Best Western Alpen Resort hotels Afbeelding Best Western Alpen Resort hotels
Best Western Alpen Resort hotels
Bestemming: WALLIS - ZERMATT

Best Western Alpen Resort hotels




Hotel o.b.v. Volgens programma



Zwitserland - Wallis - Zermatt Hotel Alpen Resort

Stijlvol hotel met mooie gerenoveerde kamers, een uitstekende keuken en een overdekt zwembad. Te midden van het unieke Zermatt.

Faciliteiten

Faciliteiten gratis receptiecentrale wifi (gratis)loungelift Sport en Ontspanning gratis 2 overdekte zwembaden (1 in het hoofdgebouw (13x7 m) en 1 in Haus Arca)saunastoombadbubbelbadfitnesstafeltennistennis Sport en Ontspanning tegen betaling zonnebankmassage Ligging & streek

Ligging ca. 1025 km van Utrechtrustigca. 200 m van het centrumaan de voet van de MatterhornZermatt is autovrij, je kan met de auto tot Täsch rijden en van daar de trein nemen naar Zermatttransfer (gratis) van en naar het station van Zermatt bij aankomst en vertrekparkeergarage Eden in Täsch: 80 CHF (ca. 66,10) per week Voordelen/Kortingen

Kinderkorting geldig op basis van ontbijt, op de kamer van minimaal 2 volbetalende personen: 0 t/m 12 jaar: 1 kind gratis, overige kinderen: je betaalt 21 per kind per nacht13 t/m 15 jaar: je betaalt 31 per kind per nachtvanaf 16 jaar: je betaalt 46 per persoon per nacht.

Vroegboekkorting: 5% korting indien je boekt voor 1/5/2014 bij een verblijf van minimaal 7 nachten tussen 10/5-30/9/2014.

Verblijfskorting: 15% korting op een verblijf van minimaal 7 nachten tussen 10/5-12/7 en 10/8-30/9/2014.

Extra informatie

Inbegrepen toeristenbelasting Huisdieren niet toegestaan Tol retour Bij een verblijf van minimaal 7 nachten wordt het bedrag van het autowegenvignet (max. 40 CHF) verrekend met de drankrekening in de bar.

Bars en restaurants a-la-carterestaurantbar Eten en drinken welkomstdrankjeontbijtbuffet met mousserende wijn5-gangendiner met keuze van het hoofdgerecht (halfpension)specialiteitenavonden (o.a. Chinees, fondue en raclette, halfpension)1 x per week galadiner (halfpension)

Gratis speelkamerbabybed (bij reservering opgeven) Tegen betaling in de omgeving:300 m2 groot kinderparadijs tegenover het hotel (vanaf 3 maanden)

traditioneel klassehotel bestaande uit een hoofdgebouw en een bijgebouw Haus Arca op ca. 40 m. De 81 kamers werden in 2013 gerenoveerd en zijn voorzien van zithoek, wifi (gratis), telefoon, tv, radio, kluisje (gratis), minibar, haardroger, bad, toilet en badjas.Type A4A: 4-persoonsfamiliekamer. Balkon met zicht op de Matterhorn.Type A3A: 3-persoonsfamiliekamer. Balkon met zicht op de Matterhorn.Type A2A: 2/3-persoonskamer. Terras.Type A1A: 1-persoonskamer. Terras met zicht op de Matterhorn.Type A2B: 2/3-persoonskamer. Balkon met zicht op de Matterhorn.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Best Western Alpen Resort hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203