Individuele Rondreis Zambia 9 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Zambia 9 dagen
Individuele Rondreis Zambia 9 dagen
Bestemming: Rondreizen Zambia - Rondreizen

Individuele Rondreis Zambia 9 dagen





Dag 1: Athol Place Boutique Hotel


Bij aankomst overnachting in Johannesburg vanwege vluchtverbindingen. Transfer naar Athol Place. Geniet van een verblijf in een deluxe suite in dit kleine, luxe boetiekhotel. De prachtige tuinen creëren de rust die je nodig hebt om te ontspannen en te ontspannen na een lange reis. Maaltijden kunnen worden genoten op het terrein of u kunt een bezoek brengen aan een van de beste restaurants in de buurt.



Dag 2: Islands Of Siankaba Lodge


Transfer naar OR Tambo International Airport en check in voor een vlucht naar Livingstone, Zambia. Transfer naar de eilanden Siankaba, een klassiek 5-sterren bebost toevluchtsoord midden in de Zambezi-rivier. Ontspan hier in een van de zeven afgelegen chalets met een prachtig uitzicht op de rivier de Zambezi.



Dag 3: Islands Of Siankaba Lodge


U kunt ervoor kiezen om op de middag van uw aankomst of de ochtend van uw vertrek een tocht naar de prachtige Victoria Falls te maken. Beweerd de grootste waterval ter wereld te zijn, is dit 1,6 km lange watergordijn adembenemend en een niet te missen spektakel.



Dag 4: Sanctuary Chobe Chilwero Lodge


U gaat over de grens over de grens naar Botswana. Het transferbedrijf zal helpen bij immigratieprocedures. Een luxe verblijf van 2 nachten in Sanctuary Chobe Chilwero aan de rand van het Chobe National Park begint je reis van magische ontmoetingen met het grootste zoogdier van Afrika, de olifant. Het unieke aan Chobe is dat je deze enorme kuddes olifanten vanaf het land of vanaf het water kunt bekijken.



Dag 5: Sanctuary Chobe Chilwero Lodge


De gastenverblijven van Chobe Chilwero zijn voorzien van alle luxe die u nodig heeft en bieden een prachtig uitzicht over het Afrikaanse Bushveld. Geniet van de bezienswaardigheden en geluiden van Afrika vanuit de privacy van uw eigen suite in deze luxe bush-retraite. Geniet van zonsondergang cruises op de rivier om alle activiteiten aan de kust op te nemen, of rijd in open 4x4 safari voertuigen voor ontmoetingen met Big Game in het Chobe National Park.

Dag 6: Abu Camp


Uw vluchttijd wordt voor u bevestigd door Chobe Chilwero en wanneer u klaar bent om te vertrekken, wordt u overgebracht naar de Kasane Airstrip. Geniet van een rondvlucht over het doolhof van waterwegen en uiterwaarden naar het hart van de Okavango-delta.



Dag 7: Abu Camp


Abu Camp ligt in 500.000 hectare ongerepte wildernis in het westen van de Okavango-delta. Zes accommodatie-eenheden met eigen badkamer, elk met onderscheidend meubilair en toebehoren, een eigen verhoogd terras, unieke tenten in Afro-bedoeïenen stijl die open en luchtige dagen mogelijk maken en een fantastisch uitzicht op de lagune - accommodatie met prinsen, presidenten en filmsterren.



Dag 8: Abu Camp


Abu Camps Elephant Experience is waar je hier echt voor bent en je maakt kort na je aankomst in het kamp kennis met de kudde. Maak tijdens uw verblijf kennis met deze geweldige dieren op een zeer persoonlijk niveau - wandel met ze in het wild, leer hun geschiedenis en begrijp hun interacties.


Dag 9: Abu Camp


VERTREKDAG - Het zal moeilijk zijn om jezelf los te rukken van je nieuwe familie, maar een korte chartervlucht naar Maun geeft je een laatste kans voor fotomomenten van bovenaf. Vlieg van Maun naar Johannesburg en maak verbinding met uw internationale vlucht naar huis.



Individuele Rondreis Zambia 9 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203