Individuele Rondreis Zimbabwe 15 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Zimbabwe 15 dagen
Individuele Rondreis Zimbabwe 15 dagen
Bestemming: Rondreizen Zimbabwe - Rondreizen

Individuele Rondreis Zimbabwe 15 dagen




Dag 1-4: Matobo Hills, Zimbabwe

Verblijf 3 nachten in Amalinda Lodge


Bij aankomst in Bulawayo wordt u opgewacht en overgebracht naar de Matobo Hills - beschouwd als het spirituele hart van Zimbabwe. Hier verblijft u drie nachten in een privé concessie in Camp Amalinda met alle maaltijden en twee activiteiten per dag inbegrepen. Camp Amalinda heeft een spectaculaire ligging tussen de rotsblokken waar de Matobo Hills bekend om staan. Naast het verkennen van de Matoboheuvels zelf, kunt u neushoorns in een voertuig of te voet volgen, genieten van natuurwandelingen door het reservaat en het graf van Cecil Rhodes bezoeken. De Matoboheuvels worden gekenmerkt door hun ongelooflijke landschap en indrukwekkende rotsformaties, een UNESCO-werelderfgoed, er is hier veel culturele betekenis en biedt een uniek inzicht in de geschiedenis van Zimbabwe.


Dag 4 - 7: Hwange National Park, Zimbabwe

Verblijf 3 nachten in Khulu Lodge


Vanmorgen word je ingevlogen in Hwange National Park voor een traditionele safari. Hwange heeft een aantal van de beste dieren in het wild in Afrika, maar wordt veel minder bezocht. Verwacht een exclusieve ervaring, met de kans om een ​​gevoel van wildernis te voelen. Je verblijft drie nachten in Khulu Ivory Lodge met alle maaltijden, huis drankjes en tweemaal daagse activiteiten inbegrepen. Khulu Ivory Lodge ligt in een privé concessie en kijkt uit over een waterput die een grote verscheidenheid aan dieren in het wild aantrekt en fantastische vogels biedt. Tijdens uw verblijf kunt u game drives, nachtritten en wandel safari's van een halve of hele dag maken. Een bijzonder hoogtepunt van een verblijf hier is de kans om een ​​Painted Dog Conservation Centre te bezoeken - een van de meest ongrijpbare en bedreigde diersoorten op het continent. Als je zin hebt in een middagje ontspannen, dan raden we je aan om een ​​middag in het kamp door te brengen om wild te kijken - ga naar het zwembad en misschien deel je het met olifanten die regelmatig komen borrelen!


Dagen 7 - 9: Victoria Falls, Zimbabwe

Verblijf 2 nachten in Victoria Falls Hotel


Na een laatste game-activiteit vanmorgen wordt u naar Victoria Falls gereden - een UNESCO-werelderfgoedlijst en het zevende natuurlijke wereldwonder. Over de grens tussen Zimbabwe en Zambia maken de watervallen indruk. Je verblijft hier twee nachten in het Victoria Falls Hotel op basis van logies met ontbijt. Natuurlijk is een bezoek aan de watervallen een must, maar daarnaast is er nog veel meer te doen. Voor sensatiezoekers is er de kans om te bungeejumpen, een vlucht van de engelen in een helikopter over de watervallen te maken of wildwaterraften. Als je de voorkeur geeft aan een ontspannen tempo, raden we je aan om een ​​cruise bij zonsondergang op de rivier te maken of een afternoon tea te nemen in het hotel - het is een van onze top aanbevelingen voor dingen die je kunt doen in Victoria Falls.


Dagen 9-12: Lake Kariba, Zimbabwe

Verblijf 3 nachten in Changa Safari Camp


Vandaag vliegt u met lichte vliegtuigen naar het Kariba-meer en het Matusadona National Park, dat aan de zuidkust ligt. Hier verblijft u drie nachten in Changa Safari Camp met alle maaltijden, huis drankjes en activiteiten. Changa heeft een fantastische ligging aan de oever van het Kariba-meer met spectaculaire zonsondergangen en een prachtig uitzicht op de Matusadona-bergen in de verte. Er is hier veel groot wild met olifanten die vaak worden waargenomen bij het meer, evenals leeuwen, luipaarden en cheeta's. Het park staat ook bekend om zijn populatie zwarte neushoorns, hoewel het wordt bedreigd met waarnemingen die niet zo vaak voorkomen. Het mooie van een verblijf bij Changa is dat het zo actief of ontspannen kan zijn als je maar wilt. Als je zin hebt om gewoon te chillen in het kamp en te genieten van het uitzicht dat prima is, of wat dacht je van een boottocht op het meer - met geweldige foto's van de dode bomen terwijl ze silhouetteren met de zonsondergang. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer traditionele safari-ervaring, zijn er safaritochten en wandelingen mogelijk, evenals vissen.


Dag 12-15: Mana Pools National Park, Zimbabwe

Verblijf 3 nachten in Kanga Camp


Na een laatste activiteit vanmorgen wordt u met lichte vliegtuigen overgevlogen naar Mana Pools in de Lower Zambezi-vallei, een van de meest spectaculaire nationale parken van Zimbabwe met een ongelooflijke game viewing. Je verblijft drie nachten in Kanga Camp, inclusief alle maaltijden, huis drankjes en het bekijken van wild. Een klein en intiem kamp met nooit meer dan 12 gasten, Kanga Camp ligt landinwaarts in een gebied met een grote diversiteit. De Kanga Pan is de enige waterbron die het hele jaar door beschikbaar is en trekt een grote verscheidenheid aan dieren aan, wat zorgt voor een aantal werkelijk uitzonderlijke waarnemingen. In een bijzonder wilde omgeving kunt u verzekerd zijn van een privé, wildernis ervaring met aangeboden traditionele safaritochten en de kans om het park te voet te verkennen met een deskundige gids, zodat u meer te weten kunt komen over de fijne kneepjes van het leven in de bush . Als onderdeel van een gamedrive is het ook mogelijk om naar de uiterwaarden te gaan waar kanoën en vissen worden aangeboden, wat zorgt voor een nog meer diverse safari-ervaring.


Dag 15: Mana Pools - Victoria Falls

Na een laatste game drive vanmorgen word je op tijd naar Harare gevlogen voor je internationale vlucht naar huis. Je aankomst in Harare markeert het einde van je uitgebreide avontuur rond Zimbabwe.



Individuele Rondreis Zimbabwe 15 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203