Individuele Rondreis Zimbabwe 16 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Zimbabwe 16 dagen
Individuele Rondreis Zimbabwe 16 dagen
Bestemming: Rondreizen Zimbabwe - Rondreizen

Individuele Rondreis Zimbabwe 16 dagen




dag 1 & 2 WATERBERRY LODGE, LIVINGSTONE, ZAMBIA


Aankomst in Livingstone, waar u wordt opgewacht door een lid van ons team en naar Waterberry Lodge wordt gebracht. Deze prachtige kleine lodge ligt direct aan de oevers van de Zambezi, geen slechte eerste nacht in Afrika!


dag 3 SINAMATELLA CAMP, HWANGE, ZIMBABWE


Vandaag ga je naar het zuiden, steek de brug over de Zambezi over naar Zimbabwe. Na een paar uur ben je in Hwange en zie je ongetwijfeld een olifant de weg oversteken. Sinametella is een zeer eenvoudige lodge met eigen kookgelegenheid, hoog op een helling met uitzicht op het park.


dag 4 MASUMA DAM CAMPING, NATIONAAL PARK HWANGE


Vandaag begin je over het park naar Masuma Dam te rijden, deze camping is hoog opgezet zodat je een fantastisch uitzicht hebt over de vlaktes. Er zijn hier schone wasblokken.


dag 5 CAMPING DETEMA DAM, NATIONAAL PARK HWANGE


Vandaag ga je verder het park in, deze camping heeft een spectaculair uitzicht over de dam en geeft je een goede kans om enkele van Hwang's Elephant, de grootste populatie ter wereld, te zien.


dag 6 CAMPING ZAMBEZI, NATIONAAL PARK ZAMBEZI


Vandaag ga je terug naar het noorden in de richting van de Victoria-watervallen, maar naar Zambezi National Park. Hier verblijft u op een afgelegen camping aan de rivier.


dag 7 NATA LODGE, NATA


Vandaag ga je over de grens en Botswana binnen. de kostganger is klein en rustig om te navigeren. Eenmaal in Botswana om naar Nata te gaan, een klein stadje aan de rand van de Makgadikgadi Pan. Dit is een zeer schone en vriendelijke lodge.


dag 8 NXAI PAN, CAMPING ZUIDKAMP


Vandaag ga je naar het westen over de hoofdweg van Maun, na een paar uur draai je in noordelijke richting van de weg de wildernis van Nxai Pan in, uitgestrekte graslanden en zoutvlakten bezaaid met wilde dieren. De camping ligt onder acaciabomen, op korte afstand van een waterpoel.


dag 9 BAINES BAOBAB CAMPING, NXAI PAN

Ga vandaag over Nxai Pan naar Baines Baobabs, een groep van 7 baobab bomen op een heuvel met uitzicht op een uitgestrekte zoutvlakte. De campings zijn goed gespreid over een enorm gebied, je hebt je eigen privé-sanitair blok op elke site.


dag 10 & 11 MENO A KWENA SAFARI CAMP


Vanmorgen ga je vanuit Nxai Pan naar het zuiden naar Meno A Kwena aan de rand van de Makgadikadi-zoutpannen. Dit tentenkamp is fantastisch, ze hebben het precies goed. Gelegen op een helling met uitzicht op de Boteti-rivier met geweldige activiteiten en personeel.


dag 12 & 13 DECEPTION PAN CAMPING, CENTRAAL KALAHARI


Vanmorgen vertrek je zuidwaarts naar het Central Kalahari Game Reserve, het op één na grootste beschermde gebied ter wereld. Je bestemming is Deception Pan, een spelrijk gebied in de noordwestelijke hoek van Deception Valley. Uw camping heeft een eenvoudige maar eigen douche en toilet.


dag 14 ZONDAG PAN CAMPING, CENTRAAL KALAHARI


Vanavond verblijf je op de Sunday Pan Campsite. Er zijn drie plaatsen op Sunday Pan en één op Leopard Pan. Ze zijn allemaal genesteld in de rand van de bush, dicht bij de grote open pan, alle plaatsen hebben vuurkorven en een eigen douche en toilet.


dag 15 MOTOPI PAN CAMPING, CENTRAAL KALAHARI


Vandaag ga je verder in oostelijke richting naar Motopi Pan, dit is een goed gebied om te gamen en je laatste nacht in Central Kalahari. Elke camping heeft een eigen douche en toilet.


dag 16 ROYAL TREE LODGE, MAUN


Vandaag ga je het park uit en noordwaarts naar Maun. Royal Tree Lodge ligt in een eigen privé-reservaat aan de oevers van de Thamalakane-rivier, u kunt hier wandelen tussen de giraffen, zebra's, springbokken, struisvogels, Eland, Gemsbok en Kudu, evenals de vogels. Het is een geweldige manier om je safari af te maken.



Individuele Rondreis Zimbabwe 16 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203