Individuele Rondreis Zimbabwe 12 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Zimbabwe 12 dagen
Individuele Rondreis Zimbabwe 12 dagen
Bestemming: Rondreizen Zimbabwe - Rondreizen

Individuele Rondreis Zimbabwe 12 dagen




Dagen 1-3: Victoria Falls, Zimbabwe

Verblijf 2 nachten in Ilala Lodge


Ilala Lodge Zimbabwe

Bij aankomst in Victoria Falls wordt u opgewacht en overgebracht naar Ilala Lodge, die een fantastische locatie heeft op loopafstand van de watervallen. Je verblijft hier twee nachten op basis van logies met ontbijt. Een hoogtepunt van een verblijf in Ilala Lodge is de gemakkelijke toegang tot Victoria Falls en tal van activiteiten die in de stad worden aangeboden, waaronder helikoptervluchten, interactie met olifanten, wildwatervaren of een meer rustige optie, een uitgebreide afternoon tea in de


Dagen 3 - 6: Hwange National Park, Zimbabwe

Verblijf 3 nachten in Bomani Tented Lodge


Vandaag word je overgebracht naar Hwange National Park om een ​​spannende safari te beginnen met de kans om de big five en nog veel meer te zien! Je brengt drie nachten door in Bomani Tented Lodge in een privé reservaat met alle maaltijden, huis drankjes en activiteiten om wild te bekijken inbegrepen. Uw safari-ervaring hier wordt volledig op u afgestemd, zodat het zo ontspannend of actievol kan zijn als u maar wilt. Naast game drives kun je de bush verkennen tijdens een game wand waarbij je de kleinere elementen kunt waarderen, nachtritten kunt maken en game van dichtbij kunt bekijken en onopgemerkt kunt zien in de fotografie blind van de lodge in Stoffies Pan. Een echte eenmalige activiteit die bij Bomani wordt aangeboden, is om een ​​pompoen te kunnen doen waarbij je de dag in de bush doorbrengt met het bijvullen van brandstof bij gepompte waterpoelen; een werkelijk unieke ervaring!


Voor een nog meer wilde ervaring in Hwange, ga buiten de gebaande paden bij Jozi Baninni Camp, waar je op een mountainbike safari kunt gaan in het uiterste zuiden van Hwange. Klik hier of bel ons op 020 3797 7168. We kunnen deze route aanpassen en aanpassen aan uw wensen.


Dagen 6 - 9: Hwange National Park, Zimbabwe

Verblijf 3 nachten in Somalisa Camp


Vandaag word je game-driven door het hart van Hwange naar Somalisa Camp, waar je drie nachten doorbrengt met alle maaltijden, huis drankjes en game-viewing-activiteiten inbegrepen. Gelegen aan de rand van een overstromingsvlakte aan zee, staat Somalisa bekend om zijn spectaculaire waarnemingen van olifanten - het zwembad is vooral populair bij de kuddes! Terwijl u hier de gelegenheid heeft om op game drives, night drives en bushwalks te gaan. Of als u zin ​​heeft in een ontspannende middag, neem dan een duik in het zwembad en wacht tot de olifanten komen op bezoek!


Dag 9 - 12: Mana Pools National Park, Zimbabwe

Verblijf 3 nachten bij Zambezi Expeditions


Vanmorgen word je op tijd naar de landingsbaan gereden voor je vlucht met lichte vliegtuigen naar Mana Pools. Mana Pools organiseert een breed scala aan spellen met prachtige olifanten en

waarnemingen van wilde honden, die bijzonder gedenkwaardig zijn - de rivier zorgt ook voor een aantal fantastische mogelijkheden om vogels te spotten. Bij de landing wordt je opgewacht door je gids en game-drive naar Zambezi Life Styles om drie nachten te blijven met alle maaltijden, huis drankjes en game-viewing-activiteiten inbegrepen. Dit is een intiem kamp met een fantastische locatie aan de oevers van de Zambezi met maximaal 10 gasten tegelijk. De prachtige locatie aan de rivier maakt dit de perfecte plek om te genieten van kano safari's en vissen naast game drives en bush wandelingen voor een spannende en gevarieerde safari-ervaring.


Dag 12: Mana Pools - Harare

Vandaag maak je een laatste gamedrive voordat je met lichte vliegtuigen naar Harare wordt gevlogen. Vanaf hier ga je verder met je internationale vlucht naar huis en markeer je het einde van je avontuur rond de hoogtepunten van Zimbabwe.



Individuele Rondreis Zimbabwe 12 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203