Kololo Game Reserve  Afbeelding Kololo Game Reserve
Kololo Game Reserve ****
Bestemming: Limpopo Noord-transvaal - Waterberg

Kololo Game Reserve

****

Kololo Game Reserve ligt op 30 km van Vaalwater en grenst aan het malaria-vrije wildpark Welgevonden waar u de Big 5 kunt zien. Het Kololo biedt een zwembad, gratis WiFi en een restaurant met uitzicht op het reservaat.
Het Kololo heeft verschillende soorten accommodaties, variërend van een chalet met een volledig uitgeruste kitchenette en een open woonruimte, tot een villa met een eigen terras en een dompelbad.
Het restaurant van het Kololo biedt een à -la-cartemenu, evenals zwembad, een bar, open haard en terrassen waarvandaan u uitkijkt op het Big 5-wildreservaat. Er wordt regelmatig ontbijt of diner in de bush verzorgd.
De lodge organiseert dagelijks activiteiten zoals safari's in een open 4x4 en begeleide natuurwandelingen door de bush. Voor directe toegang tot het wildereservaat Welgevonden is er een eigen toegangspoort vlakbij de receptie. U kunt ook te paard de Waterberg gaan verkennen bij een van de naburige accommodaties.
De internationale luchthaven OR Tambo bevindt zich op 272 km en het is 172 km naar het Sun City Resort.



Ligging

Deze gezinsvriendelijke lodge in Vaalwater ligt in een landelijke omgeving, op 1,1 km van Kololo Game Reserve en binnen 52 km afstand van Hoofdingang van Welgevonden en Natuurreservaat Kamonande. Mokolo-dam ligt op 46,4 km.

Accommodatievoorzieningen

Deze lodge beschikt naast een restaurant over een buitenzwembad en een bar/lounge. Gratis wifi in gemeenschappelijke ruimtes en gratis parkeerplaatsen worden ook voorzien. Een vergaderkamer, een stomerij/wasserijservice en een wasserij zijn enkele van de overige voorzieningen.

Kamervoorzieningen

De 13 kamers bieden niet alleen een koelkast en een magnetron aan voor je gemak, maar ook gratis wifi en een balkon of terras. Een koffiezetapparaat/waterkoker, een haardroger en een kluis zijn enkele van de overige beschikbare voorzieningen.



Kololo Game Reserve  0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203