Individuele Rondreis Vietnam China 10 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Vietnam China 10 dagen
Individuele Rondreis Vietnam China 10 dagen
Bestemming: Hanoi - Hanoi

Individuele Rondreis Vietnam China 10 dagen




Dag 1: Kunming (geen maaltijden)

Als u Kunming, de hoofdstad van de provincie Yunnan in het zuidwesten van China, bereikt, wordt u naar het hotel gebracht. Kunming staat 1800 meter hoog en staat bekend als "de lentestad", allemaal vanwege het milde weer, de gemiddelde temperatuur is ongeveer 18 graden Celsius. Het is het hele jaar door te bezoeken. Na een rustpauze in het hotel zal onze gids je rondleiden: ga naar de Yuantong-tempel, de grootste en een van de oudste in Kunming, 1200 jaar oud.Green Lake is de belangrijkste vrijetijds plek voor lokale mensen, je kunt zien sommigen dansen, sommigen doen daar oefeningen, en sommigen vragen zich gewoon af ... een bezoek aan hier wordt sterk aanbevolen.


 

Dag 2: Kunming - Shilin - Jianshui (ontbijt)

Bekijk en rijd naar het oosten om het stenen bos te bezoeken. Het Stenen Woud is een typisch geografisch fenomeen, zo'n 270 miljoen jaar geleden was het een uitgestrekte zee, met de voortdurende tektonische beweging verscheen de zeebodem, vandaar het stenen woud. Na de lunch in de buurt van de site, ga je verder met je reis naar Jianshui, dat ten zuiden van de provincie Yunnan ligt, het voormalige culturele en politieke centrum in het zuiden van Yunnan. Bij aankomst hier zal onze gids je rondleiden in de oude stad.


 


Dag 3: Jianshui - Yuanyang (ontbijt)

Geniet van je tour in Jianshui: bezoek de Confucius-tempel, de 3e grootste op het vasteland van China (de andere twee zijn: Confucius-tempel in Qufu in de provincie Oost-Shandong en de Confucius-tempel in Beijing), oorspronkelijk gebouwd in de 13e-eeuwse Yuan-dynastie, nog steeds zeer goed bewaard gebleven goed. Loop de westpoort van de oude stad uit om een ​​magische bron van de Ming-dynastie te zien, meer dan 600 jaar oud, het water is het beste voor de productie van tofu, bezoek een lokale tofu-werkplaats om het maakproces van tofu, lokaal favoriete snack van mensen. Rijd naar Yuanyang, bekijk de zonsondergang in de rijstterrassen en rijd vervolgens terug naar het hotel.


 

Dag 4: Yuanyang - Hekou / grens tussen China en Vietnam - Sapa (ontbijt)

Sta vroeg op om te zien hoe de zon opkomt in de terrasvormige velden en ga dan terug naar het hotel voor het ontbijt. Bekijk en rijd naar Hekou, een Chinese stad aan de grens, inklaring en formaliteiten.

Lokale gids en chauffeur van Vietnam Impressive ontmoet je aan de kant van Vietnam, klaar om 40 km bergopwaarts Sapa te rijden om in te checken bij het hotel.

Overnachting in Sapa.

Dag 5: Sapa - Lao Chai / Ta Van village - Sapa (ontbijt)

Ontbijt in het hotel.

Op een hoogte van 1600 meter is Sapa een heerlijk oud Frans heuvel station in het bergachtige gebied van het noordwesten van Vietnam, dicht bij de Chinese grens. De regio is de thuisbasis van veel etnische minderheidsgroepen die allemaal hun traditionele en kleurrijke kleding dragen.

