15-daagse Rondreis Vietnam Cruise Afbeelding 15-daagse Rondreis Vietnam Cruise
15 daagse Rondreis Vietnam Cruise
Bestemming: Rondreizen Vietnam - Rondreis

15 daagse Rondreis Vietnam Cruise




Dag 1 Aankomst in Hanoi

Bij aankomst in Hanoi wordt u opgehaald en naar het hotel gebracht. De rest van de ochtend is vrij om uit te rusten of om de stad te verkennen.

Maak 's middags een fietstocht van een uur door de oude wijk om te genieten van de prachtige kleuren in de late namiddag van Hanoi en bezoek een traditioneel Vietnamees' lang huis '.

Bekijk 's avonds een uitvoering van het beroemde Waterpoppentheater waarvan de oorsprong meer dan duizend jaar teruggaat. Overnachting in Hanoi


Dag 2 Hanoi - Bac Ninh - Ha Long Bay

Ochtendbezoek aan het Ho Chi Minh-complex met het voormalige mausoleum en paalhuis van de leider en de One Pillar Pagoda, gevolgd door de Tempel van de Literatuur, het Hoan Kiem-meer en de bruisende oude wijk.

Middag rijden naar Bac Ninh, de bakermat van traditionele Vietnamese muziek en theater. Bij aankomst neem je een paardenkar door landweggetjes naar het gemeentehuis Dinh Bang en de Do-tempel. Geniet van lokale volksliedjes voordat je doorgaat naar Halong Bay. Overnachting in Halong Bay.


Dag 3 Ha Long Bay - Boat Cruise - Hanoi

Ontspan 's ochtends tijdens een boottocht van 5 uur door de prachtige Halong Bay, een UNESCO-werelderfgoedlijst met een uitzonderlijke, universele esthetische waarde.

Geniet aan boord van een lunch met zeevruchten terwijl u de talrijke eilanden, eilandjes, grotten en grotten, enz. Waardeert. Keer terug naar Hanoi en stop onderweg bij het keramische dorp Phu Lang of het houtsnijwerk dorp Dong Giao. Overnacht in Hanoi.


Dag 4 Hanoi - Hue

Ochtendvlucht naar Hue, de voormalige keizerlijke hoofdstad van Vietnam. bij aankomst in Hue haalt onze gids je op van het vliegveld en begeleidt je naar het hotel.

Bezoek 's middags de keizerlijke citadel en de Dong Ba-markt. De spectaculaire Citadel is gebouwd volgens dezelfde principes en hetzelfde ontwerp als het Verboden Paleis in Peking en bevat een reeks paleizen, sierlijke zalen, bibliotheken, woningen en hogescholen. Geniet van je nachtleven in Hue.


Dag 5 Hue - Hoi An

Ochtend Boottocht op de romantische Parfumrivier. Bezoek de elegante Thien Mu-pagode aan de rivieroever en het uitgebreide graf van keizer Tu Duc.

Rijd langs de kust, door smaragdgroene rijstvelden en over de spectaculaire Hai Van-bergpas.

Bij aankomst in de oude haven van Hoi An transfer naar hotel. De rest van de dag is vrij om de stad te verkennen. Breng je eerste nacht door in Hoi An.


Dag 6 Hoi An: bezienswaardigheden bekijken

Begin aan een wandeltocht van een halve dag door dit schilderachtige stadje met een bezoek aan oude koopmanshuizen, een Hokkien-tempel, een 400 jaar oude Japanse overdekte brug en de levendige markt aan de rivier.

Middagtour naar een lantaarn workshop om de technieken te leren en vervolgens je eigen technieken te maken.

Sluit de dag af met een boottocht bij zonsondergang op de Thu Bon-rivier naar het pottenbakkersdorp Thanh Ha. Overnachting in Hoi An.


Dag 7-8 Hoi An - Qui Nhon - Nha Trang

Ochtendrit naar Qui Nhon. Stop onderweg bij Sa Huynh Beach en bij Tam Quan. Bekijk de rest van de rit het dagelijkse leven van plattelandsbewoners die cassave verwerken, rijst verbouwen en gras weven. Stop onderweg bij de Banh It Cham Towers. Kom laat in de middag aan in Qui Nhon. Overnachting in Quy Nhon.

