Etoile Afbeelding Etoile
Etoile ****
Bestemming: WALLIS - Saasfee

Etoile

****

Het driesterrenhotel Etoile ligt op 1800 meter hoogte in het autovrije Saas-Fee. Een warm onthaal en een prima keuken zorgen voor een onvergetelijke vakantie in dit charmante hotel.

Hotel o.b.v. Halfpension



Het driesterrenhotel Etoile ligt op 1800 meter hoogte in het autovrije Saas-Fee. Een warm onthaal en een prima keuken zorgen voor een onvergetelijke vakantie in dit charmante hotel.

Ligging Etoile

ca. 918 km van Utrecht op 1800 m hoogte ca. 500 m van de dorpskern ca. 500 m van de gondellift naar de Hannig, het vertrekpunt van de rodelbaan en verschillende winterwandelwegen ca. 20 min. wandelen naar de skipistes en cabineliften, ook bereikbaar met skibus skibushalte aan het hotel in het autovrije Saas-Fee parkeer je de wagen op de parkeerplaatsen (openlucht of overdekt) net buiten het dorp (tegen betaling: 90 CHF (ca. 73,77) per 7 nachten, volgens beschikbaarheid), je wordt er opgehaald met een elektrische wagen, op de parking zijn er gratis telefoons om de hotelier te bellen bij aankomst

Faciliteiten Etoile

receptie met kluisjes centrale wifi (gratis) tv-ruimte verwarmde skiopbergruimte bij de cabineliften lift

Faciliteiten tegen betaling

internetruimte

Bars en restaurants Etoile

restaurant bar Alphuttenstubli

Sport en ontspanning Etoile

sauna

recreatieruimte:

biljart tafeltennis tafelvoetbal darts

Animatie Etoile

gevarieerd programma: o.a. nachtrodelen, sneeuwschoenwandeling en filmvoorstellingen

Gratis Etoile

speelkamer babybed (bij reservering opgeven)

Kamer Etoile

hotel met 22 kamers onder familiale leiding en zeer gewaardeerd door onze klanten. De kamers zijn voorzien van wifi (gratis), telefoon, satelliet-tv, radio, kluisje en haardroger en cosmeticaspiegel. Badjas beschikbaar tegen betaling. Balkon (behalve type A1A). Type A2A: 2-persoonskamer, ca. 16 m2. Douche en toilet. Type A2B: 2/3-persoonskamer, ca. 17 m2. Douche en toilet. Type A4A: 4/5-persoonsfamiliekamer, ca. 34 m2. Bestaat uit 2 kamers met verbindingsdeur. 2 badkamers: 1 met bad of douche en toilet en 1 met bad of douche. Type A1A: 1-persoonskamer. Douche en toilet.

Inbegrepen Etoile

toeristenbelasting

Huisdieren

10 CHF (ca. 8,20) per huisdier per nacht (bij reservering opgeven)

Elektronische Gästekarte

Inbegrepen o.a.:

gebruik van de PostAutobussen in het Saasdal korting op de skipassen gebruik van de skiliften voor kinderen t/m 8 jaar vele andere kortingen

Eten en drinken

  • welkomstdrankje
  • uitgebreid ontbijtbuffet, op zondag met mousserende wijn
  • gevarieerd 5-gangendiner
  • elke avond (behalve op zaterdag) hebben de maaltijden een ander thema: o.a. Walliser avond, Zwitserse, Italiaanse avond, avond met vleesfondue
  • kerst- en oudejaarsdiner inbegrepen



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Etoile 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203