Begin uw trektocht om het mooie landschap van de Muong Hoa-vallei in het dorp Lao Chai / Ta Van te ontdekken, de tocht duurt ongeveer 2-4 uur wandelen door het dorp, de bergen op en af. Als je liever minder trekt, overleg dan met je chauffeur en gids, de auto brengt je dichtbij het dorp voor minder tijd lopen 2-3 km. Je ziet, ontmoet en praat met de lokale etnische van de Tay & Day-stammen. Het is tijd om veel mooie foto's te maken voor je souvenir. Je wordt omringd door veel H'mong-mensen, ze volgen je om te helpen bij een offroad-onderdeel, je kunt met ze praten of weigeren, ze volgen je automatisch, proberen hun kleine handwerkproducten te verkopen. Lunch is niet inbegrepen.

Terug naar Sapa met de auto, ontdek de stad, bezoek de Sapa-markt, de kerk.


 


Opmerking: ongeveer 3 km van Lao Chai naar T a Van met bergop en bergaf, de wandeltijd kan flexibel zijn naar uw wens: de nauwkeurige weersomstandigheden, het gladde pad ... dat u kunt combineren met autotransfer en wandelen.

Overnachting in Sapa

Dag 6: Sapa - Tram Ton-pas - Liefdeswaterval - Cat Cat / Sin Chai-dorp - Lao Cai-station - nachttrein naar Hanoi (ontbijt)

Ontbijt in het hotel en geniet van de frisse sfeer in de stad.

8.00 uur: geniet van uw dagtocht naar Tram Ton, de hoogste bergpas in Vietnam op 1.800 m boven zeeniveau om te genieten van de pracht van het Hoang Lien Son-gebergte en om spectaculaire landschappen van het hele gebied te bekijken, die zich eindeloos uitstrekken. Als je geluk hebt met de zonnige tijd, zie je het grote verschil tussen 2 districten, het weer verschilt op dat moment van Lao Cai tot Lai Chau. Tijd om hele mooie foto's te maken van het adembenemende uitzicht op de bergen.

Geniet daarna van je mooie wandeling door de jungle en het prachtige pad om de liefde waterval (thac Tinh Yeu) te bereiken, een bewijs voor het ware liefdesverhaal van het H'Mong-stel, maak de pittoreske foto's en zwem in de waterval!

Rijd 's middags naar het Cat Cat-dorp van de Black H'mong-minderheid, een waterval en een waterkrachtcentrale die in het verleden door de Fransen is gebouwd. Ga door met het trekken van een ander dorp, Sin Chai voordat je teruggaat naar Sapa (deze trektocht hangt sterk af van je gezondheid, bespreek vrijelijk met je lokale gids als je liever meer / minder trekt).

Stap vervolgens terug naar het Lao Cai-station voor de nachttrein terug naar Hanoi (8 uur met de trein, je komt de volgende ochtend aan in Hanoi). Toeristisch treintje, houten 4-persoons slaaphut. Deluxe class ticket op King Express, Et-Pumpkin Express of soortgelijk. Overnachting in de trein.


 

Dag 7: Aankomst in Hanoi - Hele dag sightseeing in Hanoi (ontbijt)

Vroeg in de ochtend arriveert het treinstation van Hanoi.

Je neemt de meter taxi, 15 minuten rijden naar je hotel om je op te frissen en je weer in vorm te brengen (we raden je aan om de Mai Linh-taxi te nemen en vertel ze dat ze de meter moeten inschakelen of Grab-autoservice is beschikbaar in Vietnam)


Geniet van het ontbijt in het hotel.

Hanoi, een stad tussen de rivieren, gebouwd uit laagland, Hanoi heeft veel schilderachtige meren en wordt ook wel "stad van meren" genoemd. Onder de meren zijn de meest bekende het Hoan Kiem-meer, het West-meer, het Halair-meer, het Bay Mau-meer ... Hanoi wordt al bijna duizend jaar de hoofdstad van Vietnam en wordt beschouwd als het culturele centrum van Vietnam, waar elke dynastie is achtergelaten hun afdruk. Hoewel sommige relikwieën de oorlogen en tijd niet hebben overleefd, heeft de stad nog steeds veel interessante culturele en historische monumenten voor zowel bezoekers als inwoners.