De volgende dag gaat de rit van Qui Nhon naar Nha Trang door enkele van de mooiste stukken kustlijn in Vietnam. Het scala aan kleuren en vergezichten langs deze kustweg is ongeëvenaard in Zuidoost-Azië. Stop onderweg bij een Cham-ruïne in de buurt van Tuy Hoa en bij Dai Lanh Beach om te genieten van het transparante, turquoise water. Overnachting in Nha Trang


Dag 9 Nha Trang - Boat Cruise

Deze dag kunt u genieten van de turquoise wateren van Nha Trang en de witte zandstranden met een ochtend boottocht naar eilanden voor de kust in Nha Trang Bay.

Bezoek 's middags de Po Nagar Cham-torens gewijd aan Yan Po Nagar, de godin van het land, het Museum van Dr. Yersin en de Nha Trang-kathedraal, een verrassend elegant gebouw een verrassend elegant gebouw op een kleine heuvel met uitzicht op het treinstation. Een bezoek aan een lokale vismarkt is optioneel. Overnachting in Nha Trang


Dag 10 Nha Trang - Dalat

Vervolg uw weg langs de kustweg en stop bij de badplaats Phan Rang om de 14e-eeuwse Po Klong Garai Cham-toren te bezoeken.

Volg de bergruggen naar Dalat. Eenmaal in Dalat, verken de zomerresidentie van de laatste keizer van Vietnam, Bao Dai, de bizarre architectuur van Dalats 'Crazy House'.

Combineer 's avonds diner met kunst en teken met één vinger in Art Cafe, een restaurant in het centrum van Dalat. Overnachting in Da Lat


Dag 11 Dalat - Ho Chi Minh-stad (Saigon)

Bezoek 's ochtends de kleurrijke Dalat-markt om de overvloed aan bloemen, groenten en fruit te zien die beschikbaar zijn vanwege het gematigde klimaat van Dalat.

Later vertrek je naar Ho Chi Minh City (Saigon). Onderweg bezoekt u de Prenn-waterval, een van de beroemde watervallen van Dalat, wiens naam 'het land van de invasie' betekent, en rubber-, thee- en koffieplantages. Kom laat in de middag aan in Ho Chi Minh-stad en geniet daar van uw nachtleven.


Dag 12 Ho Chi Minh City (Saigon) - Cu Chi-tunnels

Rijd naar de opmerkelijke Cu Chi Tunnels buiten Ho Chi Minh-stad. Tijdens de oorlog bouwden de 'Viet Cong'-guerrilla's het labyrint van smalle tunnels die ze gebruikten om zich te verbergen tijdens bombardementen en verrassingsaanvallen.

Keer 's middags terug naar Ho Chi Minh-stad voor een stadstour van een halve dag, inclusief het Herenigingspaleis, de Notre Dame-kathedraal, het centrale postkantoor, China Town, de Binh Tay-markt en de Thien Hau-tempel. Overnachting in Ho Chi Minh


Dag 13 Ho Chi Minh City (Saigon) - Ben Tre - Can Tho

Begin de tour om 8:00 uur vanuit je hotel en rijd naar Mytho. Bij aankomst neem je een privéboot om de drijvende vismarkt te zien.

Vaar vervolgens verder langs de kleine kreek naar de monding van de Mekong Rivier, naar Phoenix Island en stop bij een tuinrestaurant bij een lokaal huis voor een Vietnamese lunch.

De boot vaart langs natuurlijke kreken en het rustige dorp in de provincie Ben Tre. Bezoek boomgaarden, bijenboerderij, proef natuurlijke honing en honingwijn, geniet van tropisch fruit, traditionele muziek, bekijk een distilleerderij, verken het lokale productieproces van kokosnoot snoepjes, proef snoep en kokosnoot pulp.

Later transfer naar Can Tho en overnachting in Can Tho.


Dag 14 Ben Tre - Cai Be Bartering - Ho Chi Minh-stad (Saigon)

Na het ontbijt vaart u per boot langs de kleine en pittoreske zijrivieren om de drijvende markt van Cai Rang te bezoeken.

Neem deel aan het prachtige landschap en de dagelijkse activiteiten van de lokale bevolking die langs de Mekong-grachten leeft en dwaal door het dorp naar een rijstschillen en een winkel voor het maken van rijstnoedels. Een mooie kans om het dagelijkse leven van Vietnamese mensen in de Mekong Delta te ontdekken.

Lunch in een lokaal restaurant voordat je terugkeert naar Ho Chi Minh-stad en geniet van je nachtleven daar.


Dag 15 Ho Chi Minh City (Saigon) Vertrek

De ochtend is vrij om te winkelen. Vervolgens begeleidt onze gids u voor vertrek naar de internationale luchthaven Tan Son Nhat.

Einde van deze Vietnam-tour.



15 daagse Rondreis Vietnam Cruise 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203