Individuele Rondreis Vietnam 11 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Vietnam 11 dagen
Individuele Rondreis Vietnam 11 dagen
Bestemming: Hanoi - Hanoi

Individuele Rondreis Vietnam 11 dagen




Dag 1: Aankomst in Saigon (diner)

Hotel rijden vanaf de luchthaven. Diner op de rivier de Saigon.


Dag 2: Saigon (Ho Chi Minh City) (B, L, D)

Breng een dag door om de beroemde stad Saigon (Ho Chi Minh-stad) te verkennen, inclusief de kathedraal van Notre Dame, het onlangs gerestaureerde centrale postkantoor en het operagebouw, het herenigingspaleis, het War Remnants Museum (optioneel). Het diner vindt plaats in een van de restaurants genaamd Vietnam House aan de oude Rue Catinat, nu bekend als Dong Khoi Street. Old Saigon komt 's nachts tot leven en je zult snel zien waarom het het Parijs van het Oosten wordt genoemd.


Dag 3: Cuchi-tunnel (B)

Geniet van een ochtendrit door het typische Zuid-Vietnamese platteland naar de wijk Cu Chi. Bij aankomst in Cu Chi beginnen we onszelf te ervaren in het ondergrondse dorp Cu Chi guerrillastrijders, de rest van een echt bloedig slagveld dat gewoon een netwerk is van tunnels gebouwd tijdens de lange jaren van oorlogen. Het bezoek wordt geleid door een VC-veteraan. Later zullen we van de gelegenheid gebruik maken om de werkplaats van fijn vervaardigd lakwerk te bezoeken en te observeren. 'S Middags vrij te besteden. Vanavond staat u er alleen voor.

Optioneel: kookles en lunch


Dag 4: Saigon - Vinhlong - Cantho (Mekong Delta) (O, L)

Geniet van een rit naar de stad Vinh Long - de wereld van tropisch fruit. Stap aan boord van onze privé-sampan voor een riviercruise op het bovenste deel van de Mekong-rivier langs vele eilanden. Vervolg de boottocht om een ​​eiland te bezoeken met fruittuinen, bonsai tuinen… Ga door naar Can Tho voor de nacht.


Dag 5: Cantho - Ho Chi Minh City (B, L)

Na het ontbijt ga je naar het hotel en stap je aan boord van de Vo Lai-boot voor een cruise van 2,5 uur om de drijvende markt van Cai Rang te bezoeken, met stops bij een Bun Tau-noedel fabriek en een rijstschil molen. U kunt zelfs proberen een van de vele kwetsbare apenbruggen langs de grachten te passeren. Na de lunch in Cantho. Terug naar Ho Chi Minh City.


Dag 6: Saigon - Hue ex VN245 1240/1350 (B, L, D)

Vrije tijd tot transfer naar het vliegveld voor de middagvlucht naar Hue, ooit het religieuze, economische en culturele epicentrum van Vietnam. Tijdens het Tet-offensief van 1968 werd het tot ruïnes herleid, maar vandaag heeft het zijn koninklijke houding en Franse koloniale woonhuizen en villa's, rustige straten, prachtige rivieroevers en graven en pagodes herwonnen, het geeft Hue een unieke sfeer van rust. Bij aankomst transfer naar uw hotel om in te checken. Lunch op eigen gelegenheid. 'S Middags bezoeken we de Dan Nam Giao (Tempel van de Hemel) en het graf van keizer Tu Duc, met traditionele architectuur, geplaveide looppaden, rust paviljoens met uitzicht op rustige lotusvijvers en een klein bos om te jagen. 'S Avonds genieten we van een thuisdiner in het gerestaureerde koninklijke huis, het huis van Vinh Tu.

