8 daagse arrangement inclusief overtochten Beleef de winter in Malung Afbeelding 8 daagse arrangement inclusief overtochten Beleef de winter in Malung
8 daagse arrangement inclusief overtochten Beleef de winter in Malung ***
Bestemming: Rondreizen Zweden - Ferryreis

8 daagse arrangement inclusief overtochten Beleef de winter in Malung

***


8 Dagen

Boek nu een echte wintervakantie met het hele gezin in de Zweedse sneeuw. Yttermalungs Camping en alle activiteiten worden door een Nederlands echtpaar beheerd en is Zoover Award winnaar van 2013. Ter plaatse worden de definitieve dagen en tijdstippen van de excursies vastgelegd.

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Nederland - Kiel, ca. 600 km

Uw vakantie begint in Kiel, waar om 14.00 uur de luxe cruiseferry van de Color Line vertrekt richting Oslo. Aan boord hoeft u zich niet te vervelen. Er zijn diverse bars en restaurants en winkelmogelijkheden. De kinderen vermaken zich in het zwembad of in de kinderspeelkamer. U overnacht in een comfortabele binnenhut op basis van logies.

Dag 2: Oslo - Yttermalung, ca. 270 km

Na aankomst in de haven van Oslo om 10.00 uur rijdt u richting de Zweedse grens en door het Zweedse landschap naar Yttermalung, een klein dorpje ten zuiden van de grotere plaats Malung. Uw camping is rustig gelegen en in de loop van de middag is uw gezellige en wintervaste cabin ingericht voor de komende dagen. Indien u met kinderen reist, vermaken zij zich in de middag op het terrein met de slee die tot de standaard uitrusting hoort bij iedere cabin.

Dag 3: Sneeuwschoentocht

Onder begeleiding maakt u vandaag een sneeuwschoentocht door de schitterende natuur rondom Yttermalung. U leert om met de sneeuwschoenen door soms diepe lagen sneeuw te wandelen en ontdekt de sporen van de dieren in de sneeuw. Bij een kampvuurtje worden de worstjes geroosterd en is er koffie of thee. Ook de kinderen zullen genieten van deze outdoor activiteiten.

Dag 4: Ter vrije besteding

U heeft deze dag ter vrije besteding en er is voldoende te beleven. Via de camping kunt u schaatsen huren of een complete langlaufuitrusting. De langlaufroutes beginnen in het dorp. Wilt u deze wintervakantie een dagje skien, dan is dat ook mogelijk. Op 15 km afstand ligt het plaatselijke skigebiedje Byrisen terwijl het grotere skigebied Klippen op ca. 60 km (50 minuten per auto) ligt. Via de camping kunt u een dagpas verkrijgen en materiaal is eveneens te huur.

Dag 5: Huskytocht

Na het ontbijt maakt u zich op voor een onvergetelijke belevenis: een huskytocht. Met uw eigen auto rijdt u naar het verzamelpunt in Branis, waar de honden u luid blaffend en enthousiast begroeten. U krijgt informatie over de huskys en na het inspannen van de honden in de sledes, gaat u met de gids op pad voor een eerste kennismakingsrit. Zodra de slee in beweging wordt gezet, staken de honden hun geblaf en hoort u alleen nog het hijgen. De tocht duurt een half uur tot een uur, mede afhankelijk van de groepsgrootte, de sneeuwcondities en de honden zelf. Mocht het virus u te pakken hebben gekregen, dan kunt u ter plaatse nog een langere tocht reserveren.

Dag 6: Ter vrije besteding

U heeft nog een dag die u kunt invullen naar uw eigen wensen. Schaatsen, wandelen, een winterpaardrijtocht en voor de meer avontuurlijk ingestelde reiziger een sneeuwscootersafari behoren tot de mogelijkheden. s Avonds kunt u ontspannen in de sauna of een warm bad nemen in een echte houtgestookte Zweedse badton. Alle activiteiten zijn ter plaatse te regelen. Maar u kunt bijvoobeeld ook een uitstapje met uw auto maken naar het Siljameer (ca. 1,5 uur rijden) waar u een lange afstandstocht kunt schaatsen of het Orsa Berenpark kunt bezoeken.

Dag 7: Yttermalung - Oslo, ca. 270 km

Er is bijna een einde gekomen aan een heerlijke wintervakantie. U verlaat Yttermalung en rijdt terug naar Oslo waar om 14.00 uur de luxe cruiseferry van de Color Line weer vertrekt. Geniet de eerste uren aan boord van het uitzicht wanneer u door de winterse Oslofjord vaart. s Avonds kunt u terecht in de bars, restaurants of in het Spa & Wellnesscenter. U koopt de laatste souvenirs aan boord terwijl de kinderen zich vermaken in de kinderspeelkamer of in het zwembad. U overnacht in een comfortabele binnenhut op basis van logies.

Dag 8: Kiel - Nederland, ca. 600 km

De rondreis eindigt rond 10.00 uur in Kiel. Hier gaat u van boord en rijdt u terug naar Nederland.

Inbegrepen * 5 overnachtingen in een 2-kamerwoning op basis van logies Overtocht Kiel - Oslo v.v. met Color Line, inclusief normale personenauto en 2 overnachtingen in een 4-persoonsbinnenhut op basis van logies Huskytocht Sneeuwschoenwandeling

Niet inbegrepen Toeslag ander huttype Maaltijden aan boord en tijdens uw verblijf Optionele activiteiten Huur bedlinnen, 100 SEK p.p. of zelf meenemen Eindschoonmaak 350 SEK (of zelf doen) Energiekosten 1 SEK per kWh

Yttermalungs Camping

Ligging: In het dorpje Yttermalung, in de Zweedse provincie Dalarna, 15 km vanaf de grotere stad Malung.

Faciliteiten: Receptie, tv-kamer met dvd speler en gratis Wifi, verlichte ijsbaan, grillplaats. Tegen betaling: houtgestookte badton (ca. 950 SEK per dag) en sauna (650 SEK voor alleengebruik). Winkels, restaurants en overige faciliteiten in Malung op ca. 15 km.

2-kamerwoning (max. 5 pers., ca. 29 mi): Geheel verwarmde stuga (houten cabin) met een woonkamer met eet- en zithoekje. Kitchenette met koelkast en 2 elektrische kookplaten. Slaapkamer met een 2-persoonsbed. Open verdieping met drie slaapplaatsen. Badkamer met douche en toilet.

Niet inbegrepen: Bed- en badlinnen, 100 SEK per persoon of zelf meenemen, eindschoonmaak 350 SEK of zelf doen en energiekosten, 1 SEK per kWh.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

8 daagse arrangement inclusief overtochten Beleef de winter in Malung 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203