Individuele Rondreis Zimbabwe 10 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Zimbabwe 10 dagen
Individuele Rondreis Zimbabwe 10 dagen
Bestemming: Rondreizen Zimbabwe - Rondreizen

Individuele Rondreis Zimbabwe 10 dagen




Dagen 1-4: Zambezi River, Zimbabwe

Verblijf 3 nachten in Zambezi Sands River Camp


Bij aankomst op Victoria Falls Airport wordt u opgewacht door onze vertegenwoordiger en overgebracht naar Zambezi Sands, dat een spectaculaire locatie heeft aan de oevers van de Zambezi. U verblijft hier de komende drie nachten inclusief alle maaltijden, huis drankjes en activiteiten. Het kamp heeft een prachtige ligging in het Zambezi National Park, stroomopwaarts van de machtige Victoria Falls. De prachtige kamers met tenten kijken uit op de rivier en maken optimaal gebruik van de geweldige situatie. In-house activiteiten omvatten: gamedrives, game wandelingen, vissen, kanoën en picknicken op het eiland. Hoewel een bezoek aan de watervallen zelf een absolute must is, worden er tal van andere activiteiten aangeboden met vluchten van de engelen, interactie met olifanten, bungeejumpen en raften.


Dag 4 - 7: Hwange National Park, Zimbabwe

Verblijf 3 nachten in Nehimba Lodge


Vanmorgen word je opgehaald en naar het Hwange National Park gereden. Beroemd om zijn indrukwekkende olifantenpopulatie, biedt Hwange een traditionele safari-ervaring. Je verblijft de komende drie nachten in Himba in een privé concessie in het Hwange National Park, inclusief alle maaltijden, huis drankjes en wild kijk activiteiten. Himba combineert moeiteloos een luxueus verblijf met prachtige dieren in het wild voor een werkelijk uitzonderlijke safari-ervaring. Himba ligt in een gebied met een grote diversiteit met veel verschillende landschappen binnen handbereik die gevarieerde game viewing bieden - het is zeldzaam dat twee dagen hetzelfde zijn. Naast traditionele game drives heb je ook de kans om de bush te voet te verkennen met een gediplomeerde wandelgids. Dit is de perfecte manier om niet alleen te leren hoe je groot wild kunt volgen, maar het geeft je ook de mogelijkheid om meer te weten te komen over de kleinere aspecten van de bush. De lodge heeft ook een geweldig zwembad dat, als je geen olifanten aantrekt om te drinken, de perfecte plek is om een ​​middagje te kijken naar een passerende wedstrijd.


Dagen 7-10: Hwange National Park, Zimbabwe

Verblijf 3 nachten in Camelthorn Lodge

Vanmorgen word je game-driven door het park om de Elephant Express te pakken - een tram die je meeneemt op een mooie tocht van twee uur door het park naar Camelthorn Lodge in de zuidelijke wildernis van Hwange, waar je drie nachten met alle maaltijden, huis drankjes en activiteiten om wild te bekijken inbegrepen. Gelegen aan de zuidelijke rand van de beroemde vlakten van Ngamo, wordt hier een prachtige safari aangeboden. - een afgelegen safari lodge in het zuiden van Hwange. Terwijl je hier twee keer per dag game drives maakt en de kans krijgt om wandel safari's te maken, waar je groot wild kunt volgen, waaronder olifanten te voet. Camelthorn Lodge is gelegen in acacia-bos met een verscheidenheid aan kleinere dieren in het wild, aangetrokken door de waterpoelen. Minder dan een kilometer van de lodge is een ondergrondse jaloezie voor een waterpoel die gasten de gedenkwaardige gelegenheid biedt om olifanten te fotograferen die tegen de lucht zijn afgetekend - een werkelijk uitzonderlijke ervaring! Een andere unieke activiteit is de verandering om mee te doen aan een pomploop om brandstof af te geven om het water naar de kunstmatige waterpoelen in het zuiden van het park te pompen - hierdoor kunt u enkele van de meest afgelegen gebieden van het park bezoeken en echt genieten buiten de gebaande paden.


Dag 10: Hwange naar Victoria Falls

Na een laatste gamedrive vanochtend wordt u op tijd overgebracht naar Victoria Falls voor uw verdere internationale vlucht naar huis - dit markeert het einde van uw klassieke verkenning van Zimbabwe!



Individuele Rondreis Zimbabwe 10 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203