Dag 7: Hue Danang - Hoian (B, L, D)

We beginnen met een cruise op de Parfumrivier naar de Thien Mu-pagode, een achthoekige toren van zeven niveaus die majestueus uitsteekt boven de rustige rivier, terwijl gewaad de monniken hun mantra zingen en beginners die zorgvuldig de bonsai tuin verzorgen. Onze volgende stop is de oude keizerlijke stad, die de Verboden Paarse Stad en de persoonlijke vertrekken van de keizers omvat, de rondleiding door de Citadel. Daarna kunt u deelnemen aan een panoramische rit naar Hoian - de unieke oude stad in het centrum van Vietnam die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO stond.


Dag 8: Hoian (B, L)

We zullen Hoi An verkennen, een stad die onaangetast is door oorlog en bevroren in de tijd, vanwege de geïsoleerde ligging. We zullen architectuur invloed zien door generaties Japanse, Franse, Chinese en Indiase handelaren, evenals prachtig bewaard gebleven oude huizen.

Geniet van een kookles om meer te weten te komen over Vietnamese culinaire kunst. Later is er vrije tijd om te winkelen in de vele galerijen en te genieten van de sfeer aan de rivier


Dag 9: Hoian - Danang - Hanoi (B, L, D)

Vroege vlucht naar Hanoi. Haal je op en transfer naar het hotel.

Hanoi, vanwege de historische nadruk op kunst en leren, is bepaald dat gebouwen in Hanoi klein, eenvoudig en in harmonie met de natuur blijven. Geniet van een ochtend rondleiding door de stad door Hanoi tijdens een fietstocht door de oude wijk met "36 straten en 36 waren", waar elke straat is gewijd aan een ander bedrijf of handel. Hier zien we Vietnam's mooiste voorbeelden van hedendaagse kunst en handgemaakte ambachten die door het textiel, borduurwerk van zijde, manden en meer bladeren ... en om het Ho Chi Minh Mausoleum te bezoeken, een indrukwekkend monument gemaakt van royale hoeveelheden marmer en graniet. Dit is waar het bewaarde lichaam van 'Uncle Ho' kan worden bekeken, bezoek het Ho Chi Minh-huis en de lotusvormige One Pillar Pagoda, bekend als de Temple of Love. In de vorm van een lotus komt hij tevoorschijn uit het water en rust op een enkele stenen pilaar. Het bevat een standbeeld van de godin van barmhartigheid met zijn legendarische "duizend armen en duizend ogen". Ga dan naar de Tempel van de Literatuur - de eerste universiteit in Vietnam, gebouwd in de 11e eeuw. Lunch in restaurant Koto (geweldig voor het eten en het fascinerende aspect van het helpen van voormalige straatkinderen). 'S Avonds genieten we van een traditionele uitvoering van de waterpoppenshow.

Dag 10: Halong Bay - The World Heritage (B, L)

Rond 07.30 uur vertrekken we 's ochtends op een reis van drie uur naar Halong Bay, die meer dan 3.000 eilanden en indrukwekkende krijt formaties bevat. Bij aankomst gaan we aan boord van een privé-rommel voor een vier uur durende excursie op Halong Bay, inclusief een speciale lunch aan boord (zeevruchten). Tijdens het cruisen stoppen we voor bezoeken aan land bij verschillende van de prachtige grotten die de baai bedekken. Nadat we zijn teruggekeerd naar de kust, reizen we over de weg terug naar Hanoi en stoppen onderweg op verschillende punten (probeer alsjeblieft toeristische plaatsen te vermijden). Aankomst Hanoi rond 18.30 uur en transfer naar uw hotel voor ontspanning. Diner op eigen gelegenheid.


Dag 11: Hanoi - vertrek (B)

Je hebt de ochtend vrij om Hanoi nog een keer te verkennen, een beetje te winkelen of gewoon te genieten van een ontspannen wandeling en een kopje thee. Transfer naar de luchthaven voor vertrek vlucht.

Einde van de dienstverlening


Als u vanuit Saigon terug naar uw land wilt vliegen, laat het ons weten om een ​​vlucht terug naar Saigon vanuit Hanoi te boeken. Dan kunt u de vlucht terug naar uw land krijgen.



Individuele Rondreis Vietnam 11 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203