Pinewood Afbeelding Pinewood
Pinewood
Bestemming: Rome - Rome

Pinewood


Pinewood is een rustig gelegen hotel tegenover het Sacchetti-pijnboombos.

Ligging Het Vaticaan is gelegen op ca. 3 km. Bushalte op ca. 100 m en metrostation op ca. 450 m met directe verbinding met Vaticaan en het centrum.

Faciliteiten Receptie, lift, lounge, ontbijtruimte, bar, kleine tuin en terras met mooi uitzichtFaciliteiten

Kamers (80) Geschikt voor max. 4 personen, zeer comfortabel ingericht met bad of douche, toilet, haardroger, telefoon, televisie, fohn, telefoon, televisie (met Nederlandstalige BVN), internetaansluiting, minibar, gratis kluisje en airconditioning. Familiekamer (max. 2 volwassenen en 2 kinderen): 2 Kamers met een badkamer met bad/douche, toilet, jacuzzi, 1 kamer met sofabed voor 2 personen en 1 kamer met 2 bedden.

Bijzonderheden Ontbijtbuffet. Parkeerplaats gratis. Toeristenbelasting ca. 3 per persoon per dag (betaling ter plaatse).





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Pinewood 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203