09.00 uur: uw lokale gids verwelkomt u in het hotel en geniet van een stadstour van een hele dag, beginnen met het Ho Chi Minh-complex inclusief het mausoleum, zijn huis en complex monument, een pilaar van pagode "Chua Dien Huu" en vervolgens naar het prachtige Westlake en Tran Quoc pagode. Lunch is niet inbegrepen.

Ga 's middags verder met je reis naar het indrukwekkende etnologische museum, gewijd aan de 54 etnische groepen van Vietnam voor meer informatie over de cultuur en het kostuum van 54 etnische groepen. Ga later naar de tempel van de literatuur, bekend als de eerste universiteit van Vietnam.

Overnachting in hotel in Hanoi.

 

Opmerking: Ho Chi Minh Mausoleum is gesloten op maandag en vrijdag, je kunt van buitenaf kijken en zijn complexe monument bezoeken

Het etnologisch museum van Vietnam dat op maandag gesloten is, wordt vervangen door een bezoek aan het Vietnamese vrouwenmuseum en de Hilton-gevangenis

Dag 8: Hanoi - Halong Bay - gids voor rommel / cruise, geen escortgids vanuit Hanoi

Geniet van het ontbijt in uw hotel en check vervolgens uit. Grote bagage kan bij het hotel worden achtergelaten en breng gewoon kleine bagage naar Halong voor een reis van 2 dagen.

Programma met Glory-cruise (ontbijt, lunch, diner)

08.30 uur: ophalen bij uw hotel in Hanoi. Rijd naar de stad Halong door de rijstvelden in de Red River Delta.

12.00 - 13.00 uur: Aankomst in de werf van Tuan Chau - Breken en foto's maken in de privé lounge van Glory Legend

13.00 - 15.30 uur: inchecken en genieten van een welkomstdrankje, cruise-instructies en veiligheidsinstructies van bemanningslid en cruisemanager

Begin met cruisen. Geniet van een lunch met een vast menu terwijl u vaart naar de prachtige Halong Bay - Bai Tu Long Bay, en bewonder de fascinerende formaties onderweg. Je krijgt de kans om de beroemde rotsen te zien, zoals: Perfume Rock, Fighting Cock, Lonely Rock, Saddle Rock ... voordat je aankomt in het dorp "Vung Viêng".

15.30 - 17.30 uur: Bezoek het dorp "Vung Viêng" met een rustieke roeiboot, ontmoet de lokale bevolking die je zal helpen de boot te roeien voor sightseeing. Geniet van rustige ruimte en frisse lucht, u zult zich echt ontspannen voelen.

17.30 - 19.30 uur: Terug naar de boot en vrije tijd om te ontspannen

Optie Massage Service beschikbaar. Boek rechtstreeks bij de cruisemanager (zie het massagemenu)

Kookles op zonnedek - Loempia's maken. Geniet vervolgens van loempia's die je samen maakt en happy hour (koop een drankje, ontvang er een gratis). Het is tijd om te kletsen en te ontspannen.


 

19.30 - 23.00 uur: Deluxe Vietnamees diner wordt geserveerd

Avondactiviteiten omvatten: Vrije tijd om rond te kletsen aan de bar, vele soorten culturele films uit Vietnam te bekijken, te ontspannen en een romantische nacht door te brengen op de muziek van Glory Legend Cruises, tijdschriften te lezen in de kamer en de eetkamer.

Passagiers kunnen ook hun geluk beproeven met het vissen op inktvis op de boot.

 

Programma met Pelican cruise (ontbijt, lunch, diner)

08.30 uur: ophalen bij uw hotel in Hanoi. Rijd naar de stad Halong door de rijstvelden in de Red River Delta

Tussenstop in de provincie Hai Duong voor verfrissing ongeveer 20 - 30 minuten

12.00 - 13.00 uur: Aankomst in de werf van Tuan Chau - Pauzeren en foto nemen in Pelican Private Lounge

Transfer per tender naar de boot

13.00 - 15.30 uur: inchecken en genieten van een welkomstdrankje, cruise-instructies en veiligheidsinstructies van bemanningslid en cruisemanager

Begin met cruisen. Geniet van een lunchbuffet terwijl u vaart naar de prachtige Halong Bay - Bai Tu Long Bay, en bewonder de fascinerende formaties onderweg. Je krijgt de kans om de beroemde rokers te zien zoals: Perfume Rock, Fighting Cock, Lonely Rock, Saddle Rock…. voordat het aankomt in het dorp "Vung Viêng".

