Individuele Rondreis Zambia 8 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Zambia 8 dagen
Individuele Rondreis Zambia 8 dagen
Bestemming: Rondreizen Zambia - Rondreizen

Individuele Rondreis Zambia 8 dagen




Dag 1: Athol Place Boutique Hotel


Bij aankomst in Johannesburg wordt u opgewacht en overgebracht naar het Athol Place Boutique Hotel in Sandton, een chique buitenwijk van Johannesburg. Een ideaal toevluchtsoord voor je eerste nacht in Afrika.



Dag 2: Sanctuary Baines 'Camp


Transfer naar de luchthaven van Johannesburg en check in voor de directe vlucht naar Maun. Bij aankomst in Maun wordt u opgewacht en geholpen naar de ophaallocatie voor uw chartervlucht naar de Okavango Delta. De chartervlucht naar het kamp geeft je een geweldige kans om echt de spectaculaire wildernis te zien die je gaat ervaren.



Dag 3: Sanctuary Baines 'Camp


Breng 2 nachten door in het intieme Sanctuary Baines Camp met 5 suites in een privé concessie in het hart van de Okavango-delta. Het kamp kijkt uit over een lagune die een perfecte setting is voor het bekijken van dieren in het wild vanaf uw eigen houten terras. Of rol je bed uit voor een onvergetelijke ervaring onder de Afrikaanse sterren!



Dag 4: Sanctuary Baines 'Camp


Game viewing in de Okavango Delta is ontzagwekkend. Het is ook een paradijs voor vogelaars met meer dan 500 soorten. Olifant, cheetah, leeuw en wilde hond zijn slechts enkele van de dieren die dicht bij het kamp te zien zijn. Beschikbare Mokoro-reizen zorgen voor geweldige ontmoetingen op het Delta-water. Geniet van tweemaal daags activiteiten op het land of in het water in deze natuurparadijs.



Dag 5: Sanctuary Chobe Chilwero Lodge


Een chartervlucht vanuit de Delta geeft u nog een laatste kans om dit unieke systeem in u op te nemen. Geniet van een vlucht naar Chobe National Park, waar je gids van Chobe Chilwero je zal ontmoeten op de landingsbaan. Transfer naar Chobe Chilwero voor je verblijf van 2 nachten aan de rand van het Chobe National Park, de thuisbasis van 's werelds grootste olifantenpopulatie.



Dag 6: Sanctuary Chobe Chilwero Lodge

Geniet van safari's per boot of vanuit de open 4x4 voertuigen die speciaal zijn aangepast om u de ultieme ervaring te bieden. De huisjes in Chilwero bieden een fantastisch uitzicht en zijn voorzien van alle gemakken die gasten nodig hebben voor de bush. Binnen- en buitendouches dragen bij aan de romantiek van uw luxe toevluchtsoord.



Dag 7: The Royal Livingstone


Een wonder van de natuurlijke wereld, niets bereidt je voor op de glorie van Victoria Falls. Gezien vanaf de Zambiaanse of Zimbabwaanse kant, is dit een icoon dat je niet mag missen tijdens je Afrikaanse vakantie. Er worden ook tal van activiteiten aangeboden op of over de machtige Zambezi-rivier.



Dag 8: The Royal Livingstone


VERTREKDAG - Een korte transfer naar Livingstone Airport om verbinding te maken met de vlucht terug naar Johannesburg. Kom op tijd aan in Johannesburg om verbinding te maken met uw internationale vlucht naar huis.



Individuele Rondreis Zambia 8 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203