12daagse autorondreis Eastern Values ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen Verenigde Staten

12daagse autorondreis Eastern Values

***

Dag 1: Amsterdam - New York

Na aankomst op de luchthaven van New York gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel in Manhattan. Afhankelijk van uw aankomsttijd heeft u nog de mogelijkeid om de sfeer van New York alvast te proeven. Aan het eind van uw autorondreis heeft u nog volop de tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen.

Dag 2: New York - Boston (ca. 390 km)

Om ca. 08.00 uur ontvangt u van onze lokale vertegenwoordiging een groot informatiepakket met een uitgebreide routebeschrijving, diverse wegenkaarten, uw hotelvouchers en nog wat handige tips voor tijdens uw autorondreis. Na deze introductie haalt u uw huurauto op en gaat u op weg naar Boston. Als u New York verlaten heeft komt u op de highway en via New Haven en Providence komt u in de namiddag in Boston aan. U verblijft hier 2 nachten.

Dag 3: Boston

U heeft een hele dag om Boston op eigen gelegenheid te verkennen. Geniet van het oude centrum met een typische oud Engelse sfeer en smalle straatjes met winkeltjes en restaurantjes. Laat de indrukwekkende historische gebouwen u een beeld geven van deze stad. Vergeet niet een stuk van de Freedom Trail te wandelen en een bezoek te brengen aan Quincy Market.

Dag 4: Boston - Buffalo / Niagara Falls (ca. 780 km)

Vandaag een lange dag in de auto en wij raden u dan ook aan om op tijd te vertrekken. Geniet van de vele indrukken die u onderweg zult opdoen. Afhankelijk van het jaargetijde kunt u genieten van fantastische kleurwisselingen van de bossen. Aan het eind van de dag komt u aan in Niagara Falls aan de Canadese zijde voor een verblijf van 2 nachten.

Dag 5: Niagara Falls

U heeft de gehele dag om deze indrukwekkende watervallen van alle kanten te bekijken. Heel spectaculair is het om dit aan boord van de Maid of the Mist te doen, waarbij u tot aan de watervallen vaart.

Dag 6: Niagara Falls - Amish Country - Gettysburg (ca. 580 km)

Natuur en historie wisselen elkaar af tijdens uw rit door het Finger Lakes District naar Pennsylvania. Een bezoek aan de Amish mag u niet missen; het lijkt of de tijd hier volledig heeft stilgestaan. Een zeer eenvoudige levensstijl, die wij ons niet meer kunnen voorstellen, is hier de gewoonste zaak van de wereld. Aansluitend rijdt u verder naar de slagvelden van Gettysburg, waar tijdens de burgeroorlog belangrijke veldslagen plaatsvonden. Overnachting in Gettysburg.

Dag 7: Gettysburg - Washington DC (ca. 150 km)

Vanmorgen gaat u op weg voor de korte rit naar Washington, de hoofdstad van de VS, waarvan men soms zegt dat daar het centrum van de wereld is gevestigd. Vanmiddag kunt u alvast een begin maken om alle bekende gebouwen en monumenten te bezoeken. U verblijft 2 nachten in Washington DC.

Dag 8: Washington DC

U heeft de hele dag om alle hoogtepunten van Washington van nabij te aanschouwen: het Witte Huis, het Capitool, Lincoln Memorial, Washington Monument en een bezoek aan het Smithsonian Museum mogen eigenlijk niet ontbreken. Een prima aanrader is om s avonds naar de wijk Georgetown te gaan waar het gezellig toeven is met tal van restaurantjes en bars.

Dag 9: Washington DC - New York (ca. 390 km)

Vroeg op weg, want dan heeft u meer tijd om een bezoek te brengen aan Philadelphia. De Liberty Bell en Independance Hall, waar de onafhankelijkheidsverklaring werd ondertekend, mag u absoluut niet missen. In het gezellige centrum kunt u de lunch gebruiken, waarna u in de middag de Delaware River oversteekt en via de staat New Jersey naar New York City rijdt. Bij aankomst levert u uw huurauto weer in en verblijft u nog 2 nachten in New York.

Dag 10: New York

De stad die nooit slaapt, the Big Apple, de stad zonder het World Trade Center, de stad van mega-warenhuizen als Macys, Saks Fifth Avenue en Bloomingdales. Het is aan te bevelen om de stad te voet verkennen. Op die wijze doet u de meeste indrukken op als u loopt op Times Square en door Little Italy of Chinatown. U moet beslist naar Ground Zero gaan om zelf te ervaren wat nine-eleven veroorzaakt heeft. Lunchen in the Village is een aanrader en s avonds heeft u de keuze uit elke keuken die de wereld rijk is!

Dag 11: New York - Amsterdam

Vandaag komt er een einde aan een reis met vele hoogtepunten of, en dat is wel een overweging waard, u verlengt uw reis met een aantal dagen Florida of u blijft gewoon nog wat langer in New York!

Dag 12 : Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol.

Inbegrepen highlights - Boston - Niagara Falls - Amish Country - Gettysburg - Washington DC - Philadelphia - New York City

Bij ons inclusief! - Vliegreis per KLM/Delta - 10 overnachtingen. De hotels of lodges liggen vlakbij de centra van de steden en in de nationale parken of vlakbij de ingang - Uitgebreide informatiemap met Nederlandstalige routebeschrijving, wegenkaarten en uw hotelvouchers. Dit pakket ligt voor u klaar bij de receptie van uw 1e overnachtingshotel in Amerika - Rand McNally Road Atlas

Autohuur NIET inbegrepen Vanwege ons zeer uitgebreide aanbod van autotypes met verschillende verzekeringspakketten en aanbiedingsperiodes is de autohuur niet inbegrepen in de genoemde reissom. Wij helpen u graag met het vinden en boeken van de voor u geschikte en meest voordelige autohuur voor uw reis. Het minimum aantal dagen autohuur voor deze reis bedraagt 11 dagen





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203