15.30 - 17.30 uur: Bezoek het dorp "Vung Viêng" met een rustieke roeiboot, ontmoet de lokale bevolking die je zal helpen de boot te roeien voor sightseeing. Geniet van rustige ruimte en frisse lucht, u zult zich echt ontspannen voelen.

Gratis optioneel zwemmen en kajakken rond vele kleine en grote eilanden in het smaragdgroene Bai Tu Long-water.

17.30 - 19.30 uur: Terug naar de boot en vrije tijd om te ontspannen

Optie: massage service beschikbaar. Boek rechtstreeks bij de cruisemanager (zie het massagemenu)

Kookles op zonnedek - Vietnamese loempia's maken. Geniet vervolgens van de loempia's die je samen maakt en van het happy hour (koop een drankje, ontvang er een gratis). Het is tijd om te kletsen en te ontspannen.


 

19.30 - 23.00 uur: Deluxe Vietnamees diner wordt geserveerd


 

Dag 9: Ha Long Bay - Hanoi, gids op rommel of cruise, geen escortgids terug Hanoi

 

Programma met Glory-cruise (brunch)

6.00 - 9.00 uur: Deelname aan Tai Chi-les op het zonnedek (duur ongeveer 30 minuten)

Koffie, thee en gebak ... voor het ontbijt wordt geserveerd in de eetkamer met uitzicht op de baai van de ochtend.

Transfer per tender naar de Sung Sot-grot. Loop ongeveer 100 treden omhoog naar de ingang van de grot. Het duurt ongeveer 45 minuten om een ​​grot te bezoeken. Per tender terug naar de boot. Goede schoenen worden sterk aanbevolen.

9.00 - 11.30 uur: Uitchecken en betalen bij de receptie

Geniet van een brunch met een vast menu terwijl u terugvaart naar de Tuan Chau-werf. Ontspan op het zonnedek of in de eetkamer en geniet van het baai-landschap terwijl u de kade nadert.

11.30 uur: Transfer per aanbesteding naar de werf van Tuan Chau. Zeg maar dag tegen de bemanning

12.00 - 16.30 uur: terugkeer van Halong naar Hanoi met de shuttlebus

16.30 uur: Aankomst in Hanoi

Overnachting in hotel

Programma met Pelican cruise (Brunch)

6.00 - 9.00 uur: Deelname aan tai chi-les op het zonnedek (duur ongeveer 30 minuten)

Koffie, thee en gebak voor het ontbijt worden geserveerd in de eetkamer met uitzicht op de baai van de ochtend.

Transfer per tender naar de Sung Sot-grot. Loop ongeveer 100 treden omhoog naar de ingang van de grot. Het duurt ongeveer 45 minuten om een ​​grot te bezoeken. Per tender terug naar de boot. Goede schoenen worden sterk aanbevolen.

9.00 - 11.30 uur: Uitchecken en betalen bij de receptie

Geniet van een buffet brunch terwijl u terugvaart naar de Tuan Chau-werf. Ontspannen op het zonnedek of in de eetkamer, genieten van het bijenlandschap bij het naderen van de kade.

11.30 uur: Transfer per aanbesteding naar de werf van Tuan Chau. Zeg maar dag tegen de bemanning

12.00 - 16.30 uur: terugkeer van Halong naar Hanoi met de shuttlebus

Overnachting in hotel


 

Dag 10: Hanoi - Vertrek (ontbijt)

Ontbijt in het hotel en uitchecken.

Vrije tijd tot overdracht, geen gids naar de luchthaven voor de vertrek vlucht.



Individuele Rondreis Vietnam China 10 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203