D Este Afbeelding D Este
D Este
Bestemming: Rome - Rome

D Este


Algemene informatie over Hotel DEste

Hotel, metrostation Termini op ca. 400 m, treinstation Termini op ca. 400 m, Onze classificatie 3 sterren, voltage 220 volt en ligging: levendige omgeving

Overzicht

Een van de meest populaire hotels in ons programma. Een sfeervol hotel, gevestigd in een karakteristiek oud gebouw. Centraal gelegen in het hart van het oude centrum vlakbij station Termini en op loopafstand van de bekende winkelstraat Via Nazionale. Het Colosseum en het Forum Romanum zijn gemakkelijk te voet te bereiken. Kortom, een ideale uitvalbasis om Rome goed te leren kennen. De kamers zijn eenvoudig maar netjes ingericht. Het hotel heeft een uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding.

Unique Selling Points

Tip van de inkoper, Populair onder onze gasten, Gratis WiFi (Lobby), Persoonlijke service, Centrale ligging en Basiliek Maggiore op 100 m.

Faciliteiten van Hotel DEste

Receptie, lounge(s) en internetfaciliteiten





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


D Este 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203