4daagse shortbreak Geweldig G�teborg Afbeelding 4daagse shortbreak Geweldig G�teborg
4daagse shortbreak Geweldig Gisteborg ***
Bestemming: Rondreizen Zweden - Shortbreak

4daagse shortbreak Geweldig Gisteborg

***


4 Dagen

Even de batterij opladen in de levendige havenstad Goteborg, een stad die alles in zich heeft voor een heerlijke shortbreak. * 1x diner op de aankomstdag * Entree Liseberg * Entree Universum * Boottocht naar ilvsborgs Fistning

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Goteborg

U gaat op eigen gelegenheid naar Goteborg. U verblijft komende drie nachten in het Quality 11 Hotel (of gelijkwaardig), buiten het centrum van de stad, maar met uitstekende verbindingen per openbaar vervoer. s Avonds krijgt u een diner in het hotelrestaurant.

Dag 2: Liseberg

Goteborg is een leuke stad met goede winkelmogelijkheden en een levendig havengebied. Ontdek de stad en bezoek s middags het attractiepark Liseberg, midden in de stad gelegen en met een bijzondere sfeer. Naast moderne attracties heeft het bijvoorbeeld ook een park en beeldentuin en er zijn leuke restaurants waar u heerlijk kunt eten. Liseberg is tot ver buiten Goteborg bekend.

Dag 3: Universum & ilvsborgs Fistning

In de ochtend bezoekt u het Universum, een modern, uitgebreid en interactief wetenschapsmuseum. Van tropisch regenwoud tot ruimtevaart, hier komt alles aan bod. Het centrum heeft zeven verdiepingen en is boeiend voor jong en oud. In de middag maakt u een boottocht van ca. 30 minuten naar ilvsborgs Fistning, een oud fort op een afgelegen eiland. Een leuk uitstapje waarbij u op de heen- en terugreis een deel van de stad vanaf het water ontdekt.

Dag 4: Einde shortbreak

De shortbreak eindigt na het ontbijt. U vliegt met KLM terug naar Nederland of reist met eigen auto verder naar het volgende reisdoel.

Quality Hotel 11* (of gelijkwaardig)

Ligging Het hotel is ondergebracht in een oud pakhuis in het havengebied van Goteborg. Er is een goede verbinding met de bus naar het centrum.

Faciliteiten Receptie, lift, lounge, bar en restaurant. Er is tevens een sauna en whirlpool op de bovenste verdieping met mooi uitzicht.

Kamers Comfortabel en in Scandinavisch design ingericht met telefoon, tv, gratis Wifi, minibar, strijkplank en strijkijzer. Badkamer met bad of douche, toilet en fohn.

Bijzonderheden Ontbijtbuffet.

Inbegrepen * 3 Overnachtingen in een 2/3-persoonskamer met bad of douche en toilet o.b.v. logies en ontbijt 1x diner op de aankomstdag Entree Liseberg Entree Universum Boottocht naar ilvsborgs Fistning

Niet inbegrepen Vervoer naar en van Zweden Transfer luchthaven-hotel v.v. (Openbaar) vervoer tijdens de shortbreak Overige maaltijden en entree's



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

4daagse shortbreak Geweldig Gisteborg 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203