Individuele Rondreis Zambia 18 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Zambia 18 dagen
Individuele Rondreis Zambia 18 dagen
Bestemming: Rondreizen Zambia - Rondreizen

Individuele Rondreis Zambia 18 dagen




Dag 1-4: African Pride 15 On Orange Hotel


Bij aankomst in Kaapstad wordt u opgehaald door uw privégids en overgebracht naar het 15 On Orange Hotel, centraal gelegen in een karakteristiek deel van Kaapstad, op loopafstand van tal van restaurants en een van de meest trendy wijken van de stad. Geniet van volledige dagtours met uw gids naar uw keuze van topattracties.



Dag 5: Rovos Rail


Stap over op het station van Kaapstad en stap aan boord van de Rovos-trein voor uw tweedaagse schilderachtige treinreis naar het noorden, door de wijnlanden en de Karoo naar Pretoria. Stop in Matjiesfontein, waar passagiers dit schilderachtige, historische Victoriaanse dorp kunnen bezoeken. Geniet aan boord van uitstekende service terwijl het landschap voorbij zweeft.



Dag 6: Rovos Rail


Vandaag stopt de trein in het historische Kimberley, waar passagiers kunnen instappen in de bus voor een rondleiding door het beroemde Big Hole en het Diamond Mine Museum. Geniet van het comfort van uw luxe coupé of installeer uzelf in de glazen observatie rijtuig achterin de trein. Je eindbestemming is het station van Pretoria.



Dag 7 - 9: Nottens Bush Camp


Transfer naar Notten's Bush Camp in Sabi Sands voor 3 nachten op safari. We krijgen altijd lovende recensies van gasten die in Notten's verblijven, een heerlijk familiecamping in het hart van een Big Five-rijk gebied. Ga twee keer per dag op gamedrives met je ranger op zoek naar luipaard, leeuw en ander groot wild.



Dag 10 - 12: Islands Of Siankaba Lodge


Vlieg van Nelspruit naar Livingstone en dan is het een korte weg transfer naar de eilanden Siankaba, een prachtige lodge op een zandeiland midden in de Zambezi-rivier. Geniet van tal van activiteiten in de natuur en adrenaline, zoals mokoro ritten, cruises bij zonsondergang, gamedrives, Victoria Falls zien en zwemmen in Devil’s Pool.



Dag 13 - 15: Chobe Game Lodge


Overdracht over de weg naar Kasane, de grens tussen Zambia en Botswana en naar de Chobe Safari Lodge. Gelegen direct aan de Chobe-rivier in het Chobe National Park, hier kunt u genieten van safari's op een boot en kunt u dicht bij warmteminnende dieren en vogels komen, vooral veel olifanten.



Dag 16 - 17: Belmond Eagle Island Lodge


Het is een lichte vliegtuig transfer naar het hart van de Okavango-delta naar het verbazingwekkende Eagle Island Camp, een intiem safarikamp omringd door water en de Garden of Eden dat het beroemde natuurerfgoed van Botswana vormt. Geniet van mokoro-ritten langs de waterwegen en game drives in 4x4's.



Dag 18: Vertrek

 

Helaas is het tijd om afscheid te nemen van de geweldige mensen die je hebt ontmoet en lucht transfer naar Maun om verbinding te maken met je vlucht naar Johannesburg en vervolgens naar huis.



Individuele Rondreis Zambia 18 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203