9 daagse Rondreis Vietnam van Zuid naar Noord Afbeelding 9 daagse Rondreis Vietnam van Zuid naar Noord
9 daagse Rondreis Vietnam van Zuid naar Noord
Bestemming: Rondreizen Vietnam - Rondreis

9 daagse Rondreis Vietnam van Zuid naar Noord




DAG 1: AANKOMST HO CHI MINH (B)

Ophalen en welkom op de luchthaven met de transfer naar uw hotel. Bekijk snel hoe druk de economische stad is op weg naar uw hotel. Overnachting in Ho Chi Minh-stad.


DAG 2: HO CHI MINH CITY TOUR (B, L)

8:00 We halen u op bij uw hotel naar History Architectural met de Notre Dame Cathedral en Saigon Post Office, The Reunification Palace; China stad met Chinese tempel en Chinese markt. Lunch in een Vietnamees restaurant met traditioneel Vietnamees eten. Blijf het War Remnants Museum bezoeken - de beroemde plaats met verhalen over de oorlog, ernstige verliezen en ingesneden om onafhankelijkheid voor moederland te krijgen ...

Keizer Jade Pagoda is de volgende stop voor de coffeeshop om Vietnamese sterke koffie te proeven en de Vietnamese keuken cultuur te ervaren in een lokale sfeer (op eigen kosten). Voor het einde van onze tour (ongeveer: 16.00 uur) stoppen we bij de Ben Thanh-markt, een zeer bekende plek in de stad.

Daarna brengen we je naar je hotel. Overnachting in Ho Chi Minh-stad.


DAG 3: HO CHI MINH - DA NANG - HOI AN (B, L)

7:30 uur Ophalen bij uw hotel, vertrekken naar de noordwestelijke richting van Sai Gon, na bijna 2 uur kunt u de Cu Chi-tunnel bereiken, die werd genoemd "het ijzeren bolwerk van het vaderland" in strijd voor onafhankelijkheid met meer dan 200 km ondergrondse tunnels . De reis brengt je terug naar de oude tijd om te begrijpen hoe moeilijk het leven van Cu Chi guerrilla's tijdens de oorlog is. Tijdens deze interessante Vietnamese geschiedenis-tour krijg je de kans om veel soorten wapens (AK47, M16, M60, M1 ...) op de schietbaan te schieten (optioneel).

Na je lunch in het lokale restaurant, word je overgebracht naar de luchthaven Tan Son Nhat voor een binnenlandse vlucht naar Da Nang. Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Da Nang, ontmoeten we onze gids en gaan dan naar het hotel om in te checken. Overnachting in Hoi An.


DAG 4: MIJN ZOON SANCTUARI & HOI EEN OUDE STAD (B, L)

8:00 Je gids en auto zullen je ontmoeten in je hotel voor je rit door de prachtige landelijke dorpen en steden op weg naar de oude overblijfselen van My Son Sanctuary.

9:00 We komen aan bij het angstaanjagende geluid van Cham-muziek en stoppen om de levendig geklede dansers in ons op te nemen terwijl ze genieten van een traditionele dansvoorstelling.

9:30 Je wandeltocht begint met een korte klim naar de ruïnes van Cham. Wandelen langs een pad begrensd door jungle. Als we de top bereiken, komt de prachtige Cat's Tooth-berg, die grenst aan de ruïnes, te zien en gaan we verder naar een van de vele Cham-locaties waar

uw gids zal de geschiedenis uitleggen van de religieuze plaats die eeuwen geleden dienst deed als begraafplaats voor de Cham-vorsten.

11:00 Bezoek het plaatselijke relikwie museum voordat u terugkeert naar uw auto.

12:30 We stoppen voor een lokale lunch in een lokaal Vietnamees restaurant.

14:00 uur Vervolgens reizen we naar de oude stad, waar uw begeleide wandeling door het UNESCO-erfgoed stadje begint, waarbij u tal van bezienswaardigheden bezoekt, waaronder de 400 jaar oude Japanse overdekte brug, de Phuc Kien Assembly Halls, het museum en een oude privé familie huis. De smalle straatjes volgen met huizen die zijn beïnvloed door Chinese, Japanse, Franse en Europese architectuur.

16:00 Nadat u 2 uur aan boord van de Chic Boat bent gegaan, en als de zon ondergaat, kunt u ontspannen en de koele wind in uw haar voelen en het lokale rivier leven bekijken. Keer terug naar uw hotel voor een goede nachtrust.

Overnachting in Hoi An.


