Individuele Rondreis Zambia 12 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Zambia 12 dagen
Individuele Rondreis Zambia 12 dagen
Bestemming: Rondreizen Zambia - Rondreizen

Individuele Rondreis Zambia 12 dagen




Dag 1: Luangwa River Camp


Aankomst in Lusaka is getimed zodat je verbinding kunt maken met de verdere vlucht naar Mfuwe, de toegangspoort tot het South Luangwa National Park. Op de luchthaven van Mfuwe staat uw lodge-transfer klaar om u naar de oevers van de Luangwa-rivier te brengen voor uw verblijf van 4 nachten in Luangwa River Lodge.



Dag 2: Luangwa River Camp


Deze intieme lodge is geschikt voor maximaal 10 gasten tegelijk in de rietgedekte Bush Suites die individueel zijn ingericht. Alle suites hebben vanaf hun eigen privé veranda een prachtig uitzicht op de rivier en het park. Met de hitte en vochtigheid in Zambia is open, licht en luchtig de beste manier om het meeste uit uw omgeving te halen.



Dag 3: Luangwa River Camp


Er zijn veel activiteiten in de Luangwa-vallei. De vallei is het meest bekend als de oorspronkelijke thuisbasis van wandel safari's. Als dit iets te energiek voor je is, wat soms het geval kan zijn met de hitte, staan ​​safari voertuigen klaar om je door dit woeste land te leiden op zoek naar het Big Game dat er is.



Dag 4: Luangwa River Camp


Afhankelijk van het seizoen dat je gaat, zijn er ook riviertochten beschikbaar, en in de drogere maanden zorgt de rivier voor een ongelooflijke wildspot terwijl alle dieren migreren naar de enige waterbron in deze immense vallei.



Dag 5: Sausage Tree Camp


Het is tijd om je weg te banen naar het koele water van de machtige Zambezi-rivier. Een chartervlucht brengt u naar de Jeki Airstrip in het hart van het Lower Zambezi National Park. Het is een transfer van een uur naar Sausage Tree Camp vanaf de landingsbaan, maar dit wordt behandeld als een game drive, zodat je niets mist!



Dag 6: Sausage Tree Camp

Sausage Tree is een chique kamp aan de voorkant van de Zambezi-rivier. Het Lower Zambezi National Park is nog relatief onbekend, dus je bent gegarandeerd van een exclusieve safari-ervaring in dit bekroonde kamp. Luxe, uw eigen butler, ruime tenten in bedoeïenen stijl, openlucht badkamers, puur witte stoffen en vloeiende muskietennetten staan ​​centraal in de romantiek van deze bijzondere plek.



Dag 7: Sausage Tree Camp


Vanwege de geweldige locatie aan de oevers van de Zambezi, vindt het bekijken van wild plaats op het land en vanaf het water. Deskundige en ervaren gidsen bieden gamedrives of boot safari's van de hoogste kwaliteit en wandel safari's. Een andere unieke activiteit in dit gebied is het kanoën - onder leiding van een zeer ervaren gids kunt u de rivier verkennen.



Dag 8: Sausage Tree Camp


Als u die spieren wilt buigen, is Tiger Fishing een optie, het beste tussen de maanden september - december, maar vissen is het hele jaar door mogelijk. Deskundige en ervaren gidsen bieden gamedrives of boot safari's van de hoogste kwaliteit en wandel safari's.



Dag 9: Islands Of Siankaba Lodge


Tijd om de romantiek van het Bushveld achter je te laten en je per chartervlucht naar de machtige Victoria Falls te begeven. Of zoals lokaal bekend - The Smoke that Thunders. Dit kun je pas echt waarderen als je je verwonderd hebt over het spektakel.



Dag 10: Islands Of Siankaba Lodge


De eilanden Sakaba bevinden zich niet bij Victoria Falls, maar verder langs de Zambezi-rivier, weg van de gebruikelijke toeristische trekpleisters. Dit draagt ​​bij aan de intimiteit van de locatie en uw ervaring. Er zijn slechts 7 afgelegen chalets, elk met een uniek uitzicht op de Zambezi-rivier. Dit is een 5-sterren retraite en de perfecte manier om van de laatste 3 nachten van uw vakantie te genieten.



Dag 11: Islands Of Siankaba Lodge


De activiteiten zijn gevarieerd, van ontspannen riviercruises bij zonsondergang tot de hoge adrenalinestoot van een van de snelst stromende rivieren ter wereld. Geniet van alles wat de omgeving te bieden heeft of ontspan in uw prachtige omgeving op de eilanden van Sion Kaba.



Dag 12: Islands Of Siankaba Lodge


VERTREKDAG - Helaas is vandaag uw vertrek en wordt u overgebracht naar Livingstone Airport voor uw vlucht uit Zambia.



Individuele Rondreis Zambia 12 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203