Fly Drive Individuele Rondreis Puur en Ongerept Zweden Afbeelding Fly Drive Individuele Rondreis Puur en Ongerept Zweden
Fly Drive Individuele Rondreis Puur en Ongerept Zweden ***
Bestemming: Rondreizen Zweden - Fly Drive Zweden

Fly Drive Individuele Rondreis Puur en Ongerept Zweden

***

plane car


8 Dagen

Deze rondreis is uitstekend geschikt voor de reiziger die eens een ander stukje Zweden wil zien. Als een pionier ontdekt u Midden-Zweden met als letterlijk toeristisch hoogtepunt de schitterende Hoga kust die op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Het binnenland achter deze kust wordt gekenmerkt door een woester en ruiger landschap. Kiest u voor de optionele bouwsteen Vogelnest, dan verblijft u een extra...

Rondreis o.b.v. Volgens programmaDag 1: Amsterdam - Stockholm - Gavle, ca. 140 km

Vanaf Amsterdam vliegt u comfortabel met KLM naar de luchthaven van Stockholm waar u uw huurauto ophaalt. Vervolgens rijdt u op uw gemak naar Gavle voor uw overnachting. Onderweg geniet u van de aScherentuin', de vele eilandjes voor de kust. Bij alvkarleby treft u de delta van de Dalalven rivier, die hier in de Oostzee uitkomt.

Dag 2: Gavle - Sundsvall, ca. 290 km

Na het ontbijt rijdt u via het maritieme Soderhamn naar Sundsvall. Dit is de grootste stad van Midden-Zweden met mooie, oude gebouwen.

Dag 3: Sundsvall - Umea, ca. 265 km

Een prachtige route langs de Hoga Kust, een natuurgebied dat zo bijzonder en mooi is, dat het op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Het eindpunt Umea is de grootste stad in de regio en in 2014 zal het de cultuurhoofdstad zijn.

Dag 4: Umea - Ostersund, ca 380 km

Door een indrukwekkend verlaten gebied met soms slechts 3 inwoners per vierkante kilometer (tegenover tientallen rendieren), rijdt u naar Dorotea. Dan volgt u voor een deel het spoor van de Inlandsbanen, tot aan Ostersund, een gezellige stad aan het beroemde Storsjonmeer en nabij de imposante watervall Tannforsen.

Dag 5: Ostersund - Idre, ca. 290 km

Na het ontbijt gaat u door wisselende landschappen weer verder. Via Ljungdalen en de Helagsbergen met de hoogste top van Jamtland (1796 meter) rijdt u over de boomloze hoogvlakten naar Idre. Uw hotel ligt temidden van schitterende natuur.

Dag 6: Idre - Falun, ca. 245 km

Langs de toeristische Kopparleden, de oude koperweg, rijdt u naar het Siljanmeer, bewaarplaats van folklore en oude tradities. De koperstad Falun ligt iets verder en is het eindpunt van vandaag. Wij raden u aan een bezoek te brengen aan een van de oude mijnen om zo een indruk te krijgen van het leven in de tijd dat mijnbouw een belangrijke bron van inkomsten was.

Dag 7: Falun - Uppsala, ca. 180 km

Na het ontbijt verlaat u Falun en rijdt u verder zuidelijk naar het Malarenmeer. De route gaat door een schilderachtig en romantisch landschap dat door veel kastelen en landhuizen gedomineerd wordt en dat de schilder Carl Larsson inspireerde tot het maken van zijn schilderijen. U verblijft in de universiteitsstad Uppsala met een prachtige kathedraal.

Dag 8: Stockholm - Amsterdam

Na het ontbijt rijdt u terug naar de luchthaven Arlanda waar u uw huurauto weer inlevert en incheckt op uw rechtstreekse vlucht van Stockholm naar Amsterdam.

Dag tot dag

Dag 1: Amsterdam - Stockholm - Gavle, ca. 140 km
Dag 2: Gavle - Sundsvall, ca. 290 km
Dag 3: Sundsvall - Umea, ca. 265 km
Dag 4: Umea - Ostersund, ca 380 km
Dag 5: Ostersund - Idre, ca. 290 km
Dag 6: Idre - Falun, ca. 245 km
Dag 7: Falun - Uppsala, ca. 180 km
Dag 8: Stockholm - AmsterdamLocatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • overnachtingen in 3-sterren hotels o.b.v. logies
 • Huurauto, categorie smal


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

Huurauto, categorie Small

 • Ongelimiteerde kilometers
 • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

 • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
 • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.

Overige Informatie

U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.

Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Fly Drive Individuele Rondreis Puur en Ongerept Zweden 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2023  vakantiestunt.nl
v6.20210203