Individuele Rondreis Zambia 20 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Zambia 20 dagen
Individuele Rondreis Zambia 20 dagen
Bestemming: Rondreizen Zambia - Rondreizen

Individuele Rondreis Zambia 20 dagen




dag 1 & 2 THE WATERBERRY ZAMBEZI LODGE, LIVINGSTONE


Bij aankomst in Livingstone wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van Safari Drive en naar Waterberry Lodge gebracht, waar u de eerste twee nachten zult doorbrengen.


dag 3 & 4 NANZHILA PLAINS CAMPING, NATIONAAL PARK KAFUE


Vandaag sta je vroeg op voor de lange rit naar Nanzhila. Je gaat naar het noorden naar Kalomo, waar je het avontuur serieus begint, in westelijke richting naar de Dumdum Wensen Gate en naar Zuid-Kafue.


dag 5 HIPPO BAY CAMPING, NATIONAAL PARK KAFUE


Vanmorgen ga je naar de door een familie gerunde Konkamoya Lodge, gelegen aan de oevers van het Itezhi-Tezhi-meer in het zuidelijke deel van Kafue National Park. Hier kampeer je op een vooraf geboekte en betaalde camping.


dag 6 & 7 MAYUKUYUKU CAMPING, NATIONAAL PARK KAFUE


Het kamp ligt aan de oevers van de prachtige Kafue-rivier, waar u kunt zitten en de prachtige Afrikaanse zonsondergang kunt bewonderen. Olifanten dwalen vaak door het kamp en nijlpaarden komen soms omhoog uit het water om te grazen in het maanlicht.


dag 8 FRINGILLA LODGE, LUSAKA


Vandaag rijd je Kafue uit en stop je voor de nacht bij Fringilla, een werkende boerderij.


dag 9 & 10 KASANKA CAMPING, NATIONAAL PARK KASANKA


Vandaag begint u aan de rit langs de lange Great North Road en slaat u af om twee nachten door te brengen in Kasanka National Park op deze privé camping.


dag 11 KAPYISHYA HOT SPRINGS, SHIWA N’GANDU


Vervolg de Great North Road om op dit historische landgoed te blijven. Beroemd om het 'Africa House' zijn de warmwaterbronnen aan de achterkant van het landgoed een echte traktatie na een lange dag rijden. Hier kampeer je.


dag 12 & 13 BUFFALO CAMP, NORTH LUANGWA

Rij verder het park in, waar je Buffalo Camp zult vinden. Je brengt hier je dagen door met begeleide wandel safari's, die uitstekend zijn. Het kamp biedt een echte bush safari-ervaring.


dag 14 & 15 KANUNSHYA CAMPING, NABIJ NOORD LUANGWA


Verlaat North Luangwa vandaag via het ponton en kampeer aan de samenvloeiing van de Mwaleshi en Luangwa rivieren op een privéterrein met uitzicht op een nijlpaard.


dag 16 CAMPING KALOVIA, DICHT BIJ ZUID-LUANGWA


Ga verder naar het zuiden naar een andere privé camping waar een netwerk van zelfrijdende lussen is, waardoor je exclusieve toegang hebt tot het spel in dit gebied.


dag 17 & 18 NKWALI CAMP, ZUID LUANGWA


Vandaag rijd je naar het zuiden naar Nkwali Camp aan de Luangwa-rivier. Dit is een eersteklas bestemming met geweldige service en fantastische gidsen. Hier breng je 2 dagen door met genieten van enkele van de beste game weergaven ter wereld.


dag 19 KUMBALI COUNTRY LODGE


Steek de grens over naar Malawi en ga naar Kumbali Country Lodge. Hier wordt u tijdens uw reis ontmoet en ondervraagd. Je zult je laatste nacht ontspannen doorbrengen in deze mooie lodge voordat je de volgende dag naar huis vliegt.


dag 20 VERTREK



Individuele Rondreis Zambia 20 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203