Albergo del Sole Al Pantheon Afbeelding Albergo del Sole Al Pantheon
Albergo del Sole Al Pantheon ****
Bestemming: Rome - Rome

Albergo del Sole Al Pantheon

****Hotel o.b.v. Volgens programmaAlbergo del Sole al Pantheon is een stijlvol viersterrenhotel met een unieke ligging, direct aan het Pantheon in Rome. In het bijgebouw bevinden zich de 2-kamerappartementen. Het hotel biedt uitstekende kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Het hotel

In dit hotel, midden in Rome, kun je toch helemaal tot rust komen. 's Zomers kan er heerlijk ontbeten worden op de prachtige patio waar het hotel over beschikt. Verder is er ook een ontbijtruimte, lobby en er zijn 25 mooi gedecoreerde kamers. Op ca. 50 m ligt een dependance met enkele 2-kamerappartementen voor 4/5 personen.

Albergo del Sole al Pantheon is onlangs gerenoveerd, waarbij de stijl van de 15e eeuw gewaarborgd is gebleven. De kamers hebben allen een individuele stijl, maar de sfeer blijft in alle kamers gelijk.

Zodra u het hotel uitloopt, staat u al aan de voet van het imposante Pantheon. Dit gebouw werd gebouwd als tempel en is nu in gebruik als Rooms Katholieke kerk. Vanuit daar kunt u de prachtige stad Rome makkelijk te voet ontdekken.

Ligging

Het hotel ligt op ca. 5 minuten lopen van Piazza Navona, de Trevifontein en de beroemde winkelstraat Via del Corso, waar u naar hartelust kunt winkelen. De Spaanse Trappen liggen ook op ca. 5 minuten lopen. Op ca. 1 km vindt u de Piazza Venezia nadat u de trap de Cordonata hebt beklommen. U bevindt zich dan op de heuvel Capitolijn, de belangrijkste van de 7 heuvels van Rome.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Albergo del Sole Al Pantheon 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2020  vakantiestunt.nl
v2.0180518