekt naar de rust van het Zion National Park. Loodrechte steile rotswanden en adembenemende watervallen flankeren de Navajo rivier die zich door het prachtige landschap van het Zion NP kronkelt. Het park leent zich het beste om te voet te verkennen over een van de vele wandelpaden. (ca. 270 km)

Dag 03 Bryce Canyon

Laat je vandaag overrompelen door het natuurlijke amfitheater van Bryce Canyon. Een fascinerende collectie van zandsteen rotsformaties in de meest bizarre vormen, ook wel 'de Hoodoos' genoemd, kenmerken dit bijzondere natuurgebied. Je kunt deze formaties van bovenaf bekijken op een van de vele uitzichtpunten, of maak een wandeling door het ravijn om ze van dichterbij te bekijken! (ca. 140 km)

Dag 04 Lake Powell

Je rijdt dwars door het 'Navajo Indian Reservation' naar Lake Powell, een enorm meer waar je tal van watersportactiviteiten kan beoefenen. Huur een kayak of ga mee op een boottocht over het meer en ervaar het diepblauwe water en de hete woestijn op een geheel andere manier. (ca. 260 km)

Dag 05 Monument Valley

De eindbestemming van vandaag is Monument Valley. Al decennia lang vormt het prachtige landschap het decor van menig Western film. Diverse roodkleurige zandstenen rotsformaties rijzen hier vanuit het niets omhoog uit het desolate woestijnlandschap. Het schouwspel van de door de zon veranderende kleurschakeringen maken het geheel tot een uniek hoogtepunt van je rondreis. (ca. 200 km)

Dag 06-07 Grand Canyon

Het hoogtepunt van deze reis is voor velen de Grand Canyon. Met zijn lengte van 450 km, breedte tot wel 30 km en diepte van maar liefst 1,6 km is dit met recht een van de meest indrukwekkende kloven ter wereld. Spendeer de komende twee dagen om dit 'nieuwe' wereldwonder te ontdekken van bovenaf middels een geweldige helikoptervlucht, al wandelend vanaf de grond of geniet van een prachtige IMAX film. (ca. 260 km)

Dag 08-09 Las Vegas

Je rijdt terug naar Las Vegas, waar jouw road trip ruim een week geleden ook is begonnen. Geniet nog een laatste maal van een van de wervelende shows of waag een gokje in een van de vele casino's op de 'Strip'. Op dag 9 lever je de huurauto weer in op de luchthaven van Las Vegas. (ca. 450 km)

Inclusief

Autohuur Accommodatie 'Sightseeing' en entreegelden nationale parken volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Maaltijden Extra driver Optionele excursies Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Southwest Loop Self Drive 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2023  vakantiestunt.nl
v6.20210203