9 daagse fly drive Puur en Ongerept Zweden Afbeelding 9 daagse fly drive Puur en Ongerept Zweden
9 daagse fly drive Puur en Ongerept Zweden ***
Bestemming: Rondreizen Zweden - Fly Drive Zweden

9 daagse fly drive Puur en Ongerept Zweden

***


9 Dagen

Deze rondreis is uitstekend geschikt voor de reiziger die eens een ander stukje Zweden wil zien. Als een pionier ontdekt u Midden-Zweden met als letterlijk toeristisch hoogtepunt de schitterende Hoga kust die op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Het binnenland achter deze kust wordt gekenmerkt door een woester en ruiger landschap. U heeft gekozen voor de rondreis me de bouwsteen Vogelnest. U verblijft...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Amsterdam - Stockholm - Givle, ca. 140 km

Vanaf Amsterdam vliegt u comfortabel met KLM naar de luchthaven van Stockholm waar u uw huurauto ophaalt. Vervolgens rijdt u op uw gemak naar Givle voor uw overnachting. Onderweg geniet u van de iScherentuin', de vele eilandjes voor de kust. Bij ilvkarleby treft u de delta van de Dalilven rivier, die hier in de Oostzee uitkomt.

Dag 2: Givle - Sundsvall, ca. 290 km

Na het ontbijt rijdt u via het maritieme Soderhamn naar Sundsvall. Dit is de grootste stad van Midden-Zweden met mooie, oude gebouwen.

Dag 3: Sundsvall - Umei, ca. 265 km

Een prachtige route langs de Hoga Kust, een natuurgebied dat zo bijzonder en mooi is, dat het op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Het eindpunt Umei is de grootste stad in de regio en in 2014 zal het de cultuurhoofdstad zijn.

Dag 4: Umei - Grano, ca. 75 km

U rijdt het binnenland in, richting Grano waar u in een bijzondere accommodatie verblijft: uw comfortabele kamer met douche en toilet bevindt zich tussen de boomtoppen, boven de rivier. U bent in een prachtig natuurgebied aangekomen. Geniet van de rust, de frisse buitenlucht en de inspirerende omgeving.

Dag 5: Grano - Ostersund, ca 365 km

Door een indrukwekkend verlaten gebied met soms slechts 3 inwoners per vierkante kilometer (tegenover tientallen rendieren), rijdt u naar Dorotea. Dan volgt u voor een deel het spoor van de Inlandsbanen, tot aan Ostersund, een gezellige stad aan het beroemde Storsjonmeer en nabij de imposante watervall Tinnforsen.

Dag 6: Ostersund - Idre, ca. 290 km

Na het ontbijt gaat u door wisselende landschappen weer verder. Via Ljungdalen en de Helagsbergen met de hoogste top van Jimtland (1796 meter) rijdt u over de boomloze hoogvlakten naar Idre. Uw hotel ligt temidden van schitterende natuur.

Dag 7: Idre - Falun, ca. 245 km

Langs de toeristische Kopparleden, de oude koperweg, rijdt u naar het Siljanmeer, bewaarplaats van folklore en oude tradities. De koperstad Falun ligt iets verder en is het eindpunt van vandaag. Wij raden u aan een bezoek te brengen aan een van de oude mijnen om zo een indruk te krijgen van het leven in de tijd dat mijnbouw een belangrijke bron van inkomsten was.

Dag 8: Falun - Uppsala, ca. 180 km

Na het ontbijt verlaat u Falun en rijdt u verder zuidelijk naar het Malirenmeer. De route gaat door een schilderachtig en romantisch landschap dat door veel kastelen en landhuizen gedomineerd wordt en dat de schilder Carl Larsson inspireerde tot het maken van zijn schilderijen. U verblijft in de universiteitsstad Uppsala met een prachtige kathedraal.

Dag 9: Stockholm - Amsterdam

Na het ontbijt rijdt u terug naar de luchthaven Arlanda waar u uw huurauto weer inlevert en incheckt op uw rechtstreekse vlucht van Stockholm naar Amsterdam.

Hotels U verblijft in middenklasse hotels in of in de omgeving van de plaatsen die in de beschrijving vermeld staan. De hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Indien een hotel is volgeboekt, reserveren we een gelijkwaardig alternatief.

Een extra vermelding verdient de overnachting op dag 5. U verblijft dan tussen de boomtoppen in een comfortabele kamer inclusief douche en toilet.

Overnachtingen 1 nacht Givle, Scandic City Hotel 1 nacht Sundsvall, First Hotel Strand 1 nacht Umei, Comfort Hotel Winn 1 nacht Ostersund, Scandic City Hotel 1 nacht Grano, Grano Beckasin Vogelnest 1 nacht Idre, Pernilla Wiberg Hotel 1 nacht Falun, Scandic Hotel Lugnet 1 nacht Uppsala, Scandic Hotel Uplandia

Inbegrepen * Vlucht Amsterdam-Stockholm v.v. met KLM in de G-klasse Luchthavenbelasting en brandstofheffing 8x24 uur autohuur cat. A (VW Polo of gelijkwaardig) inclusief CDW, diefstalverzekering, ongelimiteerd aantal kilometers en tax. Zie ook de algemene voorwaarden autohuur Scandinavie Avis) 7 Overnachtingen in een 2-persoonskamer met bad of douche en toilet op basis van logies en ontbijt Reisbeschrijving en landkaart

Niet inbegrepen * Eventuele toeslag andere vluchtklasse KLM Optionele kosten autohuur Parkeer- en entreegelden



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

9 daagse fly drive Puur en Ongerept Zweden 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203