Individuele Rondreis Zimbabwe 10 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Zimbabwe 10 dagen
Individuele Rondreis Zimbabwe 10 dagen
Bestemming: Rondreizen Zimbabwe - Rondreizen

Individuele Rondreis Zimbabwe 10 dagen




dag 1 & 2 VICTORIA FALLS HOTEL, VICTORIA FALLS


Bij aankomst wordt u opgewacht en naar het historische Victoria Falls Hotel gereden, dit prachtige oude koloniale hotel kijkt uit over Victoria Falls Gorge aan het einde van de tuin. Het is een leuke plek om je safari te beginnen.


dag 3 & 4 CAMP HWANGE, HWANGE

U rijdt zuidwaarts het hwange national park in om in Camp Hwange te verblijven. Dit mooie tentenkamp ligt in de gamerick-regio in het noorden van het park.


dagen 5 & 6 MASUMA DAM, HWANGE


Vanavond kampeer je op de kleine camping aan de oevers van de dam. Een mooie verstopplek geeft je de perfecte plek om te gamen en bier of wijn te drinken en te ontspannen.


dagen 7 & 8 BIG CAVE CAMP, MATOPAS


Rijd via Bulawayo naar het zuiden om in Matopas National Park te blijven. Het park staat bekend als de laatste rustplaats van Cecil Rhodes en de behoorlijk verbazingwekkende hangende rotsen. Je verblijft in het bijzondere Big Cave Camp.


dag 9 SHUMBA CAMPING, HWANGE


Als u terugkeert naar Hwange, kampeert u opnieuw, dit keer op Shumba Campsite. Er is een schuilplaats op palen die uitkijkt over het gepompte watergat. Olifanten bezoeken dit zicht vaak.


dag 10 OLIFANT KAMP, VICTORIA VALT


Rijd naar het noorden om te verblijven in het luxe Elephant Camp, met uitzicht op de watervallen. Het voertuig wordt bij u opgehaald.



Individuele Rondreis Zimbabwe 10 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203