DAG 5: HOI AN - DA NANG - HUE (B, L)

8:00 Gids en chauffeur halen je op bij je hotel. Bezoek dan de stad Da Nang, de derde internationale toegangspoort van Vietnam en een grote zeehaven met een prachtig strand.

8:30 Bezoek de Marble Mountain waar je de mystieke grotten ontdekt of beklim de top van de bergen voor een panoramisch uitzicht op het strand en de stad. Deze vijf rotsachtige ontsluitingen vertegenwoordigen vijf natuurlijke elementen en zijn de bron van vele intrigerende legendes. Ze huisvesten tempels en ooit zelfs een legerziekenhuis!

10:30 Bezoek het Cham Museum in Da Nang, ooit het centrum van de oude Cham-beschaving. Het Cham-volk heeft een erfenis achtergelaten van uitstekende sculpturen, nu gehuisvest in het enige museum in zijn soort in Da Nang, toen ze naar het zuiden werden geduwd door de oprukkende Vietnamese indringers. Dichtbij Da Nang ligt My Khe Beach, voor velen vereeuwigd in de Amerikaanse tv-show en nog steeds een van de meest spectaculaire stranden in Azië.

11:30 Lunch in een lokaal restaurant in Da Nang. Neem daarna een rit van 2 uur en arriveer in Hue. We bezoeken de keizerlijke citadel, een ommuurd fort en bedoeld als kopie van de verboden stad van de Chinese keizers in Peking, China. Na toegang tot de Ngo Mon Gate nemen we de Purple Forbidden City in. De Verboden Stad was vanaf de 18e eeuw tot het midden van de 20e eeuw voorbehouden aan de koninklijke familie Nguyen. Helaas maakte het Amerikaanse bombardement in 1968 als reactie op een communistische overname van Hue het grootste deel van de stad plat. Daarna blijven we de charmante Lady Pagoda (Thien Mu Pagoda) bezoeken, gelegen aan de samenvloeiing van rivieren, waardoor het een ideale plek is voor een geweldig uitzicht op de Perfume River en het omliggende gebied. Overnachting in het hotel in Hue.


DAG 6: CITY HUE FULL DAY TOUR - HA NOI AANKOMST (B, L)

8:00 Begin uw dag om Khai Dinh Royal Tomb en Minh Mang Tomb te bezoeken en de sierlijke combinatie van westerse en oosterse architectuur te zien. Na een bezoek aan Hue, transfer naar de luchthaven van Phu Bai voor de vlucht naar Ha Noi. Bij aankomst bij Ha Noi inchecken en accommodatie in het hotel. Overnachting in Ha Noi.


DAG 7: HA NOI CITY TOUR (B, L)

8:30 Ophalen voor Hanoi City-tour. Je bezoekt: The Museum of Ethnology, Hoa Lo Prison (Hanoi Hilton Prison), Temple of Literature, Passing Ho Chi Minh Mausoleum voor foto's en introductie, bezoek het Hoan Kiem-meer met de Ngoc Son-tempel en neem ten slotte de elektrische auto reis, ga rond Hanoi Old Quarter gebied.

16:30 Terug naar je hotel voor een verfrissing. Overnachting in Hanoi.


DAG 8: HANOI - HA LONG - OVERNACHTING OP TRADITIONELE JUNK (B, L, D) (JOIN TOUR)

We verlaten Hanoi voor een rit van 3,5 uur naar de stad Ha Long met een korte pauze onderweg. Daar ga je aan boord van een houten rommel om je naar het werelderfgoedgebied te brengen en vervolgens naar een eiland strand. Als het weer het toelaat, is er tijd om te zwemmen, te ontspannen of een heuvel te beklimmen voor een uitzicht over het opmerkelijke zeegezicht van de baai. Vanaf daar vervolgt u uw cruise om een ​​vissersdorp te bezoeken en het lokale leven van dichtbij te bekijken met een roeiboot of kajak. Aan boord wordt een luxueus Vietnamees diner met meerdere gangen geserveerd. Je overnacht in een comfortabele hut van Traditionele Vietnamese Junk.


DAG 9: HALONG BAY - HANOI VERTREK (B)

Je wordt wakker in de frisse lucht van de baai met een licht ontbijt gebak en thee of koffie, je legt aan om een ​​van de beroemdste grotten in de baai te bezoeken. Je keert terug naar de rommel voor een heerlijk brunchbuffet terwijl je rond het middaguur terugvaart naar de steiger, waarna je terugkeert naar Hanoi.

16:30 Aankomst in Noi Bai Airport voor uw vertrek vlucht.



9 daagse Rondreis Vietnam van Zuid naar Noord 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203