Individuele Rondreis Zambia 7 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Zambia 7 dagen
Individuele Rondreis Zambia 7 dagen
Bestemming: Rondreizen Zambia - Rondreizen

Individuele Rondreis Zambia 7 dagen




Dag 1: Nottens Bush kamp


Bij aankomst op O.R Tambo International Airport vlieg je vervolgens met je vlucht naar Nelspruit. Bij aankomst word je opgewacht en overgebracht naar Nottens Bush kamp, gelegen in het hart van het roofdier rijke Sabi Sands grenzend aan het Krugerpark.



Dag 2: Nottens Bush Camp


Nottens zal je hart en ziel raken. De suites zijn elegant vormgegeven, ruim en worden gekoeld door plafondventilatoren. Door het doelbewust ontbreken van elektrische verlichting wordt een magische sfeer gecreëerd. Kaarslicht en lantaarns vangen een betoverende geest van romantiek op.



Dag 3: Nottens Bush Camp


Een typische dag op safari begint met een vroege wake-up call voor de gamedrive in de vroege ochtend om de zon te zien opkomen en de bush tot leven te laten komen. Tijdens de gamedrive in de avond is het spannend om te zien hoe de dieren na een lange, warme dag komen drinken bij rivieren of waterpoelen. Bij zonsondergang worden de nachtdieren wakker. Keer terug voor het diner onder de sterren.



Dag 4: Nottens Bush Camp


Je ziet een hoge concentratie aan dieren en vogels op safari's met een boswachter in open landrovers. Er worden ook wandel safari's aangeboden. En daarna ontspannen bij het zwembad of genieten van een massage, een kaarslicht bad en een diner rond het vuur onder de Afrikaanse sterren.



Dag 5: Avani Victoria Falls Resort


Transfer naar Nelspruit voor je vlucht naar Livingstone in Zambia. Je wordt opgehaald en overgebracht naar je hotel, dat perfect gelegen is aan de beroemde watervallen. Dit grote resort ligt dicht bij lokale ambachtelijke markten en biedt tal van avontuurlijke activiteiten.



Dag 6: Avani Victoria Falls Resort


Naast het zien van de Victoria Watervallen, kun je genieten van tal natuur- en adrenaline-activiteiten zoals wildwatervaren, olifant safari's, cruises bij zonsondergang, gamedrives, ultralichte vluchten, helikoptervluchten en zwemmen in Devil’s Pool!

Dag 7: Avani Victoria Falls Resort


VERTREKDAG - Er is mogelijk nog tijd voor nog een activiteit in de vroege ochtend voordat u op tijd naar Livingstone Airport vertrekt voor uw terugvlucht 



Individuele Rondreis Zambia 7 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203