The Great Outdoors Self Drive ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

The Great Outdoors Self Drive

***

Dag 01 San Francisco

Welkom in San Francisco! Na aankomst op de luchthaven haal je de auto op bij het Alamo verhuurkantoor en vertrek je naar je hotel in de stad. Verken vanmiddag alvast deze sfeervolle stad en bezoek de Golden Gate brug, Fisherman's Warf of Alcatraz. Een ritje met de beroemde 'cable cars' is ook een aanrader!

Dag 02-03 Yosemite National Park

Je verlaat 'the city at the bay' en rijdt landinwaarts naar het Yosemite National Park. Het park is gelegen in het hart van de Sierra Nevada en staat bekend om haar hoge granietrotsen, ontzagwekkende mammoetbomen en denderende watervallen. Je hebt de komende dagen ruimschoots de tijd om het park al wandelend of fietsend te verkennen. (ca. 300 km)

Dag 04 Bakersfield

Vanuit het Yosemite National Park rijdt je zuidwaarts door de Sierra Nevada naar Bakersfield. Onderweg passeer je de befaamde Tioga Pass (van november t/m maart kan de pas gesloten zijn) en geniet je van de meest fantastische uitzichten over de omgeving. (ca. 230 km)

Dag 05-06 Las Vegas

Een lange dag die dwars door Death Valley voert naar het gokkers walhalla van de VS; Las Vegas. De natuur in Death Valley is uniek in zijn soort. Niet alleen is het een van de heetste woestijnen ter wereld (het kwik kan oplopen tot 56 gr. Celsius), maar het is ook het diepste punt van de VS (85 m. onder zeespiegel). Daarna is het dan ook heerlijk toeven in Las Vegas, waar je even de hitte kan wegspoelen en kan genieten van de grote varieteit aan entertainment. (ca. 600 km)

Dag 07 Zion National Park

Op ongeveer 3,5 uur rijden van Las Vegas vind je het prachtige Zion National Park. De contrasten met het drukke en neon verlichte gokkerparadijs kunnen simpelweg niet groter zijn. Geniet van de rust en de vele wandelpaden die je meenemen in een ongekend natuurschoon. (ca. 270 km)

Dag 08 Lake Powell

Je vervolgt vandaag je route naar Lake Powell, een enorm meer waar je vanmiddag een heerlijk koele duik kunt nemen. Natuurlijk kun je ook diverse watersportactiviteiten beoefenen, zoals waterskien en kajakken of een boottocht maken. (ca. 200 km)

Dag 09-10 Grand Canyon

Amerika's bekendste natuurgebied is je eindbestemming van vandaag; de Grand Canyon. Geniet de komende dagen van de meest prachtige uitzichten over de immense kloven van de Grand Canyon. Wil je het landschap op een wel heel bijzondere manier aanschouwen, maak dan een helikoptervlucht. (ca. 240 km)

Dag 11 Joshua Tree National Park

Een lange rit door het woestijnlandschap van zuid Californie brengt je in het Joshua Tree National Park. Het park wordt gekenmerkt door de beroemde 'Joshua Trees', vele cactussoorten en de Mojave Yuccas. (ca. 540 km)

Dag 12-13 Los Angeles

Een korte rit van zo'n 2,5 uur brengt je naar Los Angeles. Beverly Hills, Hollywood, Rodeo Drive, 'Walk of Fame', Venice Beach, Disneyland, Universal Studios, er is meer dan genoeg te zien en voor ieder wat wils. Ga er dus lekker op uit voordat je op dag 13 je huurauto weer inlevert op de luchthaven en jouw rondrondreis eindigt. (ca. 240 km)

Inclusief

Huurauto Accommodatie 'Sightseeing' en entreegelden nationale parken volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Maaltijden Extra driver Optionele excursies Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 

Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2022  vakantiestunt.nl
v6.20210203