Ultimate California Southbound ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

Ultimate California Southbound

***

Dag 01 San Francisco

Voor vandaag staat er tot aan de welkomst informatie om 18 uur, niks op de planning dus genoeg tijd om zelf deze stad te verkennen. Fisherman's Wharf, China Town, of een ritje met de kabeltram zijn goede mogelijkheden om wat van de stad te zien.

Dag 02 Yosemite National Park

We gaan op weg naar het wereldberoemde Yosemite National Park. Granieten rotsformaties, hoge kliffen, kletterende watervallen en een rijk dierenleven kenmerken dit adembenemende park.

Dag 03 Sierra Nevada

We laten het Yosemite NP achter ons en reizen naar het oostelijke deel van de Sierra Nevada. Spectaculaire bergen, heldere bergmeren en adembenemende vergezichten zijn de ingredienten van vandaag. We slapen vannacht onder de heldere sterrenhemel.

Dag 04-05 Death Valley/Las Vegas

Via een van de heetste plekken op aarde, het desolate Death Valley reis je naar Las Vegas, een bruisende stad van glitter & glamour midden in de woestijn. Wedding chapels vechten om klandizie door beroemdheden als Elvis, Michael Jackson of Marilyn Monroe in te zetten. Loop over The Strip waar alle beroemde hotels en casinos liggen en beproef ook jouw geluk aan een van de tafels! Maar ook als je niet van gokken houdt is Las Vegas een geweldige stad! Geniet bijvoorbeeld van de fantastische shows en optredens van bekende artiesten.

Dag 06 Grand Canyon

Vandaag verlaten we de hitte van de woestijn en gaan naar de koelte van de bergen. We bezoeken een van de nieuwe zeven wereldwonderen, de Grand Canyon. Met een lengte van 450 km, een diepte van 1,6 km en een breedte tot maar liefst 30 km is het met recht een indrukwekkend fenomeen. Voor de meest bijzondere ervaring van de Canyon raden we je aan een helikoptervlucht of ballonvaart over dit natuurwonder te maken. Natuurlijk kun je ook te voet dit prachtige natuurgebied ontdekken. Geniet in ieder geval van een geweldige zonsondergang!

Dag 07 Lake Navasu

Na een rit dwars door de woestijnen van zuid Californie kom je aan bij het immense Lake Havasu. Het meer dat wordt gevoed door de Colorado rivier is tegenwoordig een geliefd watersportcentrum. Huur vandaag zelf een bootje of ga jetskien of zwemmen in het heerlijk warme water!

Dag 08 Joshua Tree National Park/Los Angeles

Vandaag reizen we naar het Joshua Tree National Park. Het dankt haar bekendheid aan de spectaculaire woestijnplanten, waaronder de gelijknamige Joshua Trees, diverse cactussoorten en de Mojave Yucca. Daarna reizen we door naar de City of Angels, Los Angeles. Na aankomst in Los Angeles zit de reis er op.

Inclusief

Engelssprekende reisleider/chauffeur Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) Excursies, 'sightseeing' en entreegelden nationale parken volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Local Payment USD 50 per week (foodkitty) Optionele excursies Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 

Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2023  vakantiestunt.nl
v6.20210203