Individuele Rondreis Zimbabwe 13 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Zimbabwe 13 dagen
Individuele Rondreis Zimbabwe 13 dagen
Bestemming: Rondreizen Zimbabwe - Rondreizen

Individuele Rondreis Zimbabwe 13 dagen




Dag 1-2: Borrowdale, Harare

Bij aankomst in Harare moet u uw huurauto ophalen voordat u op weg gaat naar Highlands House, een boetiek pension in de buitenwijken van Harare. Je verblijft hier een nacht inclusief ontbijt. Met een zwembad en tennisbaan is dit de perfecte plek om te ontspannen na je internationale vlucht. Als alternatief kunt u de middag doorbrengen met het verkennen van Harare met zijn


uitstekende markt voor speksteensnijwerk en Unity Square, het hart van de stad.


Dagen 2-4: De oostelijke hooglanden

Verblijf 2 nachten in Troutbeck Inn



Vanmorgen begint u aan uw Zimbabwaanse avontuur door naar de oostelijke hooglanden te rijden, die de grens tussen Zimbabwe en Mozambique markeren. Een van de meest schilderachtige gebieden van het land, de oostelijke hooglanden, verschillen qua landschap en klimaat aanzienlijk van de rest van het land. Je verblijft twee nachten in Troutbeck Inn inclusief ontbijt. Het landschap lijkt hier meer op Schotland met bergen en beekjes en uitstekende wandel- en vismogelijkheden. Je kunt je tijd besteden zoals je wilt - er is een cirkelvormige route die veel van de uitkijkpunten beslaat, evenals de uitstekende Vumba Botanical Gardens. Langs de route is lokaal batikwerk te koop, evenals charmante coffeeshops aan de rand van het plateau.


Dag 4 - 6: Zuid-Zimbabwe, Zimbabwe

Verblijf 2 nachten in het Lakeview Resort van Norma Jeane


Daal vandaag de bergen af ​​en ga in zuidelijke richting naar Masvingo, waarbij je onderweg mooie voorbeelden van Afrikaanse baobabs en traditionele Shona-dorpen passeert. Een stop bij de goed onderhouden Italiaanse kapel in Masvingo, gebouwd door krijgsgevangenen, wordt aanbevolen. Je verblijft twee nachten in het Lakeview Resort van Norma Jeane, inclusief ontbijt. Met een prachtige omgeving met uitzicht op Lake Mutirikwi, is dit de perfecte uitvalsbasis om Great Zimbabwe te verkennen.


De ruïnes, die op de werelderfgoedlijst staan, dateren uit de opeenvolgende Shona-beschavingen in de 15e en 16e eeuw en zijn opmerkelijk in omvang. Ze strekken zich uit van de heuveltop boven de site tot de vlakte beneden waar de iconische Great Enclosure te vinden is - de uitzichten zijn het meest opmerkelijk in de late namiddag.


Dag 6 - 8: Matobo Hills en Bulawayo, Zimbabwe

Verblijf 2 nachten in Big Cave Camp


Vandaag ga je verder naar Bulawayo, de tweede stad van Zimbabwe. Vanaf hier is het niet ver naar Big Cave Camp aan de rand van de Matobo Hills, het spirituele huis van Zimbabwe met ongelooflijke granieten kopjes die het landschap bezaaien. Je verblijft hier twee nachten in halfpension

basis. Er zijn hier tal van activiteiten om uit te kiezen - Cecil Rhodes ligt hier begraven en er zijn spectaculaire uitzichten vanaf World's View, die een panoramisch uitzicht over het park biedt. Game drives en neushoorns volgen worden ook aangeboden, of ontspan gewoon in het kamp en geniet van het geweldige uitzicht vanaf het zwembad op de rotsen.


Dag 8 - 11: Hwange National Park, Zimbabwe

Verblijf 3 nachten in Elephant's Eye


Vandaag is het een langere rit naar het beroemde Hwange National Park. Je zet je huurauto af voordat je wordt overgebracht naar Main Camp, waar je wordt opgewacht door je gids en wild wordt gereden naar Elephant's Eye, dat in een privé concessie ten oosten van het park ligt. Je brengt hier drie nachten door met alle maaltijden, huis drankjes, park toeslagen en game viewing-activiteiten inbegrepen. Er zijn tal van activiteiten in Hwange met game drives, night game drives en bushwalks, evenals de kans om het Painted Dog Conservation Centre te bezoeken. De lodge heeft ook een spa en een zwembad die perfect zijn voor diegenen die graag willen ontspannen tussen activiteiten.


Dagen 11 - 13: Victoria Falls, Zimbabwe

Verblijf 2 nachten in Victoria Falls Hotel


Na een laatste gamedrive vanochtend wordt u opgehaald en overgebracht naar Victoria Falls. Victoria Falls, een van de natuurlijke wonderen van de wereld en een UNESCO-werelderfgoed, blijft verbazen. Je verblijft twee nachten in Victoria Falls Safari Lodge inclusief ontbijt. Victoria Falls Safari Lodge ligt op slechts 3 km buiten de stad, op een plateau met een prachtig uitzicht over het Zambezi National Park dat grenst. Naast het bezoeken van de watervallen terwijl je hier bent, zijn er tal van andere activiteiten om uit te kiezen, waaronder olifantenritten en interactie, cruises bij zonsondergang op de Zambezi en helikoptervluchten over de watervallen zijn allemaal mogelijk.


Dag 13: Victoria Falls Safari Lodge naar Victoria Falls Airport

Vandaag wordt u op tijd privé naar de luchthaven van Victoria Falls gebracht voor uw vlucht naar huis. Dit markeert het einde van je spannende avontuur rond Zimbabwe.



Individuele Rondreis Zimbabwe 13 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203