Rondreis Kopenhagen Stockholm en Gotenborg Afbeelding Rondreis Kopenhagen Stockholm en Gotenborg
Rondreis Kopenhagen Stockholm en Gotenborg ***
Bestemming: Rondreizen Zweden - Fly Drive Zweden

Rondreis Kopenhagen Stockholm en Gotenborg

***

plane hotel car


8 Dagen

Tijdens deze treinrondreis combineert u drie schitterende Scandinavische steden aan het water. Het vervoer tussen de 'parels van het noorden' gaat per uiterst comfortabele en 'groene' trein. Terwijl u ontspannen van het uitzicht geniet, trekt het eindeloze landschap van glooiende heuvels, bossen en meren aan u voorbij.



Dag 1: Nederland - Kopenhagen

U vliegt met een rechtstreekse vlucht vanuit Nederland naar Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken. Na het inchecken heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. Kopenhagen is een moderne en schone stad met veel natuurschoon.

Dag 2: Kopenhagen

Begin uw dag met een bezoek aan het Koninklijk paleis Amalienborg. U kunt heerlijk winkelen op Europa's langste autovrije winkelstraat Strøget, het amusementspark Tivoli of één van de interessante musea bezoeken. De Kleine Zeemeermin ligt iets buiten het centrum aan het water. U kunt de dag afsluiten in het gezellige havengebied, Nyhavn.

Dag 3: Kopenhagen - Stockholm

U verlaat Kopenhagen en reist per trein richting de hoofdstad van Zweden, Stockholm. De rit duurt ruim vijf uur en gaat dwars door het uitgestrekte Zweedse landschap met bossen en glooiende heuvels. Onze agent in Zweden probeert voor u de meest gunstige tijd in de ochtend en de meest gunstige zitplaats te reserveren, op basis van beschikbaarheid. Stockholm behoort tot de mooiste steden van Europa. De stad is gebouwd op 14 eilandjes en het water en natuurschoon vormen een mooi contrast met de mooie historische gebouwen. Trendy, schoon, veilig en gastvrij zijn de sleutelwoorden.

Dag 4 en 5: Stockholm

Start uw stadsontdekking in Gamla Stan, het oude gedeelte met o.a. het Koninklijk paleis waar de kroonjuwelen zijn tentoongesteld. Op het eilandje Djurgården ligt het openluchtmuseum Skansen en het wereldberoemde Vasamuseum. In het moderne stadsdeel vindt u mooie winkels met Zweeds design, kleding, delicatessen en andere goede producten. Even buiten de stad ligt in de archipel het Drottningholm paleis. s Avonds kunt u heerlijk dineren in één van de vele restaurants die de stad rijk is. Wie daarna nog wil, kan zich in het bruisende nachtleven storten.

Dag 6: Stockholm - Göteborg

Vandaag reist u per trein in ca. 3 uur naar Göteborg. Onze agent in Zweden probeert voor u de meest gunstige tijd in de ochtend te reserveren, op basis van beschikbaarheid. Göteborg is de tweede stad van Zweden en is een verrassend leuke en groene stad aan zee.

Dag 7: Göteborg

In de afgelopen jaren heeft Göteborg een ware gedaantewisseling ondergaan. Het nieuwe Operagebouw en nieuw ingerichte havengebied zijn grote trekpleisters geworden. Ook op gastronomisch gebied heeft de stad een inhaalslag gemaakt en we raden u aan op culinaire ontdekkingsreis te gaan. Winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het centrum van de stad. Tip: sluit de dag af in het amusementspark Liseberg.

Dag 8: Göteborg - Kopenhagen - Nederland

U reist per trein in ca. 3,5 uur van Göteborg naar Kopenhagen. U bent na het middaguur weer terug in Kopenhagen, waarvandaan u naar de luchthaven reist voor uw terugvlucht naar Nederland. U dient een late middagvlucht of een avondvlucht te reserveren zodat u op tijd bent om in te checken.

 



Hotels

I.v.m. de beschikbaarheid van de accommodaties kan de route afwijken van het beschreven voorbeeld. Als bepaalde hotels of hotels in bepaalde plaatsen niet meer beschikbaar zijn, zullen wij u een vergelijkbaar alternatief aanbieden. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Prijzen zijn op basis van 2 personen. U kunt deze reis ook boeken als u alleen of met meerdere personen reist. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • 7 overnachtingen in 3-sterren hotels
  • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
  • All-in Huurauto, categorie small


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • (Extra) WA-dekking van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer


Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie

Dag tot dag:
Dag 1 Nederland - Kopenhagen
Dag 2 Kopenhagen
Dag 3 Kopenhagen - Stockholm
Dag 4 en 5 Stockholm
Dag 6 Stockholm - Göteborg
Dag 7 Göteborg
Dag 8 Göteborg - Kopenhagen - Nederland

Beschikbaarheid
Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.



Rondreis Kopenhagen Stockholm en Gotenborg 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203